icon

Ako si pridať dieťa v nastaveniach?

evicska
17. sep 2007

Ako sa pridava v nastaveni dieta klikam tam na to a nic:$

Strana
z2
emjee
17. sep 2007

moje deti - pridaj dieta - rozbali sa: meno, pohlavie, datum narodenia - to vypises a das uloz profil

evicska
autor
17. sep 2007

No o to ide ze nato kliknem a nerozbali sa nic

smoulinda
17. sep 2007

Evi určitě se ti to musí rozbalit. Budou tam volná políčka pro doplnění 😉 Klikni na "přidej dítě" a hned nad tím se ti to rozbalí 😉

evicska
autor
17. sep 2007

Ale fakt sa tam nic nedeje neni to tym ze som pripojena cez mobil a nie pc ja uz fakt neviem

emjee
17. sep 2007

😖 idem napisat bobovi

evicska
autor
17. sep 2007

😕

katarina7
19. sep 2007

ako sa da zmenit login?

ikke
19. sep 2007

katarina, login akoze nick? neda sa! (pokial viem...) 😕

katarina7
19. sep 2007

ikke dakujem aj tak je to škoda že sa neda

ikke
19. sep 2007

ono si predstav, ze by sa zmenil nick pri tvojej fotke a vo vsetkych tvojich prispevkoch v diskusiach, kde ta (sa) casto ludia oslovuju na zaciatku odpovede (ako ja v predchadzajucom prispevku) a potom by zrazu bol pri tvojej fotke a tvojej otazke nich trebars "ruzenka" a odpoved pre teba by zacinala "katarina, ..."
a ver, ze by si nebola jedina, co by si ho chcela zmenit a niektori by menili aj niekolkokrat... 😅

emjee
19. sep 2007

suhlas s ikke 😉

hellosona
25. sep 2007

ahojte...
mam otazocku, ako si v nastaveniach mozem nastavit odkial pochadzam? mam tam iba moznost sk, cr a ine zahranicie a moznost okresu tam nikde nemam... dakujem.

claire
25. sep 2007

Hellosono, poté, co vybereš (ČR nebo SR), tak se ti nabídka okresů objeví.

hellosona
25. sep 2007

claire: no praveze neobjavi... uz som to skusala asi 100x. ale nevadi, mozno je to nejake xybne nastavenie. dakujem 😉

emjee
25. sep 2007

ejha, nejak nam tu vsetko blbne 😝 hellosona prave som to skusala a mne to ide bez problemov, no nic, idem pisat bobovi

hellosona
25. sep 2007

emjeee: dakujem. ale mne to nejde, odkedy som sa zaregistrovala...

evicska
autor
26. sep 2007

Emje nezistila si este ako si mam pridat mojho anjelika do deti dufam ze tym neotravujem 😅

emjee
27. sep 2007

evicska nie ☹, musi sa na to kuknut bob

pohadka
21. okt 2007

prosím také o radu. Jak můžu najít nové téma? ve vyhledevači mi to nejde. děkuju za radu.

emjee
22. okt 2007

pohadka
vyhladavac momentalne funguje tak, ze otvori nove okno s vyhladanymi temami - ak by ti to z akychkolvek pricin takto neslo, tak skus hladat cez google vo forme
hladany vyraz site:modrykonik.cz/forum

pohadka
22. okt 2007

emjee děkuju za pomoc už jsem na to přišla 🙂

andie19
11. feb 2008

Ahojte!
No mala som problém s pridaním dieťaťa v nastaveniach. Stále mi to vypisovalo že som nezadala rok! Predtým ako som dala na stav že: Ani jedno, ani druhé - tak som tam mala: Čakáme bábo. No a v dátume poslednej menzes chýbal rok... Bože kým som na to prišla!!! Tak som tam dala rok, prepla sa na "Ani jedno, ani druhé", pridala dieťa 😀 a už mi to konečne zobralo!!!ň

Tak to možno niekomu pomôže. 😉

zuz11
11. feb 2008

andrie, ja uz o tom viem a uz som to raz aj riesila jednej uzivatelke
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

koberuska
22. feb 2008

Ahoj, nechci zakládat nové téma a do tohoto to snad patří - zajímalo by mě, kde najdu informaci, kdo je v kolikátém týdnu těhu? Mělo by to být snad někde uvedeno, ale já to prostě nenašla - dokáže mi někdo poradit? Díky.

musilka
22. feb 2008

kobe no kdo to chce dávat na vědomí ostatním tak to má u svého nicku v diskuzy 😉
nastavuje se to v pasu 😉

koberuska
22. feb 2008

No vím, že když se najede myší na fotku, tak se rozbalí informace o osobě (od kdy registrovaná, kolik příspěvků, odkud a příp. jména dětí a věk, u těhulí termín porodu), ale nevím, jestli se tady taky (či na jiném místě) zobrazuje u těhulí v kolikátém týdnu těhu jsou?

jabber
22. feb 2008

koberuska - no když si dotyčná v nastavení zadá datum poslední menstruace, tak to vidíš u příspěvků hned vedle přezdívky - je tam bud snž-snažilka, 1d - 1dítě atd, anebo je tam 35tt - a to je 35. týden těhotenství 😉 . Když si to nenastaví, tak to nikde samozřejmě neuvidíš 🙂

zuz11
23. feb 2008

koberuska:
takze v co si uzivatelka o sebe nastavi v nastaveniach to uvidis: tj, od kedy je registrovana (povinne) ako aj pocet prispevkov kde byva a ci je tehu, snazilka alebo mamicka je dobrovolne v pase ked sa postavis na fotku Ti vypise (povinne) datum registracie, pocet prispevkov a ( nepovinne) okres kde byva, datum porodu a pohlavie ( tiez sa sama uzivatelka rozhodne ci ho zverejni) a pripadne meno pre dieta ak je maicka tak vek a meno dietata ( obcas si tam baby davaju aj datum narodenia dietatka) 😉 a pri prispevku (teda vedla fotky) je nick, vedla bud uz datum napisania prispevku alebo snz ( ak je snazilka) tyzden tehotnosti resp pocet deti 😉
snad je to jasne aj ked som ja uz s toho domotana 😀

koberuska
23. feb 2008

Děkuju moc za vysvětlení.

emjee
23. feb 2008

zuz zabudla si na motto (nepovinne) 😉

Strana
z2