Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@fido69 toto video nie je k dispozicii
@karolinakr Ešte šťastie, že mám teba, ktorá mi vždy nezabudne pripomenúť, aká som sprostá a čo všetko som nepochopila a mám problém pochopiť. Ďakujem ti za to, je to od teba naozaj milé.
zase som vsetko zmeskala ako vzdy

@pralinka25 aj ja, raz za čas ideme spať skôr a toto 😄😄😄

@demodun ja som aj bola hore vcera do 1:26 ale citala som si. aj tak tu predtym bolo ticho tak som len sem tam nakukla a nic sa nedialo. asi som nenakukala v spravnom case.

@pralinka25 🤣🤣 ja tiež, že dnes sú všetci preč tak idem aj ja spať a potom toto. 😲😃
No nič, od dnes už nespím. 🤣
@demodun no v podstate by bosorky asi ani nemali spat..... to mame za trest 😖
@demodun keby ste neboli tak daleko.....
ale inak dnes sme mali s malym brutalne stastie. niekde maju motorkari zraz. a sli okolo naseho domu, my sme sli potom na zmrzku a stretli sme ich potom este znova bolo ich isto vyse 100 z ciech aj slovenska. uplna parada. hned na to sme videli hasicov a policajtov 😍 my ani nemusime nikam chodit. maly bol o vytrzeni.
@pralinka25 jéj tak to ste super vystihli.
Sa priznaj, že z motorkárov si bola vo vytržení ty!! 😄😄
@pralinka25
@demodun ja som stretla hasičov dnes
@pralinka25
@demodun nie australakych, ale tych slovenskych s bruchom a fúzami
@karolinakr no jo my sme tiez nevideli australskych 😔
@demodun kazdy mal nieco co ti poviem 😂
@tundra ja som raz bola s malym na dni zachrannych zloziek. prihovoril sa mi tam jeden hasic - a vysvetloval nam hodinu vsetko moze. ani so netusila ze existuje tolko hadic a ukazal mi aj presnu techniku a ko sa hadice zapajaju a motaju spat. ci to si nemal na mysli? 😂

@h2 to si zobrala doslova tu vetu? tak ju zmažem, aby ťa neiritovala