Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

@pralinka25 😍😍😍
@pralinka25 jéj mne pipol edupage, že má v nedeľu pozývajú na vystúpenie ku dňu matiek. Ale ten dovetok nemá chybu 🙈😄
@demodun to je krasne .... 🙈 (na .ebnut.e)
@pralinka25 že?

@fido69 neuveris ale ja som anonymne zalozila za celu dobu co som tu len jednu temu o pocitacoch
nechodim si na konika po rady. alebo teda ak tak po take light nepodstatne. vztahy si viem vyriesit sama.
a sexu mam dost a dokonca ma bavi kam dalej viac ( a neuveris ale dokonca furt s tym istym chlapom 😀 )
@fido69 tak vidis bosorky zvladaju vsetko. 😉
Správy o počasí: u nás začína pršať.
@fido69 inak vela zien co poznam si prave po 40 zacne najviac uzivat sex. ked som bola mladsia vobec som tomu neverila. ale je to tak.
@pralinka25 aj ja sledujem to isté. Ani ja som tomu neverila
Už ťa mám odtiahnuť? 😁
@demodun no mala by si ale .... este ne
mam normalne ze teplotu 🤒
@pralinka25 tak veľa tekutín a pome ležať!!!
Už som našla tú tému. To sú perly 🤣🤦
@demodun som si dala v robote paralen a myslela som si ze ako dobre. este som si odcvicila a uplne ma to rozbilo. chvalabohu ze je v stredu volno.
ze su to perly? 😀🙈 fascinujuce
@pralinka25 😨 Ty si normálne chorá? S teplotou??? 😟
@h2 vies co praveze nemam pocit ze som chora. povedala by som ze ma dostihlo vycerpanie. ja uz v piatok som sa necitila dobre. ale este som to teda dotiahla do dokonalosti lebo sme mali tu oslavu piekla som tortu a kopec inych veci oddych nula nic uz ani neviem ako dlho. takto ma to raz za rok pekne prefacka a bez poucenia pokracujem dalej. 😀