icon

Ako sa zbaviť prekliatia?

adelita1973
29. dec 2024
barka1
29. dec 2024

@adelita1973 tak, že mu nebudeš veriť 😉

zuwa78
29. dec 2024

@adelita1973 spoveď, kňaz, modlitba oslobodenia, denne sv ruženec, sv.prijimanie,

really8
29. dec 2024

Pretri si tvar ocikanou plienkou. Ale iba sebe.

micusa2222
29. dec 2024

@adelita1973 Žijeme v 21.storočí, to ešte niečo takéto funguje ? Alebo si chceš len spraviť veselý deň ?

martinmmartin
29. dec 2024

Kup si akvarko

joesvk
29. dec 2024

@zuwa78 A ešte doplnenie.
Autorka,keď vieš, kto ťa preklial,tak mu odpustiť a zehnať mu.

viestta
29. dec 2024

Ak je cislo v tvojom nicku rok narodenia, tak myslim si, ze je najvyssi cas pochopit, ze zijes v 21. storoci a nie si rovesnicka Marie Terezie

lobelie
29. dec 2024

@adelita1973 príjmy zodpovednosť sama za seba a nehadž problém že niekto iní za to môže!

januska12323
29. dec 2024

@micusa2222 keď je to v pohode robiť bábätkám, prečo by nemohla aj dospelá žena?

@adelita1973 never na kraviny

maja22
29. dec 2024

Ten článok od janinah je veľmi výstižný. Základom je žiť v milosti posväcujúcej, každému odpúšťať a žehnať.

slovakboy
29. dec 2024

@adelita1973 porozprávaj sa so svojím emočným dvojčaťom, ktoré máš v sebe a ktoré sa veľmi bojí prekliatia. Ono neuvažuje racionálne a skutočne sa bojí. Ty ale máš možnosť racionálne rozmýšľať ato teraz aj robíš. Hľadáš nejaké čarodejné praktiky, ktorým si ochotná uveriť. Veda začala fungovať už za čias Galileiho najprv len pomaly ale potom to nabralo obrátky, pretože to fungovalo. Na vedecké metôdy a matematiku sa dá spoľahnúť, pretože sú logické a vo výsledku fungujú. Vedecká metóda je:
uvedomelo kritická (neustále sa skúmajúca a preverujúca)
odbjektívne oznámiteľná
objektívne overiteľná.
Tento svet tak funguje a nič čo vedecky bolo dokázané sa ešte nepodarilo vyvrátiť. Vypočítaš pevnosť výťahového lana, predimenzuješ ho faktormi starnutia, chýb materiálu, šírenia sa únavový trhlín, tečenie atd atd plus tam pridáš faktor bezpečnosti ak by náhodou niečo predsa, urobíš to lano a potom veselo sa vozíš vo výťahu. Najprv sa ludia veľmi báli výťahov, áut, lietadiel, padáku, proste všetkého nového. Ale keď videli, že to funguje a keď to zlyhá tak zlyhanie sa tiež dá vedecky vysvetliť, tak svet sa stal úplne iným ako v stredoveku. Nevieme vysvetliť odkiaľ vznikol vesmir a prečo matematika a fyzika tak logicky funguje v celom tomto vesmíre. Preto ľudia veria v nadprirodzené veci, ja tiež. V oblasti psycholôgie a psychiatrie pracujú tiež vedci vedeckými metódami. A tí poznajú stav a pocit prekliatia. A funguje na to vziať rozum do hrsti. To znamená vziať logiku a racionálne myslenie a konfrontovať s ním emocionálne myslenie. Ak si myslíš že ťa niekto preklial, tak na to máš nejaký logický dôvod. Niekto ti to povedal, pocaroval nad tebou rukami tak ako sa to stalo mne, alebo sa len jednoducho zle cítiš a nedarí sa ti a kvázi logicky myslíš aj na takúto príčinu. Lenže ona logicky nezapadá do matematicko vedeckého sveta o ktorom už vieme že existuje a funguje. Je skumateľný a OVERITEĽNÝ. Prekliatie sa skúšali vedecky overiť tisíce krát od halileiho a nikomu sa to nepodarilo. Vlastne áno. Len tým psychológom. Je to stav mysle. A len myseľ sa ho môže zbaviť.
Mne pomohli modlitby a afirmacie. Odtlačenie prekliatia od seba rukami, otočenie sa mu chrbtom. A opakovanie si že tomu neverím a nemá to racionálne vysvetlenie, proste prekliatie neexistuje a je len výplodom mojej mysle. Drahé moje emočné ja, viem že sa bojíš a máš na to právo. Kľudne si ver, že sme prekliati. Aj ti logické argumenty nepomáhajú, pomôže tvojmu emočnému dvojčaťu dať za pravdu a nebojovať s ním. Ak by už ozaj nič nepomáhalo, tak chod k psychológovi. Môžu v tom byt aj psychické problémy a dokonca schizofrénia. Z jednej tvojej otázky sa nedä robiť žiadnej záver. Ja len uvádzam možnosti, o ktorých viem a sám som ich vyskúšal. A mal som aj psychické problém v minulosti, nehanbím sa za to a v najakútnejšej fáze úzkostí som mal pocit, že ma niekto preklial. Bol to hrozný pocit trval našťastie len niekoľko hodín. A veru, že ma napadla vtedy aj myšlienka, že mám schizofréniu a radil som sa neskôr o tom s lekárom. Našťastie nebola.

