Ako trávite voľný čas, keď sú deti na prázdninách?
Ahojte ako trávite voľný čas keď máte deti na prázdninách?a ste doma ?
Robíme kúpeľňu 🤣.
@veronika19895 ja som to ešte nezažila, ale keď nastane ten čas, že budem mať deň, dva, tri bez detí, tak minimálne jeden deň prespím a zvyšok asi dáme turistiku s mužom 🙂
To sa ešte nikdy nestalo. 🤣 A to ma najstarší už 10rokov.
@veronika19895 13 rokov sa nestalo, ze by boli vsetky 4 deti z domu naraz prec. Ale snivam o takom dni a mam presnu predstavu, ako by som ho stravila 😀. Iba raz sme si dovolili s muzom rezervovat jednu noc s welnessom mimo domu bez deti. Dve hodiny pred odchodom mi moja mama ( mala strazit deti) volala, ze jej je strasne zke. Skoncila na pohotovosti s panickym zachvatom, zrejme ho spustila predstava strazenia nasich 4 deti. Odvtedy si nic neplanujem vo dvojici s muzom.
Vacsinou som doma robila velke upratovanie, ale jeden vikend sme si dali vyletovy.
@siska25 fuha, ako to tu tak sledujem, tak fakt mozem a musim byt vdacna za mamu, ze bez problemov brala vsetky vnucata a venovala sa im - najmenej ich mala 4ks... a v podstate u nej o chvilu zase skoncia...
A ja toho roku sa vykaslem na generalne upratovanie. Predpokladam aj tak, ze vacsinu casu stravim v aute pendlovanim hore dole za deckami...
Budeme doma v klude, pojdeme na bicykel, 1-2x vecer von s priatelmi alebo sami a kupila som nam wellness vikend 🙂 taky je plan na tento rok (bude tyzden u svokrovcov).
Robím to,čo bežní slobodní tridsiatnici.Chodim von,do kina na prechádzky,dlho spím,čítam,sexujem
Dávnejšie keď sa deti spontánne rozhodli spať u babky, tak sme si dali kino maratón 😅 pozreli sme v kine 3 filmy 🙏😅. Ale zvyčajne ideme na večeru, výlet, wellness, ak sa zadarí, že je aj manžel preč, tak si doma v klude čítam knihu a večer vybehnem s kamoškami von 🙂
Dovolenkujeme vždy s deťmi, ale tak este máme pomerne malé deti..5 a 8 rokov a nikdy sme neboli bez nich🙂takto nám to vyhovuje, ale nebudem klamať ak raz taký deň príde, že deti budú mať iný program tak skončíme s manželom na nejakú víkend vo dvojici, kdekoľvek..wellness, chata, na mieste nebude záležať 🙂
@veronika19895 Mne sa casto stane, ze mam vselijake plany a nakoniec len lezim na gauci, pozeram filmy a vychutnavam si klud 🙂 Ale tak snazim sa aj stretnut s kamoskami, ist niekam sama s muzom, teraz prvykrat ideme aj na 1 noc niekde prespat. A uzivam si, ze sa s nim mozem nerusene rozpravat a nikto nam neskace do reci 🙂
@veronika19895 13 rokov sa nestalo, ze by boli vsetky 4 deti z domu naraz prec. Ale snivam o takom dni a mam presnu predstavu, ako by som ho stravila 😀. Iba raz sme si dovolili s muzom rezervovat jednu noc s welnessom mimo domu bez deti. Dve hodiny pred odchodom mi moja mama ( mala strazit deti) volala, ze jej je strasne zke. Skoncila na pohotovosti s panickym zachvatom, zrejme ho spustila predstava strazenia nasich 4 deti. Odvtedy si nic neplanujem vo dvojici s muzom.
