Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
inak sme to tu zas zaspamovali. mali by sme sa vratit do ondrovej temy.
@pralinka25 ne, ja nie som bosorka, ja som andeliček premenlivy ako počasie raz sa smejem, hned na to zurim..ale ked ma niekto nedraždi, som 😇
@pralinka25 haha 😁 no ja som sa podelila 😀 ja sa rada delím s ľuďmi 😁
@karolinakr Aaaale, bosorkou si sa narodila a bosorkou ostaneš, aj keď to nepriznáš 😁😁😁 o mne si tiež ľudia myslia, že som anjelik...ale nemenovaný dotyčný ma prekukol 😀
@tanyag určite to bol hugger
@karolinakr Haha 😁 jasné, z Košíc letel súkromným lietadlom do Trebišova, aby mi odovzdal svoje srdce 🤣🤣🤣
@tanyag ake romanticke

@karolinakr typicka zena

@pralinka25 Ale mali by sme prestať žartovať
@karolinakr ohľadom @hugger, lebo ak sa jedného dňa zverí súčasnej partnerke s tým, že má účet na MK a náhodou si bude čítať, čo sa tu o ňom popísalo, tak neviem či s tým bude OK 😁 čo myslíš Hugo?
Srdce mi tam ušlo 🤣🤣🤣🤣 už zmazané 🤣
@tanyag ja myslím, že ti odpovie takto:
@tanyag čo je zmazané?
@karolinakr nooo omylom som pri Huggerovom mene dala aj ❤️ 🤣🤣🤣 tak som to zmazala...nejako samo tam skočilo
@pralinka25 Hugo nám dovolil sa tu vykecávať. Zlatý to chlap, asi mu pošlem ❤️. 😄😄
@demodun ne ne, nič mu neposielaj
@tanyag samo ... jasne ...

@demodun no on uz je zvyknuty ze kde sa objavime tam tu temu totalne zahltime

POZOR KONSPIRACNA TEORIA: nevhodne pre slabe povahy
Hugo napisal ze sa mu rysuje vztah....
tana napisala ze sa jej zacina nejaky vztah
hmmm
hmmm
hmmm

sorry musela som

@pralinka25 však toto

@karolinakr nahodne skakajuce srdiecka a tak .... noooooo iste 😝
@demodun raz mi tak pristalo vela srdiečok.nebolo to od teba nahodou?
@pralinka25 obidvaja z Košic..Obidvaja chodia do posilovne
@pralinka25 tam aj čosi ine skače - ako sa rozvijaju fialky pod snehom, tak kvitne ich začinajuca láska
@karolinakr Obaja už nechceme deti 🫣🫣🫣
@karolinakr nooooo
tak prezila som tu 19 rokov a nakoniec ma konikovska stodola zablokuje za konspirane teorie 😅

@karolinakr a ty co? uz si sa pridala tiez k bosorkam? to je dobry klub. skoro tak dobry ako ten motorkarsky.