Ako spoznať ženu?
Čaute baby, mám na vás takú otázku: Ako si predstavujete ideálne zoznámenie? A hlavne úlohu chlapa v ňom.
@samato co mas na mysli? idealne zoznamenie, aby z neho vznikol vztah?
Internet nie..je plny zufalcov a narusenych ludi.Ja si predstavujem niekde na bicykli alebo v kaviarni kde sa mi prihovori neznamy sympaticky muz,preleti iskra atd atd.🙂 Mam znamych ktori sa spoznali tak,ze do seba naburali auta na dialnici😀 uz maju aj dieta..
No pre každého je ideálne niečo iné..môže to zoznámenie byť v práci, na zábave, cez zoznamku.. alebo v nejakom turistickom klube.
@samato tiez si myslim, ze v realnom zivote.
Skusenosti zo zoznamiek = su tam same hovada a psychicky naruseni. Cest vynimkam, a ked raz je zena uz znechutena z tej prvej psych.narusenej a hovad (co sa stihli niektori i "pochvalit", tak na psych.diagnozy maju aj papier, alebo manzelky, aleboim ide len o uspokojenie ich potrieb), tak na tu vynimku zo znechutenia uz ani nenadabi.
Suhlasim s Iv, v realnom zivote.
no skusenosti znamych zo zoznamiek za posledne 4 roky total zle, zufalci, psychicky chori ludia ( potvrdene psychiatricke diagnozy), ziarlivci, manipulatori, namysleni alfa samci......Najlepsie to vyzeralo na krestanskej zoznamke, tam jeden totalny krestansky maniak co hodiny denne studoval Svate Pismo a druhy bol v pohode, len po par rande z neho vyslo ze lasku neciti, ale tak kedze sa chce ozenit a dotycna vyzera v pohode, starostliva zeby si ju aj vzal 🙂 Po tychto slovach ho uz radsej nechcela vidiet
Podľa mna je veľmi malá šanca že niekoho najdeš v kaviarni😀. Skor si myslím že ľudia sa spoznávajú cez chaty, diskoteky bary a nie na kave len tak😀
velmi vela ludi nasli az ked prestali hladat. Proste sa na to vykaslali a zrazu to prislo. Sestra tak spoznala priatela, ked zhanala odvoz a chodila cez spolujazdu, chodila casto, roky, no az ked si povedala, ze kasle na hladanie, bude sama, potom to prislo. Niektori sa spoznali na nakupe, prechadzke po meste, v parku, na ture ked mali rovnaky turisticky ciel, a prisli sami bez partie. Kamoska na pedikure, spoznala partnera v 47 cke, tiez bola zmierena ze nikoho uz nechce. Takze len sa prepnut do stavu ze idem si uzivat zivot, mat hobby a neriesit zoznamovacky a partnerku. Toto je asi najtazsie na tom celom
@bosorka2302 no presne bieda na zoznamkách, ja som sa stretla už aj s bývalým kňazom, ktorý bol neskôr obvinený zo zneužívania detí, potom jeden úplne slepý čo mi o tom že má nejaké postihnutie napísal tesne pred stretnutím, dalej chlapi príliš naviazaní na maminky, sestry, totálni egoisti a tak.
@samato napriklad, ked sa so zenou zoznamis pisanim, vediete len take light temy, rozhovory, nie prilis priame otazky, a pomaly smerujes k zavolaniu si, pisaniu aj cez sms, az ku samotnemu pozvaniu najprv len na slusnu prechadzku a kavu, nic viac. V jednoduchosti a slusnosti je tá krása.....
@kassandra25 súhlas, nemám rada chlapov čo si napíšeme jednu vetu a chcú si okamžite volať alebo stretnúť sa, ale ani takých čo mesiace si píšeme ani neviem už o čom a k stretnutiu sa neschyľuje. Podľa mňa je ideál popísať si o tom skade sme, koľko máme rokov, záľuby, práca, koníčky a ked sa to zdá ok po nejakých 2-3 týždňoch navrhnúť stretko.
@samato Ako to bolo u nás: manžel ma videl na ulici, teda vídaval, keďže pracoval na lešení. Zohnal si na mňa číslo a zavolal mi. Nečakal so založenými rukami, kedy prídem ku nemu a pozvem ho na rande. Teda úloha muža jednoduchá: OSLOVIŤ ŽENU. Kde (môže ju vidieť v knižnici, na trhu, v obchode, v autobuse) a ako, to je na jeho fantázii. Neznášam mužov, ktorí čakajú, že ich žena osloví. To je zbabelé a hovorí to o jednom: nie vážnom a serióznom zaujme o dotyčnú.
Už by som preferovala osobne zoznámenie naživo než nejaký neznámy sympaťák zo sociálnych sietí. Muž má mať hlavne rozum a nemal by sa hrať na niečo čím nie je. Keď nie si romantický typ neukazuje žene romantické spôsoby. Potom ju dosť sklames. Bud Sam sebou aby aj ona cítila priestor byt sama sebou
Tiež si myslím,že zoznamky sú plné zúfalých, pochybných ľudí, ktorí sa hrajú na niečo,čo nie sú a hľadajú len jedno, zábavu. Pred mojím priateľom som to len raz,skúsila na jednej a no des a besy 🤭. Nakoniec som zakopla o niekoho,kde mi ani v zivote nenapadlo,že sa môže niečo stať a zmeniť mi život (na testovaní covid). Proste nehľadala som a našliel si ma sám, kvôli ,,blbej" poznámke o rozostupoch 😁. Človek nájde presne to,keď sa prestane frustrovane naháňať za niečím,čo v dannej situácii ani nepotrebuje. Keď sa budeš sám cítiť vyrovnaný, spokojný a v hlave upratané, príde všetko,po čom túžiš.
