Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@karolinakr 🤣 Ja z teba umrem!
@karolinakr jój keby ste boli bližšie, hneď sa pridám 😢😢😊
@karolinakr Tam dole sa musím oholiť vieš keeeeedy 😂
@ondro1122 nechces ju polozit vo svojej teme radsej?
@karolinakr Inak, ty si z východu? 🙂
@pralinka25 dobre
@karolinakr Jajj, teraz pozerám, že nie 😅
Kejtrin fotku už neukážeš že ?
@karolinakr ubor som si hned predstavila ubor na telesnu z 80 rokov uznaj viesta a ostatne baby biele triko modre gatky s vackom a marso s hugom cervene trenirky a biele triko. (bez trika to u marsa nebudeme riskovat. hugo moze aj bez trika.)
@macatt https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/je-laska-len-iluziou-alebo-realitou/
str. 80, príspevok o 18:22.
@karolinakr o noc ani nebol zaujem, ani nebola v ponuke 😁
Svojim podľa niektorých debilným myslením som sa stal najdiskutovanejšou osobou 🥲
Inak robím toho rozvozcu a už som stihol aj viac skoro buchnúť aj auto dodžubať...ach mario to tak keď človek nepozná ulice a krúti sa kade tade a navigačka tiež bludne ukazuje...ešte po meste musím ísť minimálne 80
Ale na druhú stranu som tiež videl príspevok od jednej pani (nebudem menovať), ktorá nás tiež okomentovala, že my slovenskí chlapi vyzeráme strašne (tak nepriamo samozrejme) a išla na juh...užívateľky Mk, ktoré sú tu dlho vedia o koho sa jedná určite
@ibatanecnica ďalší zaujímavý nick 😂

@ondro1122 že či sa maš oholit medzi nohy, ked ideš na pohovor? Nie, netreba