icon

Ako sa mám chovať k zákazníkom, ktorí rozoberajú očkovanie, orientáciu a iné veci?

25. máj 2023

Baby , mám malú prevádzku, rýchleho občerstvenia, chodí mi sem jeden chlap ,cca 40 rokov má , on mi sem chodí ,kvôli očkovaniu stále rozprávať , kvôli inej orientácii atď ..ja si vážim každého zákazníka , naozaj , veď z nich žijem a preto sa k nim pekne chovam ale tu už ani ja nevládzem 🙈 že prečo heriban umrel ,že kvôli očkovaniu , veď ako áno nech má svoj názor , veľa ľudí ho má taký istý , ale keď mu poviem že baviť sa o Tom nechcem,tak ma nerešpektuje..naozaj už neviem ..minule mi kvôli orientácii rozprával , načo ????? Mne je jedno aká orientácia je kto ..úplne , mne to nijak neubližuje a mám malé deti ,ktovie čo má ešte čaká, všakže ?

Strana
z3
tibor79
25. máj 2023

@heidi4 nuž, každý má právo voľby. Zatiaľ. Tak sa treba tým riadiť. Čo je komu " viac hodno".

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
heidi4
25. máj 2023
tibor79
25. máj 2023

@oonnaganamakusai ale čo....
Zaujímavý názor.

heidi4
25. máj 2023

@tibor79 To fakt necitit tu ironiu na 100 honov? 🙂 😂

tibor79
25. máj 2023

@heidi4 ale hej. Ale ja by som sa to neodvážila napísať.

tibor79
25. máj 2023

Ono asi dnes to je zložitejšie ako kedykoľvek predtým. Ale ja by som vsadila na to,čo je pre " mňa podstatnejšie" teda ako majit.prevadzky.

deniseee
25. máj 2023

Kazdy z tvojich zakaznikov ma nejake svoje nazory na milion veci. V zaujme prezitia tvojho podnikania, snaz sa vyjst dobre s kazdym zakaznikom. Je nieco ine, ak stratis jedneho zakaznika preto, ze najde niekde inde ponuku sluzieb, ktora mu viac sadne a nieco ine, ked stratis zakaznika preto, ze si k nemu bola drza. V tom druhom pripade si totiz mozes byt ista, ze to nebude jeden clovek, ale ze povie aj svojim znamym a priatelom a tych zakaznikov stratis ovela viac. Mozes si to dovolit? Asi nie. Na Slovensku ked sa pozries, tak zistis, ze polovica ludi je neockovanych, ze su dalsi, ktori su velmi konzervativni, atd. Nie vsetci sa ti so svojimi nazormi zveruju, no napriek tomu, ze su ticho, svoje nazory maju a aj ich stratis, ked sa dozvedia, ze si sa vyjadrila zle na adresu takeho cloveka. Bud mila, prijemna, zmen temu, pytaj sa naopak ty na uplne neutralne veci, alebo naopak rozpravaj o peknom filme, ktory si videla a ktory velmi odporucas tomu cloveku zhliadnut, proste ostan mimo tem, ktore ti prekazaju, no vzdy ostan mila, nehadaj sa a snaz sa, aby sa aj taky zakaznik vratil, pretoze ti prinasa peniaze a tym aj prezitie tvojich aktivit.

vanilkovazmrzka
25. máj 2023

Povedz, ze si zaockovana lesbicka ;)

sszuzu8
26. máj 2023

Joj to jedným uchom dnu druhým von. Denne sa nepočúvam takých reči. Mne kamoška do očí povedala ze po vakcíne do par rokov umriem. Nuž keď umriem tak umriem všetci umrieme jedneho dňa 😒neznášam tieto reči založené len na fantázii

Strana
z3