@siska25 škoda, že už sa nedozviem, čo si písala 😄🫣
To som este nezazila
Poviem moju skúsenosť deti sme dali na prázdniny k rodičom keďže majú škôlku oficiálne zatvorenu. A naše trávenie je tak že každý je na telefóne žiadna romantika. Žiadne kino, žiadna večera vo dvojici
Poviem moju skúsenosť deti sme dali na prázdniny k rodičom keďže majú škôlku oficiálne zatvorenu. A naše trávenie je tak že každý je na telefóne žiadna romantika. Žiadne kino, žiadna večera vo dvojici
@veronika19895 a navrhla si niečo? Naplánovala? Alebo len čakáš?
Tak na toto čakám už 9 rokov a stále nič!
Určite rande, sex, a potom generálne upratanie.
@veronika19895 stačí odložiť mobil a pozvať muža na rande, ked sa on k ničomu nemá, je s tým nejaký problém?
Záleží ci je muž doma alebo nie. Ak je doma, tak chodíme na rande, sme vonku aj do rána a len sa prechádzame a rozprávame alebo ideme na otočku niekam. Keď nie je doma, bud idem s kamoškami, sama, fitko, robota, doma upratať...
Dcéra bola v škole v prírode, muž v Anglicku na služobke. Plánovala som spraviť veľké upratovanie. Nespravila som ani polovicu s toho čo som plánovala. Chodila som zo psom na prechádzky, čitala knihu a pozerala Netflix a užívala si to ticho, pohodu a kľud 🥰
Ked mame deti kde? 🤔😂 Bud su s nami stale,alebo,ked su oni v tabore,mi v praci,cize uplne bezne dni.
@veronika19895 U nás spájame praktické s užitočným. Keďže my sme ďaleko od rodiny väčšinou roka fakt nemáme na nič čas. Takže keď teraz pôjdu na týždeň k starej mame mame plán: hĺbkovo pretriediť a usporiadať dom a popritom každý deň tam máme buď kino, wellnes, večera a jeden deň žiadne upratovanie, ale turistika. A áno hlavne robiť veci v kľude a rozprávať sa bez neustáleho vyrušovania. A nebudem ani variť, pôjdeme menučkovať😉
@veronika19895 keď sú deti na prázdninách, plne sa venujeme práci. Samozrejme, nájdeme si čas aj pre seba. Obvykle využijeme, že môžeme ísť niekam na večeru - niečo iné ako s deťmi (nie MC Donald, či KFC 😂). Ak niečo hrajú zaujímavé, tak aj kino. Či vybehneme na bike. Ale aj dospávame, resp. užívame si aj čas, kedy to nie je “mamiiiiii”, “tatiiiiii” a to také zvláštne ticho doma. 😂
Vacsinou som doma robila velke upratovanie, ale jeden vikend sme si dali vyletovy.
@siska25 fuha, ako to tu tak sledujem, tak fakt mozem a musim byt vdacna za mamu, ze bez problemov brala vsetky vnucata a venovala sa im - najmenej ich mala 4ks... a v podstate u nej o chvilu zase skoncia...
A ja toho roku sa vykaslem na generalne upratovanie. Predpokladam aj tak, ze vacsinu casu stravim v aute pendlovanim hore dole za deckami...
@guiseppinka tak to bud naozaj vdacna. Mne ich nikto vsetkych styroch postrazit nechce. Najmladsieho mi mama zoberie tak na 2 hodiny, ked muz nemoze mat v praci volno a mne treba k lekarovi. Za 10 rokov, co mi decka chodia do skoly a skolky mi pre nich okrem mna a manzela nebol nikto iny. Ale uz sme si zvykli spoliehat sa iba na seba.
Som v robote.
No... travite ho ako dochodci. Co by ste si ho mohli kludne uzit vo dvojici. My by sme sli niekam na vikend napriklad. Praha, Vieden, Krakow, hocico keby mame volno. Ked nie, tak po robote aspon nejaka vecera v meste, kava, prechadzka, to musi byt stale. Deti Vam raz odidu a Vy ostanete spolu dvaja. Naucte sa zit aj svoj vlastny zivot
Nerozumiem otázke 😂

Mini výletmi. Teraz sme boli v Trnave, vo vedľajšom meste na rande, v našom meste na večeru... A vždy zbehneme aj do Metra, lebo vtedy môžeme ísť spolu a nikto nestráži najmenšiu. 😂