Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@karolinakr len toho grofke nedohadzuj...on je panic, to nieee 🤣🤣🤣
@karolinakr no kokos, to ma šťastie že heisenberg nie je voľný 🤣🤣

@pralinka25 myslíš? 🤔
@demodun omg1992 !
@karolinakr ale žeby to bol eniaq?
@demodun ano, ževraj
Nejako sa to tu zaujímavo popárovalo 🤔😆
@karolinakr Ináč neuveríš 🤣🤣🤣 až teraz mi to došlo (veď Dory nie)...že ten môj sa volá tak isto ako hugger 🤣🤣🤣
@tanyag no a je to jasne.
@demodun ano je to on omg a eniaq
@tanyag Som tu zachytila, že ma chcete s niekým spárovať 😂. Mne už asi niet pomoci, aj môj spisovateľ si ma na FB už zablokoval, že sa mi nebude natiskat, keď nemám záujem 😏
@grof_monte_christo to važne? však si si ho tak chválila
@grof_monte_christo Jozef Karika ti nenapísal alebo Štefan Margita?
@karolinakr Vidíš.... bol nakoniec strašne jesitny a bol to naozaj on, máme spoločných priateľov spisovateľov, tak aj na mňa natrafil, mňa môžu o priateľstvo požiadať len priatelia mojich priateľov.
@karolinakr Nie
@grof_monte_christo ale inak toto robia len male deti, ze ta zablokuju, ked nemaš zaujem..Prečo? Ja blokujem, iba ked ma niekto hrubo uraža, s takym nemam o čom a inak načo
@grof_monte_christo s tym Margitom aj žartujem, lebo udajne pisal nejakej Košičanke a žiadal ju o pemiaze
@karolinakr Už ani neviem, o čom sme písali a ja som mu na to povedala, že ja nie som jeho priateľka. Na to mi napísal, že týmto som povedala všetko a že: Majte sa pekne, že sa mi nebude natiskat, že mu stačí jeho pes. Tak som mu tiež zapriala všetko dobré a na druhý deň kukám a už som zablokovaná.
@grof_monte_christo nevyzretý spisovateľ 🙄
@grof_monte_christo ale musela si naňho zapôsobit, ked ta pasoval za priatelku 😼

@karolinakr eniaq je tusim omg