Ako si predstavujete ostatných používateľov?
Nie každý má v profile fotku a pri mnohých MKčoch si v hlave vytváram obraz ako by mohli vyzerať. Tiež to tak máte?
@karolinakr jej, krásna😍
@karolinakr Waaau 😍, a koľko máš rokov? Ja som si vždy myslela, že máš viac, než na koľko na tej fotke pôsobíš.
dobre, obchod sa zatvára..kto stihol, stihol, kto nie, nie
diky 😍👍
@karolinakr aj ja som zvedavá, koľko máš rokov? Priznám sa, že vôbec ťa vôbec neviem odhadnúť 😊
@grof_monte_christo to akú fotku si vybrala pre @domkakvet vypovedá veľa aj o tebe. Ide z nej pokoj a láskavosť. ☺
@karolinakr nestihol som. Neštvi ma. Založil som tému a podstatné mi ujde? Posli do posty 😕
@hugger Tak ti treba, nemáš sa zasivat, keď zakladas témy 😂
@karolinakr Tak presne to som si myslela, že si zhruba tak, ako ja, možno tak mínus 5 rokov. No a na fotke baba vizuálne pod 30, síce tvár si si rozostrila, ale aj tak.
@h2 🤣 žeby? ked som mala 30, tak sa ma v knižnici pytali, či som študent..Tak aha, už chápem
@karolinakr no ja by som ti tiež hádala tak max 35. Vyzeráš výborne.
@grof_monte_christo tak toto ma pobavilo, tolko kvetov by som tam necakala 😂
@domkakvet Oáza pokoja dnes len pre teba 🙂
@karolinakr ja som to zas nestihla.

@grof_monte_christo Óó ďakujem ☺
@pralinka25 Nepláč, ja som nestihla ani jednu reálnu fotku 🤣🤣🤣🤣
@tanyag to je tiez smutne

@pralinka25 No je 😔 čo už...možno nabudúce 😁
@tanyag
@pralinka25 Nebuďte smutné, aj tak nebolo vidieť tvár. Chráni si súkromie, potvorka. 😁
@h2 ale no, ked pojdem do Dunajskej a zastavim sa u vas na jablka,a zakyvem ti cez plot..ty už maš slubene od viacerych, že ti budu kyvať 😀
manažel bude chodiť na divaky, že čo sa tam deje
@h2 to aby si sa naucila to kyvanie ako ma kralovna a budes vsetkym odkyvavat
@h2 keby tu mali všetci fotku, je to inšie, nevieš, kto všetko ťa tu ťahá za nos 😀 aj @pralinka25 ma ťahá za nos veľa krát 😀
ano, ako k tomu prišlo vlastne a ešte nedošiel ondro s trenkami
@karolinakr som povedala ze ti poslem do ss ked posles aj ty. si ma zrusila tak co

@karolinakr fú no nesúhlasím, veľká kočka. 😺
Ty si taká naša šelma 😉