Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
To je šialené, v škôlke, škole nahlásili bombu a mám si prísť po malého.
Ešte že mám voľno 🤦🙄
@demodun u nas tiez prislo na edupage ze bomby na skolach. Vcera boli v bratislave.
nahlasili vam bombu v posteli 😅 @fido69
Naši majú riaditeľské voľno, včera aj dnes. Asi si riaditeľka chcela spraviť dovolenku.
@h2 nasi maju buduci uotrok mam radost 🤦♀️
@demodun som v praci ale som si "pomohla" minul sa mi paralen tak som si dala ibalgin a rozbolel ma z neho paradne zaludok. Som uplne rozbita este aj tamto mam. Seknuta som svaly ma bolia. A este aj bombyyyyy. Muz je so svokrou na vysetreniach.
To ze umieram potvrdzuje aj fakt ze ani na moje milovane palicky nemam chut

@fido69 pokial tam nebol cudzi chlap este dobre
@karolinakr ja viem ale ja fakt nemam komu tie decka dat. Uz len slabych 15 rokov a som freeee 😀
@pralinka25 ach Ibalgin nemôžem ani ja.
Veď to v Bratislave, ale bomba tu na vidieku??? 😄😲
@pralinka25 Ibalgin vždy zapíjam colou. To ma naučil môj muž. Ja, zarytá odporkyňa podobných nápojov, som mu nechcela veriť, že "ten hnus" mi pomôže. Ale pomohol. A dokonca keď mi ako tehotnej bolo zle, tak mi to odporučil gynekológ! (Teda, tú colu, Ibalgin, samozrejme, nie.)
@h2 nabuduce skusim. Je mi na grc.
@demodun maly chodi na dedinu do skolky? Im fakt drbe. Tu na vsetkych skllach a aj zo skolky mi doslo. Ale zatial nemame chodit ken byt pripraveni
@fido69 aaaaaale prosim ta najlesie roky.
@pralinka25 Nemôžeš si vybehnúť kúpiť? Alebo niekoho poprosiť? Ono to naozaj pomôže. Ja mávam migrény, sprievodný jav zvracanie. Roky som sa trápila a bola deň, dva, tri úplne odpísaná, lebo som na tú bolesť hlavy ani nemohla užiť liek, všetko išlo von. Tá cola zabráni tomu zvracaniu, bude ti lepšie. Ja odvtedy nemám problém. Užijem tabletku, zapijem colou a do pol hodiny mi je fajn. (Môže byť aj bez cukru, ja pijem freeway zero z Lidla.)
@h2 vybehnem cez obed. Dik👍
@tundra a ty ides sam? Ja ze cela family
@demodun tak v nasej skole nahlasili cez obed bombu. Je spojena aj so skolkou. Vsetko jedlo zostalo nazmar a male deti 2,5 rocne co uz spali vynasali ucitelky spiace v pyzamkach von na rukach. Vonku prsi zima je. Fakt chory mozog toto
@tundra a vsak ked ides v takom nekrestanskom case.
@tundra dones na stretavku 😀