icon

Ako správne odpovedať na hovor z Fun rádia?

ivka67
18. okt 2024

Ahojte mám jednu otázočku na vás . Na ich stránke som to nenašla dopodrobna. Keď Vám zavolajú z funrádia , môžete povedať prosím , alebo musím dvihnúť nepovedať nič a čakať na otázku a až potom povedať odpoveď?

Ďakujem za odpoveď:D

lin_a
18. okt 2024

prave teraz volali...poculi ste to? strasna smola 😲

hellwant
18. okt 2024

Trening ho vysiel draho, presne som si myslel, ze mu to nedaju. A tatko sa divi ako môze mat mobil, ked je na treningu, akoby Fun-ko za to mohlo.

mamamoni
18. okt 2024

Ja som tak veľmi sklamaná...ani nie kvôli tomu,že nevolali mne...ale kvôli tomu chlapcovi...Evidentne mladý chlapec, futbalista, predstavte si ako mu výhra mohla zmeniť život...stačilo aby sa otec predstavil jeho menom...😔

hellwant
18. okt 2024

@mamamoni Otazne, ci mal chalan 18, ak nie ani tak by nevyhral. A ak nie ma podvod by prisli, mali by este väcsie problemy.

lindus_esterka
18. okt 2024

@ibrunova ano, lebo expres byva medzi 15-15.30, to pocujem este v praci 😁

@hellwant nevyslo nam to 😅

stanulienkat
18. okt 2024

A ked chcem sutazit buduci piatok, tak treba novu sms?

mamamoni
18. okt 2024

@stanulienkat áno....už budeš súťažiť o 210 tisíc....

Ja to vzdávam ľudia, pre mňa je to priveľký stres 😆 bezomňa máte väčšiu šancu vyhrať 😀 (niečo mi hovorí,že nebyť dnešného Alexa výhra mohla byť moja)

lindus_esterka
18. okt 2024

@stanulienkat sms mozes uz teraz ale volat budu zas az v piatok o 2tyzdne

hellwant
19. okt 2024

@lindus_esterka nevyšlo to preto, lebo pani Šťastena chce aby mal vyherca viac a mal sa lepšie😁🤑 Ten mlady by nevedel co s ty a mohol by sa dostat na zle chodnicky. Ale taky 40 tnik ako ja, ten je zodpovedny a este ich rozmnozi😉

ivka67
autor
19. okt 2024

@hellwant a nevyhral lebo bol na futbalovom tréningu ? To som prepocula už , nebola som pri rádiu 🤪

lindus_esterka
19. okt 2024

@ivka67 ano siel na trening a mobil nechal doma a ujo sa zial priznal ze on nie je alex/majitel telefonu tak mu to neuznali

@hellwant aj ja splnam predpoklady, tak snad to budem ja o 2 tyzdne 😁

ivka67
autor
19. okt 2024

@lindus_esterka mna porazí, lebo keby napr. Ja nemôžem a zdvihne to moja mama a povie heslo a neuznajú to lebo som to neni ja tak potom neviem... je to nikde v pravidlách ?

livka_
19. okt 2024

@ivka67 maju v statute napisane, ze funko ma pravo preverit pravdivost udajov poskytnutych ucastnikmi. Cize Alex bol zasielatel ale sutaziaci bola ina osoba. Teda nemal by vyhrat. Ale konkretne ak zdvihne ina osoba - pripad co bol vcera - tak som sa nedocitala ze je to vylucene.. To zase by vyhrat mal... Co sa tyka veku, sutaziaci musi mat od 16 rokov. Takze tiez zrejme by nevyhral chlapec aj keby on sutazil. Cele je to nejasne
@lindus_esterka to bol jeho otec. Este razne tvrdil ze ako otec ma pravo strazit mu mobil kym je syn na trenningu, ze je to logicke..atd.

hellwant
19. okt 2024

@livka_ Livka, ved aj to je to preverenie udajov, co urobili, kto zdvihol? Jeho otec, je on Alex? Nie, nie je to on a udaje nesedia.
Ale logicky ked pises svoje meno do sms, tak ty si v sutazi a nie, ze ti to môze zdvihnut aj Janko z hornej dolnej. 🤷
Tiez si myslim, ze chalan mohol povedat boli ma hlava vynecham trening, aj ked sanca je mala na vyhru. To nebolo 1000 eur. 1 trening ti futbalovu karieru( ak by bol aj extratalent) neznici. No co, mame sancu dalej aj my 😀 Niekto sa so Stastenou skamarati a poda jej ruku....no a iny ide hrat futbal a Stastena si na tribune najde ineho kamosa.🍀

livka_
19. okt 2024

@hellwant suhlasim

lindus_esterka
19. okt 2024

Ale zas keby napr moj telefon zdvihne mama a spytaju sa jej ci je Linda a povedala by ze ano, tak ako mi potom dokazu, ze som to fakt nezvihla ja?

karolinakr
19. okt 2024

@lindus_esterka musela by si bručať do mikrofónu a porovnávali by hlasi 🙂

ivka67
autor
19. okt 2024

@lindus_esterka presne toto má napadlo :D vedia len meno nie výzor 😁

karolinakr
19. okt 2024

*hlasy

lindus_esterka
19. okt 2024

@ivka67 @karolinakr zachvilu bude podmienkou vyhry hlasova biometria 🙃

karolinakr
19. okt 2024

@lindus_esterka budu skenovať zreničky 🙂
ale prešlo by ti to asi

hellwant
20. okt 2024

Damy, stastne hodinky su fakt hocikedy, ci su presne dane v istych relaciach?

ivka67
autor
20. okt 2024

@hellwant nikdy neviem , vždy pocujem náhodne v rádiu a posielam 😁

lindus_esterka
20. okt 2024

@hellwant tiez neviem ale mam pocit ze nahodne lebo som uz parkrat zachytila vstup stylom "a teraz si dame prekvapenie - 30nasobna stastna hodinka"

maminkadeticiek
20. okt 2024

Segra mi zavolala v piatok o tristvrte na 5.Len tak,nahodou.Skoro ma .eblo! 😁😁

didi19
22. okt 2024

@chrobak7 zdravím kedy zvyknú volať, majú nejaký stanovený čas? Ďakujem

hellwant
22. okt 2024

@didi19 pisali sme vyssie, kazdy druhy piatok medzi 16 a 17.

ivka67
autor
23. okt 2024

A máte už poslane smsky ? 210litrov to už je iná káva 😮😁🍀🍀🍀

ivka67
autor
23. okt 2024

Teraz je dokonca šťastná hodina do 9.00 ja som ani nevedela len tak som poslala SMS , hm prvé šťastie :D

stanulienkat
23. okt 2024

@ivka67 fun radio? To nie je teda len v piatok?