Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@pralinka25 no len my sme sa už trochu nabúrali aj do ďalšej 😁
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/stretnutie-pouzivateliek-modreho-konika-po-celom-slovensku/?page=3&scrollto=first
@demodun aha toto budem musiet docitat neskor. som sa dala po pol roku dobe na citanie knihy. ked ju docitam precitam aj novu naburanu diskusiu 😀
@pralinka25 a aku čítaš? mňa takouto zavažnou info neinformuješ? filmy, hudba, knihy - vieš kde sa maš isť ventilovať
@karolinakr mame tvoju fotku 🤩
@karolinakr no ja mam raz za tri roky take nejake pominutie a dostanem sa k takym kniham ako su z 2. Sv vojny alebo ine take dokumentujuce neprijemne veci. Teraz citam tatera z auschwitzu.
A potom aby som to vyvazila si musim precitat nejaku pubertacku romancu v anglictine 😀 a potom mo:em pokracovat v niecom normalnom 🙂
@pralinka25 fotku? Nie je možné.
Kari čo sa stalo, si v poriadku? 😁
Ja som samozrejme nevidela 🥹

@demodun tam bola len retiazka, to som mala este z Anglicka
@pralinka25
@demodun ty kokos, ja som bola taka kočka v Anglicku..ja budem cele poobedie plakat do vankúša
@karolinakr nebul a pome do anglicka 😁
@karolinakr kolko rokov dozadu to bolo? Asi ti robila dobre tamojsia klima.
@demodun rada
@pralinka25 ne až tak dlho
@demodun ty odbočuješ do Švajcu
@pralinka25 alebo skôr chlapci
@karolinakr jasné a po ceste tam stíham aj stretko.

@karolinakr tak ked to nebolo dlho to nemoze byt taky rozdiel.staci zmenit klimu.
@karolinakr no sak chlapci su zahrnuti v tamojsej klime 😀
@tundra si na nej vylame ten jeden bosoracky hnily zub

@h2 ahaaaaaa ubytko ako ubytovanie 😂
ok
@demodun sme ako mor obsadime vsetko. chudak hugo. znicili sme mu temu.