icon

Ako správne brzdiť autom: Tipy a rady

13. okt 2024

Ženy, muži poraďte mi. Manžel do mňa neustále "hučí", že brzdim zle a, že to ničí brzdy. Ja brzdím plynule, dám nohu na brzdu a pribrzdujem až dovtedy, dokým nemám správnu rýchlosť. Manžel tvrdí, že to mám stlačiť pustiť, stlačiť pustiť. Čo je správne ?

Strana
z2
tundra
14. okt 2024

@cmuckolog ja som na jednom aute nemenil, uz 10 rokov😂.Najazdil som 0.0km😉

cmuckolog
14. okt 2024

@tundra nemá problém chce ju niečomu naučiť. To že vy nechápete pribrzdaniu motor, je druhá vec. Zbytocna spotreba, zbytočné opotrebenie obložení a bŕzd celkových. Tebe akože manžel všetko platí? Moja pani si za servis svojho auta platí všetko výhradne sama! Je to jej auto a ako sa bude k nemu správať, také ho bude mať... Keď som pred pár rokmi prvý krát videl, ako vyradila dolu kopcom kvalt, išla na neutrále a následne začala brzdiť vstúpil do mňa diabol a pekne jej do očí vmietol, ako to ptm vyzerá na spotrebe a aj brzdovom ustrojenstve. Pochopila aj bez nadávok, keď som jej prepol počítač na aktuálnu spotrebu a odvtedy sa to nedeje.

tundra
14. okt 2024

@cmuckolog predstav si,vsetko okolo aut,je len moja parketa😉.Manzelka, len jazdi.Ja sa staram o udrzbu a tankovanieNema problem🤔,ked huci na manzelku😂👍,zastavas sa ho,tak si,asi taky isty😳.

basulaak
14. okt 2024

@misanthropicdann fatalista. Ty to daleko dotiahnes.

Strana
z2