Ako sa máte?
Ahojte ako sa máte?
Nič moc, nemám rada večere s deťmi sama. :D
@112222 ja veľmi dobre. A ty?
Mám na vás otázku o škole. Som žiačka a viem že toto nie je vhodneé fórum ale potrebujem sa poradiť s dospelými ľuďmi. Ďakujem
Mám na vás otázku o škole. Som žiačka a viem že toto nie je vhodneé fórum ale potrebujem sa poradiť s dospelými ľuďmi. Ďakujem
@magdalenka4865 a co potrebujes? 🙂
Nič moc, nemám rada večere s deťmi sama. :D
@ivangeline Poznám tu samotu s deťmi. Ja ich už mám velké, ale bolo to ťažké. A ako sa mam? No unavene celkom 🙂
@ivangeline Poznám tu samotu s deťmi. Ja ich už mám velké, ale bolo to ťažké. A ako sa mam? No unavene celkom 🙂
@jamajkaback hh, ja som si potom zacvičila a pozrela prednášku. ;D Len to ukladanie je psychicky náročné, keď nechcem vybuchnt. 5 deti.
@magdalenka4865 a co potrebujes? 🙂
@evcagabi dostala som otlak až do krvi na telesnej a nikto nemal pri sebe lekárničku, ani telocvikár a ani sa nezaujímal čo mi je. Ako by som to mala riešiť? Cez rodičov sa nedá tí povedali, že nemám riešiť
@jamajkaback hh, ja som si potom zacvičila a pozrela prednášku. ;D Len to ukladanie je psychicky náročné, keď nechcem vybuchnt. 5 deti.
@ivangeline Máš 5 detí? Já mám tiež 5 detí 😁. To sme sa našli že? 😁
@ivangeline Máš 5 detí? Já mám tiež 5 detí 😁. To sme sa našli že? 😁
@jamajkaback už tu nemá účet
@bielasovicka Ja tu nemám účet?
@jamajkaback autorka témy už tu nemá účet.
@bielasovicka Ja tu nemám účet?
@jamajkaback nie ty, ale autorka 🤣
@evcagabi dostala som otlak až do krvi na telesnej a nikto nemal pri sebe lekárničku, ani telocvikár a ani sa nezaujímal čo mi je. Ako by som to mala riešiť? Cez rodičov sa nedá tí povedali, že nemám riešiť
@magdalenka4865 Nijako. Rodičia majú pravdu. Trololo.
@112222 práve dnes mi jeden pán vravel, že doktor sa ho vo štvrtok pýtal, ako sa má a on mu na to povedal, no pán doktor, tak sa mám ako chudobný človek v bohatej dedine 🫣. Inak ja sa mám celkom dobre, síce som chcela v záhrade niečo porobiť, ale vyplasil má dážď ☔

@112222 výborne. A čo ty?