Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@tundra belo vyzera na tej fotke rovnako ako sa ja citim
@h2 ze mnam tie su krasne 😂🙈🙊
@pralinka25 🤣🤣🤣
@demodun už aj izbu maš zabookovanú a pribalí ti aj kachnu
@demodun ty už máš kachnu v mikrovlnce
@demodun už je kocúr v trúbe
@demodun 😀 😀
@karolinakr oprava, koláč bude v rúre!! 😀😀😉
@karolinakr u koho mám voľnú izbu? Hurá, už balíiiiim 🤪
@demodun krasne tam je, aj zavidim v dobrom..je to vec rozhodnutia, zostať na SK a zavidieť, alebo sa prestahovať a začať žit, ty maš tiež krasnu prirodu za barakom, aj Slovensko je pekné podla tych fotiek hm..čo zavážilo, že si neišla do zahraničia?
@karolinakr čo ti ja viem, nikdy ma to neťahalo žiť niekde v zahraničí. Keď tak na dovolenku a domov. A často sme vlastne aj dovolenku trávili na sk. 😄
Ale teraz keď vidím čo sa tu deje tak ma chytá zúfalstvo. Prečo si toto robíme 🙈🙁
no ludia ja neviem. Podla.mna sa vsade nieco deje. Teraz som citala o tej amerike. Myslim ze cely svet ma svoje sracky a ako som uz dnes pisala mudro 😄 nikde nie je trava zelensia (mozno len a nasej zahrade ktoru krpec neustale kosi)🤭
@pralinka25 aj tvoj miluje kosenie?
Môj behal s detskou kosačkou aj v zime.
To boli pohľady a komentáre od susedov 🤣🤣
Veď to, že všade je niečo 🤨😎
@demodun ???
@tundra ooo tebe to ide. trenujes na vecer ?

@demodun ano presne aj on tak aj v zime v snehu.
a starsi to sme este byvali v byte pokosil vsetky chodniky na sidlisku pekne rapkajuc kade chodil 😂
@barbora111 prepáč, mali sme tu debatu o Švajčiarsku a náhodou som našla tvoju fotku. Tak som, ju sem dala. Krásna príroda. 😊😉