Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@tundra vidis ani mne sa nic nechce 😀
pacient nespolupracoval?
@fido69 ja vždy požičiavam len toĺko, koĺko ma neohrozí...50ka tam je dajme vreckove, nerobila som z toho vedu..niekto sa hada do krvi aj za 5eur, ale ja až tak na veciach nebazirujem..to by ma muselo vystrieť už dávno..
@fido69 ten človek mi tvrdil, že na najom .. potom som sa dozvedela, že to minul na štetky, mal rozpozičiavane na vsetky strany a celu vyplatu vsadzal na sazky, kt.mu nevychadzali..z každej roboty ho vyhodili..dlžil asi 100 luďom..tam by vymahať bolo na dlhe lakte..raz si ho niekto počka menej trpezlivy ako ja a zmaluje mu cifernik..čiže vec považujem za vyriešenú
@fido69 to nie na to mame suseda 😅 čisto turistiky a takéto malé výlety
@demodun nelubis veternik?😨

Ak máte radi veterníky a v cukrárni za nich pýtajú nekresťanské peniaze, tak mám skvelý tip, ten môj slávny veterník na plechu (viete ktorý, však? 😁). Robím ho často, je jednoduchý a naozaj výborný. V prípade záujmu rada pošlem recept.
@h2 recept si nechaj ja si pridem pre hotovy na metle 😂
@pralinka25 Dám ti vedieť, keď budem robiť.
Ináč, popoludní sa chystáme do... (skoro som napísala, ale radšej napíšem takto) ...do tvojho mesta. Ale veterník dnes nemám. ☹️
@h2 donaška aj so službou
@pralinka25 veternik expres ku pralinke do domu
@h2 este stihas

@fido69 aj sa niekto prihlásil
@karolinakr Aj tebe donesiem, keď pôjdem najbližšie do... do tvojho mesta.
@pralinka25 Vieš, že som aj chcela? Ale mám zakázané, že piecť bude hostiteľka a nemám nič nosiť.
@karolinakr Moja metla nechce lietať sama. ☹️ Musím si kúpiť novší model, na diaľkové ovládanie. 🧹

@tundra si mal opijáš?