Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@demodun ale to nie, že ja zase nič, vobec nechapem, čo zas aka drama, tam bola nejaka naražka na geny a uspechy, tak ma len napadlo, nech niekto niečo povie, a zrazu sa tu otočilo, že nemiestne vyzvedam
sorry, nechcela som vam kaziť večer, ešte že tundra ma srandy na rozdavanie0
@karolinakr ale ziadna drama tu nie je. aspon ziadnu nevidim. sme rovnako zvedave ako ty.
@tundra super s tym sachom. na strelbu som chcela prihlasit syna. ten ma dobru musku. ale vo svetle jeho zacinajucej puberty som si to rozmyslela 😀
@karolinakr ach nič nekazíš, už som ticho, nič sa nepýtam. Idem hrať Zetora 😲😄
@pralinka25
@demodun
@tundra
talent mam na rozpravanie, som sa aj hlasila za novinarku, čo ma nevzali, čo je škoda a MK je dobry tester, reakcii, antireakcií a interakcií..dozvedela som sa, že vyhovieť všetkym je uplne nemožne a treba mat total hrošiu kožu, lebo 100 ludi sa na teba vrhne so 100 hlupostami a ty to ako človek musiš ustať,,
@tundra 😀 😀
@karolinakr
tak ale najprv k nám šup šup prečítať malému rozprávky. 🙏🙏🤗
@tundra ty si počkaj v rade 😝
@demodun tundra plati v naturaliach, chapeš, že ma prednosť?
@demodun vlastne čo konkrétne sa mysli tými naturáliami?
@karolinakr to som sa ťa práve išla opýtať. 🤣
@demodun sex na oplátku. Ti hovorím, že má prednosť

@karolinakr no tu nemôžem konkurovať

@fido69 aj tu robim casto spolu s cviklovou
@karolinakr no Kari nechcem ťa sklamať, ale ešte ti v rámci naturalií môže doniesť 4 kilá syru alebo dokonca kravu. Aj keď tú sľúbil h2.
A Fidovi sľúbil plný kufor alpských bylín 😄
@tundra kokos, ty pôjdeš inak nabaleny.
By som rada videla ten pohľad colníka čo ťa bude odbavovať. 🤣

@karolinakr ja nemam problem napisat. ale fakt sme vsetci zvedavi aj na teba. chapes? 😉