Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@h2 však ale niečo zmazal. pralinka tam dala 13 💕bolo to 20 minut dozadu, hovorim teraz som došla, chcem vidiet..nie.. pošle mi pozdrav..tak ja mu nabuduce prostrednik a sme si kvit
@karolinakr Ale prosím ťa, pralinka tiež lajkne hocičo. 😃
@demodun ja som mala teda obr stastie. Neuveritelne. Ja co vsetko vzdy zmeskam.
@karolinakr ale veď tam bolo asi to isté auto, akurát aj s ním. Tak to vymazal. Ani ja som nevidela.
Ty tiež nikomu nepošleš svoju fotku 😉
@pralinka25 tak rozprávaj a preháňaj 🤣🤣
Čo si to videla, nech je aj Kari uspokojená 😃
@demodun este 15 až 20x mi to zopakuj..
Nevedela som, že to bola foto pre pralinku sukromna..keby som vedela, tak nepýtam
@karolinakr @h2 @demodun srdiecka som neratala. Vysla som zo sprchy pleskla na ksicht masku a kukam len tak kona a tam foto. Mal tam auto - porsatko ako som chcela a na jednej bol vedla neho ale tak vzadu. A na tej druhej bol mozno v aute to si nie som ista.
@karolinakr nebola sukromna len som nahodou stihla. Slo o auto
@demodun ja chlapov nedobýjam, neklačim na kolenach a nech si to berie hoc aj dvojzmyselne a ani neprosím 🤣 🤣🤣
@karolinakr hej bolia z toho kolena tiez to nerobim 🤣
@karolinakr tak to má byť 😁
Čo budeš kolená drať 🤣🤣🤣
@karolinakr ale tak niektori by si aj dobit zasluzili 😅😇
@pralinka25 inak ja som namiesto poršátko, prečítala prsátko 🤣🤣
@demodun prasátko 🤣
@karolinakr Ty mi čítaš myšlienky! Alebo ja tebe?
@karolinakr no to by nesedel v ňom, ale na ňom 😁🐷
@pralinka25 a nebehaj s tou maskou po dome, nestraš si deti 😜
@pralinka25 Tak ty si mala aké šťastie! Tá fotka tu bola minútu!
@h2 neuveritelne na moje pomery. Fakt uplne som sa roztopila z tolkeho stastia 🫠
@demodun no praveze v nej vyzeram lepsie 🤣
@pralinka25 Hlavné je nedať ju dole! 😂
Tak tak 👻
@pralinka25 tak muž bude nadšený, že má doma novú ženu 😁
@demodun raz som si z neho chcela spravit srandu bolo to zrovna na Halloweena vybehla som z kupelne len tak iba v tej maske ze ho naplasim. akurat teda ze on si ani nevsimol ze mam nejaku masku na ksichte. na ten sa akosi nezameral. kukal na ine partie 😂