icon

Ako si predstavujete ostatných používateľov?

hugger
8. feb 2024

Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?

h2
16. apr 2024

@fido69 Ani párom volov by ma tam nikto nedostal. A to mám rada turistiku. Ale toto vážne nie.

pralinka25
16. apr 2024

@fido69 tak 2 tyzdne nie je vela. to mozes ist cez jarne prazdniny. tyzden prazdniny a tyzden vypytas zo skoly

fido69
Autor odpoveď zmazal
h2
16. apr 2024

@fido69 Sú aj iné spôsoby, ako si pozrieť pekné pobrežie Atlantiku.

tundra
Autor odpoveď zmazal
h2
17. apr 2024

@tundra Myslím odletieť pohodlne lietadlom do nejakej peknej destinácie, tam sa ubytovať v príjemnom hoteli, prenajať si auto (alebo ešte lepšie motorku 😉) a podnikať výlety po okolí. A nie šľapať celé týždne stovky kilometrov pod rozpáleným slnkom s batohom všetkých vecí, ktoré na ten čas potrebujem, na chrbte a spať každú noc na inom, často veľmi skromnom mieste. Nič také hrozné som v živote nespáchala, aby som to musela odčiniť takýmto sebatrýznením.

fido69
Autor odpoveď zmazal
fido69
Autor odpoveď zmazal
fido69
Autor odpoveď zmazal
h2
17. apr 2024

@fido69 Veď nech každý robí, ako to cíti. Možno ty máš teraz takú životnú etapu, že by ti to pomohlo, obohatilo by ťa to. Mňa nie, ja som zase niekde inde. To je normálne.

tundra
Autor odpoveď zmazal
demodun
17. apr 2024

@fido69 a vieš, že ja by som išla? Ale mám malé dieťa, tak teraz neprichádza do úvahy.
Možno v budúcom storočí 😉
Ja sa teraz uspokojím s túrou na Rozsutec alebo Kľak. 😁

h2
17. apr 2024

@demodun Kľak tu radšej nespominaj, lebo zase sa chlapci vzrušia. 😂

fido69
Autor odpoveď zmazal
h2
17. apr 2024

@tundra Odkiaľ vieš, v ako stave ju demodun má??? 😁

demodun
17. apr 2024

@tundra čooooo? Na obhliadke si hovoril niečo iné. Typické, dáš metlu do servisu na výmenu oleja a oni vymenia celý motor 🤣🤣

demodun
17. apr 2024

@fido69 no diery nesmieš obísť 😄 a potom šup na Rozsutec

h2
17. apr 2024

@fido69 Diery sú úžasné! Len už tam býva strašne veľa ľudí. Keď môžeš, choď cez pracovný deň. Cez víkend sú diery plné a to nechceš. 😁

pralinka25
17. apr 2024

@fido69 inak ako ja celkom chapem ako to myslis a moze to byt fajn ale ako tinedzer by som ta neznasala keby si ma donutil ist. A to som absolvovala naozaj kadeco v tom veku ale s kamosmi nie s rodicom. Svihlo by ma 😀

demodun
17. apr 2024

@h2 🤣🤣🤣 no dobre, tak Minčol, ale tam je viac medveďov. Rastú tam čučoriedky. Dúfam, že nejakého zas nestretnem

h2
17. apr 2024

@demodun Zas? Akože už si stretla? 😧🐻

demodun
17. apr 2024

@h2 veru Terchovu len cez týždeň 😲😄

demodun
17. apr 2024

@h2 áno, takého malého, že som nevedela či tam ešte nemá mamu 🙈 no rýchlo som sa dekovala

h2
17. apr 2024

@demodun 😲

tundra
Autor odpoveď zmazal
demodun
17. apr 2024

@h2 veď počkaj, za chvíľu budú aj u vás 😄

h2
17. apr 2024

@tundra Tak tam by som teda išla pozrieť. 🤩

demodun
17. apr 2024

@tundra do takej zimy? To by ma nikto nedostal

h2
17. apr 2024

@demodun ☹️ Veru, obávam sa, že máš pravdu. Už tuším bol nejaký v Malých Karpatoch pred pár rokmi, ak sa nemýlim.

h2
17. apr 2024

@demodun Ja mám tiež rada teplo, ale na Aljašku by som išla. V lete, samozrejme.