Ako ste spali túto noc?
Ahoj ako ste spali túto noc?
@savoya je tzv. superspln a kedze som Kozorozec, tak paradne
Mna by zaujímalo ako môže vzájomná poloha Zeme Slnka a Mesiaca ovplyvniť vás spanok. Ten Mesiac je tu stále- akurát je privrátená strana osvetlená slnkom.
Spln bude... bolo by to ok, keby sa 2rocna nezobudila o piatej s vreskom NIEEEE! ODIDEM PREC Z TOHTO DOMU!! CHCEM BYVAT V ORANZOVOM DOME!
@hruska91 vieš čo, aj mňa by to zaujímalo. Na astrológiu neverím, ale rozmýšľam už zopár mesiacov, či tam predsa nebude nejaká fyzikálna príčina.. totižto, ja som celý život spala dobre, ale teraz ako som 4týkrát tehu, veľmi zle spím počas noci, keď je spln, a plus aj noc pred a po ňom.. fakt nikdy nikdy som sa na spln nebudila a ani som nechápala, keď sa napr. moja babička na to sťažovala - pýtam sa jej, ale že prečo, a ona že nevie, že prosto keď je spln, zle spí.. no a teraz sa to začalo diať mne a.. netuším, prečo.. 😀 ale chcela by som vedieť
Vynikajuucoo, uz vyse dvoch rokoov som.nespala, tak dlho, dali sme to s malym do pol9 :D az by som nemusela na wc, tak mozno aj dlhsie :D
@lydiasabolova neveríš? A dala si si vyložiť svoj horoskop alebo prečo neveríš?
To by malo platiť aj na chlpy, fúzy, epilácia alebo depiláciu. Najvhodnejší čas na to, aby nerástli.
@lydiasabolova ja som vyštudovala fyziku, nemá to žiadne reálne opodstatnenie kým niesi oceán (príliv a odliv vplyvom meniaceho sa gravitačného a z toho aj magnetického poľa) preto ma to zaujíma, ako je to možné
Keďže máme v krvi železo, má to vplyv na magnetické pole.
Super...v Prahe...😃😃😃❤️❤️❤️😃😃😃
No moja mala sa peehadzovala celu noc..ne baran 😬
Ale už som si zvykla.. obe moje deti deň pred splnom vždy zle spali🤷🏽♀️
Spala som dobre, len ako vzdy ked je spln som mala divoke sny.
Úplne zle ale nie preto že bol spln ale to že mi o 18:30 hodinu zašívali syna(22 stehov) 🤦😔
@maialeo ja som spala paradne. Kozorozkyna
@maialeo ja som kozoroh a keby ma muž nezobudil, spím dobre
@gubcikova pre boha čo sa mu stalo😳
@jjanulienka ramenom sa pokúšal otvoriť zavreté presklené dvere
@gubcikova oooooj😏 skore uzdravenie prajem 🍀

Zle, lebo som vstávala už o 3, aby som stihla byť na brigáde o 5.