@moonlight1210 Skôr to myslím tak, že čo robí žena, keď sa chce zoznámiť, aby to bolo pre ňu "prirodzené". Niekedy netuším, čo mám robiť. Na diskotéky a bary moc nie som - nepijem a takéto prostredie mi nevyhovuje. Tak ze či sa mám len tak prihovárať na ulici, alebo vo vlaku 🤔. Moja veľká nevýhoda je, že nie som moc ukecaný. Na Tinderi a pod. som, ale moc mi to tam nejde 😵💫 Keď je tam 85% chlapov, tak sa tým babám ani nečudujem, že majú také názory, ako tu niektoré prezentovali.
@samato idealne zoznámenie je, ked je chlap iniciatívny. Teda aspon ja som stara skola 🤣🤣🤣. Neznášam, ked vidim ako idu zeny po mužoch. Alebo ked sedim s priatelom v restike a dobre, ze nepride si k nam prisadnúť a ocami guľa po nom. No ale to je ina tema. Poznam vela ludi, co sa zoznámili cez net. Napriklad aj moj otec, po smrti maminy. Muz sa musi nastavit, co chce a aku zenu si predstavuje. Ked vie co chce, stretne sa s takou aj na zmrzke. Treba chodit s otvorenými ocami a srdcom.
@samato ak by som bola single, nehladala by som usilovne. Skor by som oprasila stare priatelstva, vysla si s kamaratmi von. Jednoducho musis medzi ludi. Ak nemas kamosov, tak chod sam. Do kina, na prechadzku, do divadla, atd. Mozno nikoho nestretnes, ale aspon si uzivaj zivot.
Ja som sa s mojim manzelom zoznamila v podniku. Bola som tam s kamoskou. Kamosku tam balil nejaky pripity typek a vedla pri stole sedela muzska partia, tak sa ma spytali, ci si neprisadnem k nim. Ja som si prisadla, a bolo. Sice sa teraz cudujem svojej odvahe🙈
Väčšina mojich kamarátok (už zasnúbené) sa zoznámili reálne. Jedna na svadbe, druhá na VŠ - paradoxne, mala som s ňou ísť na večeru do jedálne, ale nešla som, lebo ma čakala ťažká skúška, tak išla sama. Keďže videla jedného chalana, poznala ho z videnia, že sedí tiež sám, tak si k nemu sadla 🙂 odvtedy sú spolu.
Ďalšia sa zoznámila v práci - nešla jej karta na otvorenie dverí, tak jej pomohol. Ja som môjho posledného ex spoznala cez spoločných známych.
Atď. Asi iba dve za zoznámili cez net, ale obe mi hovorili, že museli poriadne selektovať.
Internet je lotéria, človek si môže super písať a príde von, a zistí, že si nemajú čo povedať, nie je chémia, alebo je to totálny pako...
@samato povedala aby som, ze zena potrebuje vidiet od chlapa zaujem. Takze si vsimne, ze po nej pokukujes.
No a podla toho, ako sa bude tvarit, vidis, ci tomu dava sancu a v podstate ta pozyva ju oslovit, alebo ci sa tvari, ze dufa, ze ta nenapadne sa priblizit, aby ti to nemusela povedat osobne do oci.
Alebo to zacni normalne rozhovorom. Trebars, ak sa niekde tulas po pamiatkach a uvidis tam podobnu nadsenkymu, co sa ti paci, tak za nou chod a nadhod inteligentnu otazku k teme prehliadky.
Podla tonu odpovede uvidis, ci ma zaujem sa s tebou bavit, alebo da po par zdvorilostnych odpovediach najavo, ze o pokracovanie rozhovoru nestoji.
Aj ked su zase zeny, a patrim medzi ne, ktore musis ovalit kyjakom po hlave, aby si vsimli, ze im davas najavo zaujem. Pretoze sa s tebou budu veselo bavit, ale nic viac za tym nehladaju. Su nadsene z toho, ze stretli niekoho, kto ma rovnake zaujmy a mozu si pokecat. Co nevylucuje, ze casom vznikne obojstranny vztah.
Znama skusala cez zoznamky, a potom nam referovala, ake typy tam postretala (resp. s niektorymi slubnejsimi kandidatmi aj mala realne stretnutie), nez medzi nimi nasla svojho terajsieho partnera. A to boli ine storky. 🙂
Najlepsie je sa asi venovat veciam, co ta bavia. Pri nich najskor stretnes niekoho, kto ma podobne zaujmy, a tym padom je aj ista pravdepodobnost, ze aj podobnu povahu. Takze si sadnete.
No ja som chlap a poviem Ti nieco uplne ine :D Za prve maj zivot na poriadku, musis byt spokojny s tym ako zijes, aku mas pracu, ako travis svoj volny cas. Psychicka pohoda z cloveka vyzaruje prirodzene. A toto zeny citia. Absolutne nema zmysel niekoho riesit kym nemas upratane v zivote, pretoze Ta aj tak nebude ziadna chciet. Ak Ti niekto ublizil - zabudni na to a pohni sa dalej.
Ked budes na tom takto ako pisem tak Ta zeny same budu uhanat, pretoze ako tu pisu dotycne, drviva vacsina chlapov su zufalci a maju nejaku vaznu vadu. Preto ziadna zena si nenecha ujst vyrovnaneho, uspesneho a spokojneho chlapa. ;) Takze otazka ani tak nie je,ze ako a kde sa zoznamit, ale co musis spravit preto aby si bol pre zenu zaujimavy artikel. 🙂 Na tom pracuj skor, ostatne pride samo.