Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@fido69 ake rychle zavery konkretne myslis? vsak pod pokecat
@tundra už se perou, velebnosti
@karolinakr 😄
@demodun co kto kde 😀
@fido69 ja tu nie som cely den. normalne chodim do prace, teraz som napriklad prisla z prace vyzdvihla dieta zo skolky, 45 minut cvicila, spravila si kozmeticke procedury, pijem kavu. muz za chvilu pride z prace a dovezie dalsie dieta .... normalne periem upratujem varim popritom a aj sa bavim so vsetkymi clenmi domacnosti a este stiham aj kamosky 😉
@fido69 a ty?
@fido69 ani nie ale mam po rokoch zvladnuty perfektne time managment - mam tri decka clovek sa nauci robit aj s piatimi rukami 😉 bola som uz na svete ked buchol cernobyl. my sme tu vsetky take sikovne sme predsa bosorky 😝
@fido69 ja som stihla cez obednu prestvavku 30 min aj nakupit v 3 obchodoch
@fido69 nechcel by si ver mi. mam psychicky dost narocnu pracu a momentalne brutalne nabite terminy.
inak pracujem s ludmi cize nonstop interakcia
@fido69 jasne mozno niektorych az moc

@fido69 tak to ma byt 👍
@fido69 inak ak si si sem prisiel najst nejaku damu tak asi to svoje evanjelium prilis nahlas nesir
@fido69 Môj vzorný partner je dnes do 22:00 v práci. Včera mal voľno, takže včera večer som tu príliš často nebola. Dnes som odišla z práce skôr, kvôli zubárovi, kde som ale bola tak 10 minút a potom som už išla domov, viacmenej som bola tu, na MK, až kým neprišiel syn zo školy. Teraz som mu skontrolovala úlohu z fyziky a o chvíľu pôjdem variť večeru. Spokojný?
@fido69 fajn to mame spolocne 👍
@fido69 uzi si to

@fido69 tak ja mám prácu v ktorej mám čas pozrieť čo je tu nové. Dnes som robila len poobede. Doobeda som sa venovala synovi lebo je chorý, teda doliečuje sa. Teraz je s manželom. Toto píšem po ceste z obchodu do auta. Sadám doň, dnes nie som na metle lebo pršalo 😜a utekám domov riešiť večeru a hrať
@demodun 😯😯😯