hellwant
29. dec 2024

Pred par rokmi sne boli u nas v dedine na gulasovke. Viac rodin a tam sa jeden chlap rozhovoril, ze im sa to stalo- jeho starkemu. Ze ten chlap, zdravy, silny vyse 10, ci 12 rokov lezal, opatrovali ho, nevedeli lekari co mu je. Boli za nejakou pani co robila bielu magiu a ta ho dostala z toho a ta im povedala, ze mal porobene( v dedine vtedy zila vraj nejaka baba co to robila ludia za nou chodili po hocijake veci tykajuce sa tohto a ten jeho dedo sa s nou aj dost pohadal, neviem ci klasika, o pozemky, ci ine nieco)
Ked som sa ho pytal, ci sa modlili a pod. povedal , ze ano, ale to nepomaha, lebo doslovne povedal: Ty ako obycakny clovek nemas taku vieru( ze si doslova ako mnohi svätci uz za zivota, tak silnu oddanu, proste si normalne veriaci) ako ta dotycna vieru v zlo a je mu upisana. Preto to v silnych prekliatiach nejde. To nebolo len porobenie, ze mu bolo par dni zle. Ale ci je to pravda🤷
Ja osobne neverim tym veciam.

slovakboy
29. dec 2024

@hellwant vidíš, sám spochybnil svoju vieru a dal väčšiu silu viere čarodejnice. Porobil si v hlave sám. Keď jeho logické ja sa dozvedelo, že nejaká iná silno veriaca dobrá čarodejnica to porobenie prebila svojimi čarami, uveril tomu a vyliečil sa. Jeho rmočne ja tomu uverilo. A emočné ja je zodpovedné za psychosomatické choroby. Tak verí Bohu alebo čarodejniciam? Preto s tou mágiou netreba sa zahrávať a kňazi veľmi pred tým varujú.

ina2405
29. dec 2024

Verím tomu, že prianím zla druhému môžem uškodiť jemu a určite aj sebe. Čo komu robíme, prajeme, to sa vráti k nám. Ale dotyčnému to uškodí, len ak má k tomu v sebe rovnorodú pôdu - tiež má v sebe podobné zlo. Takže ani tá najhoršia kliatba, alebo energia zla nemá šancu na uchytenie, ak sa človek snaží žiť dobre a má v sebe dobro.

ruzasipova
29. dec 2024

@adelita1973 Mozno by ti pomohla regresna terapia. Ja som tak zistila, preco sa mi niektore zle situacie stale opakovali.

slovakboy
29. dec 2024

@ruzasipova a čo to bolo? Na čo ste prišli pri tej regresnej terapii?

ruzasipova
29. dec 2024

@slovakboy Preco mam nevysvetlitelny strach z opustenia (az panicke zachvaty z toho) a preco, nech sa snazim sebeviac, sa mi v ziadnej praci nedari.

tilonka
29. dec 2024

@adelita1973 jedine v moci Ježiša Krista. Pri ostatnom, bud proti magii (prekliatiu) sa pouzije ina magia (takze stale je clovek vystaveny magii a dalej sa jej otvara) alebo pouzije inu metodu, napriklad modernu, kde duchovna brana ostava nadalej otvorena, bez ohladu na vysledok..

ina2405
29. dec 2024

@ruzasipova vygúgli "attachment style anxious type" a ak nevieš anglicky, hoď do prekladača. Nie je v tom mágia, len psychológia.

zuwa78
29. dec 2024

@ruzasipova strach pochádza od zlého

martinmmartin
29. dec 2024

@tilonka Prislusnici inych velkych svetovych nabozenstiev su teda pomyleny blbeckovia?

viestta
29. dec 2024

@martinmmartin pfuuu, to si zatal. Tes sa

tilonka
29. dec 2024

@martinmmartin neverim, ze pravda je relativna..

slovakboy
Autor odpoveď zmazal