icon

Ako to funguje s kondičnými jazdami?

limetka69
28. jan 2020

Ahojte. Chcela by som začať šoférovať, vodičák som si urobila na strednej, žiaľ nemali sme auto, nejak som vyšla z cviku, okolnosti ma nedonútili k tomu aby som musela, ale mňa to teraz hrozne škrie, že v dnešnej dobe nejazdím, chvíľu som si vravela, že už je neskoro, že to tak už bude a hotovo, ale nie.... nebude! sused asi v 50tke teraz robil vodičák a dal mi nejaké odhodlanie, že ani vo veku 29 vôbec nie je neskoro, a nechcem to ľutovať v 40tke, že už 10 rokov som mohla šoférovať, takže som odhodlaná, už som aj našetrila na 10 kondičných jázd +jedna hodina teórie, aj keď som si prechádzala všetky pravidlá, zdá sa, že si to pamätám, aj naštartovať auto viem a ísť, niekde po vedľajšej ceste, na dedine kde je málo ruchu, ale proste do premávky sa nepustím, potrebujem nad sebou dozor, s manželom, to neprichádza do úvahy, ten skoro neprežil poľnú cestu pri kameňolome :D je veľmi háklivý na auto (a to už máme odvtedy nové) a je nervák a nevie vysvetliť, ani predvídať, proste s ním sa do premávky v Prešove nepustím. Takže som si povedala, že pôjdem na tie kondičné jazdy a dám to, potom už pojdem aj s manželom a nejak začnem, potom aj sama... ok a tu je otázka, alebo otázky 🙂
môžem si vybrať inštruktora? mám typ na super, baby ho tu vychvaľovali v našej mestskej skupine, oni sami na stránke píšu, že je to najobľúbenejší inštruktor, rovnako si môžem vybrať z viacerých áut? a čo hodiny? dajú sa skĺbiť s prácou a dieťaťom? prispôsobia sa mi? hoci by malý ochorel a nemohla by som dajme tomu celý týždeň mať jazdu? je mi jasné, že nemôžem mať veľké pauzy medzi hodinami, ale tak stať sa môže všeličo, :D zaujíma ma všetko čo by ste mi vedeli povedať o kondičných jazdách...nech si viem urobiť predstavu, ale hlavne ma zaujíma či ste sa do toho dostali a začali proste šoférovať, alebo to boli vyhodené peniaze a strachu ste sa nezbavili...snáď nie som ojedinelý prípad, čo má 12 rokov vodičák a nejazdí celé tiie roky :D ďakujem krásne

Strana
z2
limetka69
autor
25. aug 2020

@evka64 bola som v autoskole vav a instuktor sa volal p. Cech. Bol mily, pokojny, zlaty.... Pohodicka.

evka64
26. aug 2020

@limetka69 dakujem

limetka69
autor
26. aug 2020

@evka64 este podotknem, ze som si vyberala auto a instruktor bol prideleny, lebo na tom aute jazdi. Pre mna bolo dolezite aby auto rozmerovo sedelo s nasim.

evka64
26. aug 2020

@limetka69 jasne, to je super, ja sa neviem do toho dokovat, aj sa uz bojim, tolko aut je na cestach a to nase mesto, katastrofa

zmrzlinka8
4. mar 2021

mne korona pomohla naucit sa soferovat. a v PO jedine autoskola prima, velmi pekne dakujem panu majitelovi s manzelkou.... niet lepsieho instruktora. bez neho doteraz pozeram z balkona na premavku a trasiem sa strachom.... ci ist ci neist.... jemu patri velke dakujem, ze ja v 48 rokoch, 4 roky po vodicaku vobec soferujem a v pohode zvladnem ist kam mi treba... zatial v meste a blizkom okoli. moja prva jazda sama bola taka, ze som sa zlakla ze za mnou ide auto 🙂 a radsej sa stiahla na parkovisko aby preslo.... no katastrofa. potom som jazdila v noci... v nedelu rano... a s pomocou pana instruktora som nadobudla odvahu a klud.... a teraz sadam do auta a tesim sa... este mam respekt a obcas taky neurcity slaby strach ale ten prejde ked sa pohnem. no je to neporovnatelne.

taaanka
21. sep 2021

Ahoj viem ze je to uz stara tema a ty urcite uz jazdis ako pyrat ale chcem sa ta opytat ako ti to islo.Ide o tom ze po 20r.som isla v Po na kondicne jazdy v autoskole mi to.ide dobre ale ako nahle sadnem s muzom do nasho auta je to hruza vacsinou mi to na krizovatke zdochne a parkovat si netrufam.Neviem ci to uz zdat alebo pokracovat
ty si chodila kazdy den s muzom.na jazdu ci uz potom rovno sama myslim.po absolvovani.kondicnych jazd.Vedela si aj parkovať a cuvat napr ked sa na sidlisku teebalo vyhnut autu?

taaanka
21. sep 2021

@patys123 absolvovala si kondicne jazdy?? ja to prave v Po riesim

hippovka
29. máj 2022

@taaanka ahoj, ja som sa tiež prihlasila na kondicne jazdy a chcem sa spýtať, ako si na tom s tym cuvanim? Aj toto ma budu ucit v autoskole? Keďže to bude na automate..

taaanka
29. máj 2022

@hippovka podla toho na akeho instruktora natrafis so mnou isiel aj parkovat teda aj cuvat

Strana
z2