Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@fido69 takze tys rockfan?
mate niekto retiazku na ruke, to je jedno či striebro či zlato, ja som prebrusila xy eshopov, a všade 3-4gramove, ja potrebujem tak 13g peknu na ruku len preto, že som zvyknuta, že mi tu ruku niečo obopina,,,a neviem, najst niečo vkusne a čo ta nezruinuje, to je docela vyzva...mala som striebornu, ale matnu, taku hrubšiu, pokazilo sa zatvaranie a niekde som ju stratila a odvtedy len možem snivať
@karolinakr je mi ľúto nemám, len reťaz z bicykla, ale to ti asi nepomôže 😄
@demodun vtipálek, ako vždy 😀
😀
@tundra hej, ty nosíš také čosi?
@fido69 ten bol desný, radšej som ho zmazala
@demodun ponížila som ich ješitnosť, tundrovu a fidovu, lebo doteraz tu boli za leva parketu, a teraz čo? s hentymi fotkami, asi to zmažem 😀
@karolinakr neprovokuj, zmaž, lebo nebude čokoláda zo švajčiarska 😄
@demodun tiež si myslím
@demodun už je zmazany, vam nech tundra donesie čokoládu a mne striebornú retiazku 😀
@tundra ach jaj, hadam si nemysliš, že čakam, že cudzi chlap, ktoreho som ani na fotke nevidela mi bude nosiť drahe kovy zo zahraničia, trochu humoru do toho daždiveho dňa
@demodun som zabudla, ty si tento tyždeň Thelma, je tam diskusia, že ake mena k tymto dievčatam a sevrin že Thelma a Lujza 😀 to odkukal od nas, ešte raz som si ten film pozrela...Ty na čom teraz fičíš ?
@karolinakr nemam retiazku. hodinky nestacia?
@pralinka25 vlastne hej, ale maš už taky zvyk, že bez nich ti niečo chyba?
@karolinakr no ja musim tie hodiny mat furt. ano neviem bez nich byt.

@karolinakr ci bol buzik neviem ale ano blondak bol 😀 silno ma to zasiahlo 😂