icon

Ako si založiť súkromnú škôlku alebo niečo podobné?

budulinok
30. aug 2009

Už dlo premýšľam na tým že by som chcela niečo také urobiť ale neviem ako na to a potrbujem nielen rady od A po Z ale aj nakopnuť, lebo to v našom meste nielen potrebujeme ale to tu ani nemáme. 😉 Tak ak niektorá mi vie s tým pomôcť, poradiť alebo mi odporúčať kontakt na človeka kt. má s tým skúsenosti budem velice rada. Ďíííííííík 😀

volavka4
2. máj 2016

@barborecka222 ono je to tazko, bude potrebne urcite splnat rozne normy a neviem ci normalny rodinny dom nebude treba riadne prerobit a podobne. A o papieroch nehovoriac.

barborecka222
2. máj 2016

ale aj ked uz je prerobeny a pripraveny na skolku,tak musi sa menit ucel? neda sa to nejakym sposobom preskocit,?alebo zalozit nieco ine--centrum, ....zariadenie, v ktorom nie je nutne mat zmeneny ucel?alebo ako by sa to dalo?

littledream
3. máj 2016

Ak sa mozem spytat: Kde mate spominany rodinny dom v akom meste ci dedinke?Pre opatrovanie deti je to jednoduchsie nez pre skolku.

mvrtichova
20. máj 2016

@zdravy_zivot ahoj ako sa ti dari s tvojim snom o zalozeni skolky? tiez som z ba, mam malu dcerku a prave popri nej rozmyslam o zalozeni skolky 🙂

zdravy_zivot
20. máj 2016

@mvrtichova ahoj, no momnetalne nijako, mam 3 tyzdnove babo tak zatial sa venujem 100 % jemu, ale ked bude mat pol roka uz nieco chcem riesit.

mvrtichova
20. máj 2016

@zdravy_zivot rozumiem ze babo zamestnava zatial na plny uvazok, moja mala ma 2,5 mesiaca 🙂 no ak by si este stale hladala partacku tak by sme o tom mohli v buducnosti porozpravat..

simika_hajulka
22. júl 2016

@majkasvarova dobry den , ponuka uz asi nie je aktualna vsak? ci?🙂 dakujem

majkasvarova
23. júl 2016

@simika_hajulka žiaľ nie, už nie je aktuálna.

aska
28. júl 2016

Ahojte ak niekto viete o vhodnom priestore pre skolku idealne rodinny dom a uplne idealne v Petrzalke tak piste 🙂 samozrejme mozu byt aj ine lokality 🙂 dakujem

mamca124
30. júl 2016

Každá rada nad zlato..neviete niekto poradiť ako to je so založením špeciálnej mš. Mám potrebné vzdelanie aj prax.. ale kde začať?

zdravy_zivot
31. júl 2016

@mvrtichova ahoj este to plati?

mamca124
1. aug 2016

Platí...

mvrtichova
7. aug 2016

@zdravy_zivot ahoj ano rada sa porozpravam a uvidime ci najdeme spolocnu cestu 🙂

mamca124
7. aug 2016

@mvrtichova určite nájdeme... 🙂

natalka36
15. aug 2016

Ak to plati, ozvi sa 🙂 @zdravy_zivot

tatiana7777
20. sep 2016

Ahoj dievčatá, intenzívne aj ja uvažujem o škôlke. Jasliach. Alebo detské centrum asi jednoduchšie. Som z Malinova, plánujem to v Moste pri Ba kedže tam este neni alebo ak by ste niektorá mali zaujem, mozme byt na to aj viaceré, finančne by som to vedela nejak zariadiť mam aj cas a mozno aj uc.kedze by mala mat pedagogiku a prax. Len tie úrady a papierovačky su pre mna to najhoršie 😁

