Ako sa vyhnúť podvodným telefónnym hovorom?
Ahojte ľudia už som zúfalý s tých telefonátov cudzích čísiel blokujem tie čísla ktoré mi vyvolávajú,ale zavolajú mi zas s druhého telefónu na moje číslo je to ta podvodná stránka,ktorá je aj nahratá v reklame v televízore a upozorňuje ľudí...je to firma,ktorá nachytá ľudí aby nalákali ľudí investovať a prišli o peniaze.... stranka je xtb.Com čo mam robiť??...už dva krát som to číslo zablokoval,ale zavolali mi s tretieho čísla s iného...čo robiť????majú môj Gmail myslite,že si tam v mojom Gmail nájdu všetko čo mam uložene svoje spravy ktoré mi chodia?? ......
Zase mi bude v Pondelok volať aj keď som zablokoval to číslo tak zase s štvrtého čísla budu mi volať na môj mobil
Ako im mam povedať do telefónu aby ma toľko neotravovali??....a že nechcem mať snimy nič spoločne... či ísť to nahlásiť na Políciu??.....Mate nejaké rady čo robiť,či isť do telecomu si zmeniť telefónne číslo,už som nervózny z nich.........
@anonym_80bcc2 tak dobre ...a je to len zbytočne strata času sa stým zaoberať čo mňa vôbec nezaujíma...ale jednu vec nepochopím prečo s rodiny len mne chodia takéto telefóny nikomu inému s rodiny
@stelly652 ale to nemusis im vesat na nos, mne pomohol vzdy sa tvarit ako profik a ich pomoc nepotrebujem :D nech mi nevolaju.
@stelly652 no napr u nas je to tiez tak a to mame dokonca vsetci firemne mobily (na jednu firmu.. mame 6 cisel) a volaju LEN mne. Resp uz prestali. Ono dalo sa robit veci tak, ze nedviham vobec, lenze moze sa stat ze zavola realny clovek co nieco potrebuje :D to sa neda podla cisla filtrovat vopred. Inak ako vies ze ti v pondelok budu volat? :D
@simca06022011 tak mi povedal ku koncu sa ma spýtal či sa môže ozvať druhy deň ja som mu povedal,že ne tak preložil to na pondelok no presne toto aj mne sa raz stalo ešte mamka po mne kričala nezdvíhaj cudzie čísla,ktoré nepoznáš a zdvihol som a konec koncov mi pobočka zavolala ta v ktorej mam založený účet,že sa mam osobne dostaviť na pohovor
@simca06022011 tak mi povedal ku koncu sa ma spýtal či sa môže ozvať druhy deň ja som mu povedal,že ne tak preložil to na pondelok no presne toto aj mne sa raz stalo ešte mamka po mne kričala nezdvíhaj cudzie čísla,ktoré nepoznáš a zdvihol som a konec koncov mi pobočka zavolala ta v ktorej mam založený účet,že sa mam osobne dostaviť na pohovor
@stelly652 tak nenechaj to prelozit na iny den, proste povies, ze nemas zaujem vobec a nech ti nevolaju. Viem, je to take.. neprijemne ot povedat, ale inak sa ich nezbavis.
Hovory môžeš obmedziť registráciou na https://www.nevyziadanevolania.sk a tiež odvolaním súhlasov na marketingovú komunikáciu u spoločností, ktorým si ten súhlas už udelil (napr. v banke).
Hovory môžeš obmedziť registráciou na https://www.nevyziadanevolania.sk a tiež odvolaním súhlasov na marketingovú komunikáciu u spoločností, ktorým si ten súhlas už udelil (napr. v banke).
@cutespider toto konkrétne sú podvodníci zo zahraničia, ktorý ignorujú zákony, snažia sa len vybieliť účet
@cutespider toto konkrétne sú podvodníci zo zahraničia, ktorý ignorujú zákony, snažia sa len vybieliť účet
To nevadí, mne sa takýmto spôsobom podarilo výrazne zredukovať počet nevyžiadaných hovorov. Ja mám android a prešiel som ešte aj na appku na hovory od Googlu, tá mi pri zvyšných podozrivých hovoroch zobrazuje upozornenie a pri blokovaní čísla umožňuje nahlásiť spam aj pre ostatných.

@anonym_80bcc2 tak dobre ...a je to len zbytočne strata času sa stým zaoberať čo mňa vôbec nezaujíma...ale jednu vec nepochopím prečo s rodiny len mne chodia takéto telefóny nikomu inému s rodiny
@stelly652 no napr u nas je to tiez tak a to mame dokonca vsetci firemne mobily (na jednu firmu.. mame 6 cisel) a volaju LEN mne. Resp uz prestali. Ono dalo sa robit veci tak, ze nedviham vobec, lenze moze sa stat ze zavola realny clovek co nieco potrebuje :D to sa neda podla cisla filtrovat vopred. Inak ako vies ze ti v pondelok budu volat? :D