Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
za hodinu meram znova.
@pralinka25 😟 Držím palce, nech je mladý OK.
Zatial je v skolke. Ked mi nezavolaju pridem. Vy ako?
@pralinka25 ideme, písali sme do skupiny Stretko 😉
Teším sa
@demodun uz som videla.
Ked sa zjavi zombik nelakajte sa. To nie je zombia apokalypsa to len jaaaaaa 😀
@pralinka25 mňa preventívne včera vyplo pred jedenástou
Tak sa hádam nezľaknete 😄😄
@demodun ja som celu noc nespala lebo som kontrolovala krpca. A po tej mojej epizode s teplotou a seknutym krkom mi to neurobilo dobre. Berte ma preto s rezervou 😀
Si si pospala?
@pralinka25
@demodun Dievčatá, ja prídem, ako som, rifle, tričko, tenisky. Chcela som si stihnúť pred stretkom ešte nafarbiť vlasy, nestihla som. Jedna kočka dnes v tej skupine "Stretko" písala, že sa ide chystať, tak som sa trochu zľakla. Dúfam, že neprídete všetky, ako z titulky módneho časopisu a ja tam budem sama, čo bude fakt jak stará bosorka?! 😳
@h2 ja idem rovno z roboty. Mam sice saty ale nosim ich bezne. Nijake spesl upravy. Bezny look a priznam sa ze boli casy ked to bolo lepsie. 😀
@demodun zehlim za tundru 😀
@pralinka25 😱😵🫨😵💫🤣🤣🤣🤣
@demodun co nepaci sa ti????? 😨 ma aj kvetinu k dnesnemu sviatku
@demodun nechci vidiet mikulasa do ktoreho som sa vcera pustila. zostali mu len topanky takeho ti posielat nebudem 😝
@pralinka25 no úplný krásavec 😍😍😍
A tá kvetina je top 👍😄😄
@demodun vsak prave. uplne v teme aktualne a este aj osobnost .... uplny ideal. nenasla som ho teda bez tricka ale nemozes mat zas vsetko.
@pralinka25 juj ďakujem, si úžasná. ❤️😀😀

@karolinakr 🤣🤣🤣