icon

Ako si doma odkladáte vratné PET fľaše?

worko
27. feb 2022

Vraj sa nemajú stlacat, aby automat mohol rozoznať flasu a preto je to veľmi objemne, keď ich je už viac. Máte nejakú dobrú fintu, ako si ich uchovávať, kým pôjdete do obchodu?

Strana
z2
moonlight1210
27. feb 2022

Su v pivnici za dverami.
Ale u nas toho tolko z pet flias nepije. Takze pri navsteve obchodu raz za tyzden vraciame tak 4 flase a 1-6 plechoviek (ako kedy).

pinkgirl
27. feb 2022

Dávam ich na balkón, sú v igelitke.

johnnyboi
Odpoveď bola odstránená
domireb
27. feb 2022

@johnnyboi vodu z vodovodu,sodastream...my máme napr. jediné fľaše z dojčenskej vody

suzitok
27. feb 2022

U nas nie je pitná voda, tak kupujeme a mame toho tiez vela...mam na ne jednu prepravku, kde ich ukladam postojačky, ked je plna, dam do auta a vratim

tosomja
27. feb 2022

@johnnyboi tak možno sodastreem, alebo sklenené fľaše, ja som napríklad dlhé roky píla z vodovodu vodu, taka bola dobra. Teraz máme zlu, tak kupujeme.

@worko do igelitky a muž každý týždeň odnáša. My mame asi 30 na týždeň 😄 a plus plechovky

moonlight1210
27. feb 2022

@johnnyboi kavu, caj, sirupy, aj domace (s vodou z vodovodu), decka teraz spotrebuvaju 2 kartony mlieka tyzdenne, takze riesim skor tetrapaky. Niekedy si uvarime punch v tomto chladnom obdobi, alebo varene vino.
V lete si zas namiesame nejaky ten dzban drinku alebo ladoveho caju.

Pet flase su z coly a kofoly a plechovky z monsterov zvycajne. Aj to nie vsetky idu prec, lebo si z nich robia zbierku a vymienaju s kamosmi.
Obcas mame doma plechovky z radlera. V lete. Pretoze teraz holdujem comukolvek prijemne horucemu. 🙂

U nas sa tento druh tovaru moc nekupuje.

mima1
27. feb 2022

@johnnyboi da sa pit cista voda z vodovodu. Ja nekupujem vobec balene vody uz roky

jaroe
27. feb 2022

@johnnyboi to sa vážne pýtaš, čo ľudia pijú? 🙂V krajine, kde sa pitnou vodou aj splachuje /žiaľ/? Pre mňa teda nepredstaviteľné piť len balené vody. U nás tiež 4 fľaše týždenne max.

janulik2008
27. feb 2022

Inak dievčatá ako to je? Vrátim fľaše dostanem lístok a ten potom mi môžu aj vyplatiť alebo ako?

michellemary
27. feb 2022

@janulik2008 buď ti ho pri pokladni vyplatia, alebo, ak robíš nákup, tak ti ho z neho odrátajú.

janulik2008
27. feb 2022

@michellemary vďaka 🙂

mima172
27. feb 2022

Len v spajzi, za mesiac mame 1 fľašu a 1 plechovku 😁 Pijeme kyselku, ktorú si chodíme naberať do bandasky a vodu z vodovodu.

luciannka83
27. feb 2022

@worko nekupujem balenu vodu, nemam vratne flaše. Pijeme cistu vodu z vodovou, varim caje. 🤷

luciannka83
27. feb 2022

@moonlight1210 a my sme zacali kupovat flaskove pivo.😅

rachel36a
27. feb 2022

@johnnyboi ja tiez nemam flase z vody žiadne...pijeme z vodovodu...jedine co mame je obcas flasa z coly, alebo piva

gazpalm
27. feb 2022

@johnnyboi my tiez nic,mame kvalitne sirupy, vodu ..kupujeme ,len na oslavy 😉 cez leto isto bude nejake pivo a radler

viestta
Odpoveď bola odstránená
andrea_82
27. feb 2022

Boze baby, on sa vas nepyta, ci ich mate. Pyta sa tych, co ich maju, ako ich skladuju.

Ja ich rovno davam do auta, chodim do obchodu min. 3x tyzdenne, tak radsej vratim zakazdym 1-2 flase ako ich tam nosit plne vreco raz za cas.

teosebastian
27. feb 2022

Mňa by skôr zaujímalo, ako to riešite, keď idete pešo / nemáte auto. Neviem si predstaviť trepať sa mestom s veľkou taškou fliaš 😂

marca12
27. feb 2022

@teosebastian Ty si riadny vtipkar. Tak nejdes autom do obchodu a nechce sa ti trepat s vrecom plnym flias,tak ja neviem daj si to na karicku. Karicku asi nemas,no tak lietat asi tiez nevies. No co ti ostava uz len poprosit niekoho o odvoz alebo ich nosit postupne a nie vsetky naraz.

beata_k
27. feb 2022

@johnnyboi My mame 4 flase asi za pol roka 😁

janulik2008
27. feb 2022

@teosebastian ja nazbieram a tak idem 😀 vravím že najhoršie je to že fľašky sa nemajú stláčať 😒

zafir01
27. feb 2022

@mima1
@johnnyboi my tiež pijeme našu čistú vodu. Keďže mame vodu zo zdroja, ktorý ďalej zásobuje celý okres. Výborná chuťovo, žiaden viditeľný chlór.
Tiež chodíme capovat minerálku občas v našom okolí priamo z prameňa.
Vody ochutené kupujeme na sviatky a cez oslavy koli návšteve

michellemary
28. feb 2022

@andrea_82 tiež to tak robíme, sme v obchode skoro každý deň, takže keď máme, tak hodíme.

petko81
28. feb 2022

@domireb aj my tak.. Vodu vedčinou kupujeme ked je nejaka oslava

fadama
28. feb 2022

ja ich mám v spálni za dverami v bednicke. Každú nedeľu keď mi príde tovar im ich vrátim. 😊

ajko2011
28. feb 2022

@worko dávam na balkón do veľkej tašky.

lopka1313
28. feb 2022

@teosebastian no radsej odtrepem prazdnu, ako plnu domov... Tak ked raz za cas kupim 2-3-4 flase a idem pesi (lebo viac plnych naozaj neodnesiem pesi daleko), tak potom tych prazdnych pri najblizsej navsteve obchodu nemam vela odniest... Logicky.
Inak mne sa tiez este nedostala taka do ruk, bude toho viac v lete, aj to skor plechovky z radlerov... My beznejsie kupujeme max tak nejake ladove caje alebo colu obcas, tak 1 balik na mesiac 🙂 doma tu flasu/dve/tri, kym pojdeme do obchodu, asi budeme mat hodenu niekde v komore alebo v predsieni, pripravenu na prenos, lebo z komory ich zrejme zakazdym zabudneme vytiahnut.

dkethe
28. feb 2022

Juj, ja som na moju rodinu hrda, nasa spotreba plastovych flias je max 5ks rocne 👍 akurat plechovky od piva sa v letnych mesiacoch najdu 😊

Strana
z2