Ako sa vyrovnať so stratou chuti žiť?
Ja už nechcem žiť 😭
Možno sa ti to bude zdať kruté, ale zrejme si zachránila niekomu život a preto tu možno aj si, aj keď je to hrozné🥲 mohlo to byť dieťa, alebo iná žena, matka, ktorú by odísť nenechali…hrozne držím palce, nech ti je lepšie 🩷
Je mi veľmi ľúto čo sa ti stalo 😥, musíš sa cítiť hrozne, dúfam, že si bola u dr. a aj na polícii, nesmie im to prejsť. Určite vyhľadaj pomoc, nemusíš na to byť sama. Posielam aspoň virtuálne objatie ❤.
Dievčatá vážim si vašu podporu ♥️ dnes sa potrebujem opiť. Potom sa snáď dám trochu dokopy
Kľudne sa ozvi, prešla som si niečím podobným síce v skoršom veku. Sme približne v rovnakom veku tak by sme mohli pokecať, možno by sa ti uľavilo..
Myslím si že nie je to dobrý nápad sa opiť. Pretože človek si na alkohol rýchlo zvykne. Je mi ľúto čo sa ti stalo. Mala by si vyhľadať pomoc u psychologa. Pomôže ti to prekonať. Prajem veľa síl. Určite to nahlas na policii . Bola si u gynekológa ?
Prave som toto citala https://www.cas.sk/clanok/2908613/bolestive-pri...
To mi je ľúto . No jednoznačne to tak nenechaj . Zaslúži si trest ten kto to urobil . Ja by som šla smer polícia poprosiť k tomu až je žena povedať čo a ako . Pošlú na vyšetrenie aby vzali stery aby mali dôkaz. Hlavne sa drž je to ťažké verím ti
Ďakujem vám všetkým za pomoc......ale myslím že to nedám..😭 ďakujem vám za snahu. Ľudstvo ešte má nádej vďaka vám.
das to. skus jeden den zvladnut. a potom zas jeden den. a takto pomalicky, den po dni sa z toho dostanes.
Ked som mala 18 Moj prvy sexualny zazitok bolo znasilnenie.,trvalo mi 6r sa stym uplne vyrovnat. Ale dalo sa to.,A zijem krasny život. Nedovol aby ta jedna bolestiva skusenost pripravila o radost zo zivota. Mas len 25r cely zivot pred sebou. Bude taky aky len chces aky si zariadis. Ked mas sebevrazedne myslienky vyhladaj odbornu pomoc . Potrebujes o tom hovorit. Zazila som aj 2 horsie veci ako znasilnenie. No nemozes dovolit aby ta zle bolestive skusenosti znicili.,Neopi sa to ti nepomoze a este si mozes v takom stave ubližit. Zivot je nadherny dar hoci to tak momentalne necitis.
Potom o par tyzdnov mi bolo zle mala som nafuknute brucho a vracala som. Myslela som si ze som tehotna. Vtedy tabletka po neexistovala. Rozhodla som sa ze to dietatko by bolo len moje ze by som nanho nepozerala ako na nasledok zla ci dieta svojho otca. Ale ako na moje dieta. Nebola som teho Mala som salmonelu.
@miadi To má veľmi mrzí. Po akej dobe si o tom dokázala hovoriť?
@naneta258 Mrzí ma tvoja skúsenosť. Ja o tom ešte nedokážem hovoriť 😭. Bolo to nechutné
Nemala som problem tom hovorit nikdy. Len som sa stretla s prvymi reakciami klasika victim blaming. Ze to. bola moja chyba Lebo toto a tamto som nenala robit. 6r trvalo prekonat ten pocit ze nechcem aby sa ma nejaky muz dotkol. Skus nejaku linku dovery najprv kde su ludia školeni na to ako reagovat bez odsudzovania obete.
No ver tomu ze cas ta vylieci o par rokov to bude len smutna spomienka Akoby sa to stalo niekomu inemu len zly sen, to co citis teraz je momentalne. Ak mas pocit ze koli tomu nechces nevies zit existovat. Vyhladaj odbornu pomoc asap . Mozes mat z tej traumy silnu depresiu.Alsbo iny psychicky problem. Na ktore sa da najst riesenie. Drzim palce aby si sa z toho co najskor dostala. A znovu milovala svoj život.
Modlím sa za Teba ♥️
Ahoj. Viem všetky tieto rečičky Ti môžu liezť na nervy a úplne To rozumiem. A vieš prečo??? Moja dcéra mala tento problém. Prosím ozvi sa na linku pomoci a povedz čo máš na duši.. Kľudne píš aj mne. Viem si predstaviť tvoje pocity. Ozvi sa. Som tu pre Teba. Si výnimočná a viem, že to zvládneš. Nádych a výdych. Pomaličky pekne sa začnú diať veci. Ozvi sa.
Ozvem sa. Len ešte to nedávam.
Dnes som mala pocit akoby som toho jedného videla cez okno. Neviem či sa mi to len nezdalo. Hotové psycho 😭.
To sa ti Asi len zdalo ze to je on. Clovek to vidi vsade. Mne sa podobal v dave a to bol v inej krajine.. kup si pepper spray. Nech nemas strach ist von. A nechod nikde sama v noci.
@miadi Ty nemáš vôbec problém o tom hovoriť? Aj keď mi píšeš nevynárajú sa ti naspäť spomienky? Necitiš sa zle? Môžem napísať súkromnú správu?
Nie necitim sa zle Je to uz 24r stara vec ktora ma po par rokoch uplne prestala ttapit. To najtazsie obdobie mas teraz ale aj to raz pominie. Ako sa hovori co boli to preboli. Kludne mi napis uz sa mi tu jedna kocka ozvala pri čitami tvojej temy. Raz to prekonas a budes nad vecou. Este zazijes vela vela krasnych chvil v zivote vela lasky najdes das dostanes. Len teraz je to čerstve a pohlcujuce. Casom to nebudes tak prezivat bude to len smutna spomienka. Alebo len fakt.

Bože, boli dvaja? Hlavné, že si už v bezpečí, neboj, každému sa to vráti, skôr či neskôr… si úžasná, zvládneš to, oddychni si, posielam veľa sily, bola si žiaľ v nesprávny čas na nesprávnom mieste, neskôr budeš vedieť o tom hovoriť a pomôcť aj iným…nedalo sa urobiť nič, nemysli na to🩷