silvicka247
22. jan 2017

Ahojte baby tak ja mam vystudovanu OA 2-rocnu prax v bankovom sektore a 2 roky v advokatskej kancelarii ale zial nebavi ma ani jedno a uz dlhsiu dobu rozmyslam nad nie cim inym externe som sa rozhodla studovat na UK elementarnu a predskolsku pedagogiku avsak pokial to budem mat vystudovane budem mat uz 31 rokov, viem ze sa da aj popri studiu pracovat v nejakej materskej skolke takze urcite by som to vyskusala ale predsa len chcem mat nieco vlastne a preto by bolo pre mna najlepsie mat nakoniec vlastnu skolku s tym ze by sa odlisila od niecoho klasickeho ak by tu ale urcite niekto bol kto premyslal o zriadeni a ma uz nejaku predstavu mohli by sme skocit aj na kavu a dat hlavy do hromady a porozmyslat o istych moznostiach a spoluprace som zo senca a okolia ďakujem a pekny zvysok dna ☺️

patricia106
24. jan 2017

@tatiana7777
Ahoj Tatianka. Byvam v Moste a tiez intenzivne uvazujem o tejto ceste. Aku mas predstavu? Mam aj pedagogicku strednu plus prax v jasliach aj skolke. Proste cely moj zivot sa toci okolo deti 😀 jedno 8mesacne mam aj doma ☺

zdravy_zivot
24. jan 2017

@patricia106 ahojte kocky, ja mam tiez 9 mesacne doma a stale tuzim o sukromnej skolke. ALe nemam pedagogicku skor by som mohla detske centrum a to netreba tolko vybavovaciek a kriterii ako skolka. Ak mate zaujem, ozvite sa nieco vymyslime 🙂

janett2222
24. jan 2017

@zdravy_zivot sme na tom rovnako ani ja nemam pedagogicku a tuzim po skolke centre

mvrtichova
25. jan 2017

@zdravy_zivot podobne aj ja by som sa rada tymto smerom ubrala vystudovanu mam ekonomiku ale rada sa aj dovzdelavam podla moznosti.. 🙂

bell_28
25. jan 2017

Odstupim zabehnute jasle v okrese SC. Viac info na: info_jasle@centrum.sk

verieeee
31. jan 2017

@silvicka247 ahoj,

ja som v tej istej situácií 🙂 mám OA, prax len v účtovníctve a nebaví ma to. Vždy som túžila mať vlastnú škôlku, prípadne detské centrum.

bývam v BA. Momentálne mám veľa času, tak ak hľadáš parťáčku do budúcna na založenie MS alebo DC, ozvi sa 🙂

janett2222
31. jan 2017

@verieeee no ja by som urcite do toho sla

silvicka247
31. jan 2017

@verieeee ahoj napis mi prosim na email silviabodisova20@gmail.com mozeme sa popripade stretnut a prediskutovat to 🙂 dakujem

do_mini_ka
22. mar 2017

@silvicka247 Ahoj 🙂

Ja práve teraz v máji budem končiť externé pomaturitné štúdium na pedagogickej. Tiež mám sen mať do budúcna niečo svoje a mám aj nejaké nápady. Som priamo zo SC. Ak máš záujem ozvi sa 🙂

alix28
2. jún 2017

ahojte, neviem či je téma ešte aktuálna, chcem si založiť súkromnú školu, poradíte mi niekto ako na to? Ocenila by som rady komplet od A po Z. Plánujem založiť súkromnú školu na základe konštruktivistických metód, matematika Hejného metódou, splývavé čítanie, Comenia script. Išla by som aj do súkromnej škôlky s možnosťou otvoriť 1. stupeň (zároveň), využila by som aj montessori pedagogiku. Priestory nemám, ani známosti.

keira
3. jún 2017

@alix28 a co mas?;)

alix28
4. jún 2017

@keira ahoj, mam 5 rokov praxe v školstve, skúsenosti s vedením, kurz rešpektovať a byť rešpektovaný, chystam sa urobiť si kurz Hejneho matematiky, splyvaveho citania a Comenia Scriptu, ak sa pytas na financie tie nemám, vybavovanie po uradoch mi problemy nerobí, som zvyknutá na ľudí a aktívnu spoluprácu ako aj hladania riešení.

lenmaz
8. okt 2017

Pokial ma niekto zaujem zalozit sukromnu skolku/skolu/jasle v Kosiciach, prosim, napiste na juraj@247.sk, vieme poskytnut priestory, dohodou aj odborneho garanta a financnu spoluucast.