Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@marseillefan Však ja si Taňu len zo srandy doberám 😂
@ondro1122 ty sa vieš počastovať, sam seba..hovado prašive, mužska šlapka, hlupy Jano, Tarzan..
Daj nejake pekne teraz čo ta vystihuje
@karolinakr Však tarzan a hlúpy Jano si mi ty vymyslela :(
@marseillefan 👍vlažný vztah k alkoholu sa na Slovensku velmi nenosí, na východe uz vobec.
@hugger asi si si už na mne mohol všimnúť, že nemám problém ísť proti názoru väčšiny...
@marseillefan vieš čo, tak si daj čokoládu. A už nebud taký nasrdeny 😉
@demodun čim viac škemraš, tym bude viac protivnejši. Niekto si povie po 8 ospravedlneniach, dobre kašlem na to, sice som nasratý, ale prižmurim oko..Napr.aj ja sa o to snažim a nevychadzam len s ĺuđmi, ktori nechcú..On si to ospravedlnuje asertivitou, ale s takymi ludmi sa tazko žije, lebo za každu pi...ťa odpiše..Ty si už asi 8, čo sa mu liška, a on to zas zaklincuje, ze je asertivny, pritom je len protivný a neznesiteĺný
@karolinakr 👏👏👏
@karolinakr tak ja som zvedavá, čo zas odpíše. Ja sa len bavím. Nepotrebujem byť za každú cenu s každým za dobre.
A teda včera sme mu aj trochu naložili, tak teraz sa snaží udržať si "pozíciu Alfa" 🤣
@demodun aha.
@demodun Tak ty len dráždis tigra bosou nohou? 🙂
@demodun a ondro1122 -vi ked naložiš, on si ešte sám pridá..neni zlatý?
@grof_monte_christo ťaha tigra za fúzy, chyta kobru holou rukou
@karolinakr Aj tak sa dá.
Ale vždy som v tej rovine, že nikomu neublížujem lebo si držím stav slobodný
@karolinakr
@grof_monte_christo
Odhalili ste ma. 😁
Ondrovi ja nakladať nebudem, on to zvláda sám. 😉
ked ono s tym alfa samcom je to ako s hrou na gitare. moze sa to naucit ale vzdy to bude ako poulicny muzikant hrajuci v podchode na troch strunách. Jimi Hendrix z toho nikdy nebude. a tento nazor som nemala vzdy. prisla som k nemu az po tom co niekolko krat dokazal tuto skutocnost sam. takto sa totiz skutocny muz nesprava dokonca ani na anonymnom fore. alebo este je tu mozno problem v tom ze zeny povazuju za skutocnych muzov nieco ine ako poniektori muzi. pretoze v tomto pripade sa zeny vzacne zhodli a to samo o sebe vypoveda o vsetkom.
faktom ale je ze nebohy Zigy F. by si na tomto fore zgustol a spravil este vacsiu karieru aka sa mu na poli psychologie podarila. alebo by si to rovno hodil?
@ondro1122 tichý teror
A už veľmi veľa píšem o sebe ale ešte v pondelok mám ísť na pohovor do Nay Elektrodom 😂😂
@demodun Mňa zas dotahovanie sa s ľuďmi absolútne nebaví, virtuálne už duplom nie. Baví ma buď úplná sranda, také haluzenie, aké bolo chvíľami v tejto diskusii, alebo potom (pre mňa) zmysluplnejšie diskusie.

@ondro1122 ondro, keď ti žena raz povie nie, tak sa jej nedoprosuj... nepresviedčaj ju. Len ju tým utvrdzuješ v tom, že sa rozhodla správne.
Na svete máš miliardy žien, nesústreďuj svoju energiu na tú, čo ti dala košom.