Ako správne vrátiť peniaze za objednávku?
Dievčatá,pekne Vás prosím o radu. Fakt neviem,ci som už načisto osprostela na materskej alebo je niekde inde chyba.
Pani si odo mňa kupila tovar za 30€ + 3,20€ chcela doporučene postu-spolu 33,20€.
Tovar nezodpovedal môjmu popisu,navrhla som jej slušne,že jej vrátim peniaze za tovar 30€ a nech mi to posle doporučene+3,20€ -33,20€,presne taká suma akú mi uhradila ona.
Lenze! Pani odo mňa pyta ešte k sume 33.20€ sumu 3,20€ za poštovné 😳🤔 lebo vrátenie tovaru si mám platit ja. Nechcem nikomu krivdiť,ale takto to funguje ??
@monsik Ja súhlasím so
@simona20201309 -ked Ťa nahlásila, adminom pre bazár by som všetko vysvetlila, nech Ti nezablokuju bazár a s ňou by som chcela mať už len svätý pokoj, vrátila jej 2x poštovné, nech okamžite vráti tovar a napísala by som jej hodnotenie... Tiež by ma neprekvapilo, ak by to poškodenie spôsobila aj ona ucelovo, keďže pri znackovom ruksaku za takúto cenu žiada ešte 50% späť...
@caramellka Ano,už som sa rozhodla aj,že to takto urobím pre pokoj. Ďakujem vám za rady,vazim si to.
@monsik ja by som v takom prípade nič nevracala. Ak zjednavala, špekuluje. Je tam mini škrabanec, ale tým že chce vrátiť aj poštovné späť a tým, že špekulovala a zjednavala, by som to uzatvorila tak že - okej daj zle hodnotenie a koniec. Je to bazár. Viac by som to neriešila. Ten ruksak má tak 3nasobnu hodnotu ak je to originál. Aj so škrabancom.
@monsik inak peniaze keď chces vrátiť počkaj kým ti príde tovar späť a skontroluj ho. Aby ti miesto tvojej originál neposlala jej poškodený fejk. 🤣 Aj takí sú ľudia.
@monsik Tak to je sila... Tak už to, že zjednala zo 40 na 35 a potom napisala, že môže dať len 30, o niečom vypovedá. A ona nemala žiadne negatívne hodnotenia od predajcov? Lebo neverím, že toto skúšala prvýkrát.
Každopádne ma mrzí táto Tvoja negatívna skúsenosť a držím palce, nech sa už niečo takéto nezopakuje.
@caramellka ma negatívne. Vraj predala špinavé a smradľavé leginy a keď chcela kupujuca vrátiť tovar,povedala jej,že ona tovar žiaľ naspäť neberie a nevracia peniaze .
Ďalšej predala nejaké vlasy z činy a od ďalšej kupila tovar a predávala ho za drahšie 😅😅
No nic,aj negatívna skúsenosť je skúsenosť 😁
@monsik to znie ako človek ktorý vydrbava. Ja by som jej nič nepodieľala späť dokiaľ by som doma nemala svoju vec, z každej strany skontrolovanu. Mne sa raz stalo že jedna pani mi písala že som jej poslala roztrhnutý šál. Tak som ju poprosila o fotky. Dosť rozmazané poslala. Chcela vrátenie peňazí že mi tovar pošle. O týždeň. Tak som jej napísala že keď pošle, skontrolujem si akým spôsobom bol roztrhnutý (a ak to neboli nožnice), tak jej vrátim peniaze. Už sa neozvala. Ktovie čo ťa tvoja kupujúca je zač. Či nie rovnaká fajta. Že chce len žeby si jej poslala 15€ a v skutočnosti ti poslala fotku čo stiahla niekde na nete z toho produktu alebo upravila na fotoshope
@monsik keď mi vadi škrabanec tak mi vadí ci už jento kabelka za 5e alebo za 50e. Nemá 35e na značkovu kabelku, ale nosiť by ju chcela 🙏 to je zmýšľanie... za posledné kúpiť 30e bazarovu znackovu kabelku
Možno si túto diskusiu nájde a trochu ju hanba prefacka

@lenkakravcova dostala som ho darom z Nemecka,no ja ruksaky vôbec nevyužívam. Zjednala si zo sumy 40€ na 35€ a potom vraj nemôže dať viac než 30€.
Tak som kývla rukou že okej. Ale mala som si ho radšej nechať 🤦♀️