icon

Ako vek ovplyvňuje náš vzhľad a dojem?

8. apr 2025

Zdravim,tento rok v septembri budem mat 25 ,moj problem je že stale mi nikto neveri že budem mať toľko,keď poviem svoj vek ,môže to byť aj tym že sa často nemaľujem ? Maľujem sa len vynimočne ,mam normálne priatela aj vsetko a neobliekam sa detsky skor tak normalne ,ale už mi to trochu začina vadiť že si ludia myslia že mam 16-17 ,čo si ako prve všimnete na človeku a pomyslite si že vyzera na iny vek ?

minenkaa
8. apr 2025

Nikdy neviem aky je kto stary ,ked sa na neho len pozriem

la_dolce_vita
8. apr 2025

O par rokov bude z problemu vyhoda 🙂.

rachel36a
8. apr 2025

Však bud rada, že vypadas mladá...za 20 rokov ta poteší keď ti budu hádať menej

really8
8. apr 2025

Tahalo mi na 30 ked sa este muzovi smiali ze je pedo. A to sa malujem. Dneska tazko biekomu trafit vek. 15tky vyzeraju ako dobre po 20, mnohe 40tky lepsie ako 30tky. Uplne blbosti riesis

sweet20
8. apr 2025

Nech ta to netrapi

cukroska
8. apr 2025

Jaaaj dievča zlaté buď rada 😀😀 spýtam sa ťa o dvadsať rokov 🤣🤣

beata_k
8. apr 2025

Neboj, raz ti to prestanu hovorit 😉

cukroska
8. apr 2025

A nezabudni vždy,polichotí menej ako naopak a riešiš kraviny totálne.

cukroska
8. apr 2025

A vidíš môj syn dobrovoľne v 24. vyzerá o desať rokov viac.

mirro
8. apr 2025

Ja som jak stará korytnačka a toť mi nová kolegyňa povedala, že veď ja mám deti škôlkarov a vrátila som sa z MD😁. Deti mám už obe plnoleté...

lienoccka85
8. apr 2025

Kedysi mi to tiez prekazalo, ale ono ti to raz pride na uzitok neboj sa 🙂

lubbi1
8. apr 2025

hmm, akosi nerozumiem, preco toto povazujes za problem 😀 podla mna je to dost velka vyhoda. ked budes mat 40, budes vyzerat na tych 25 😀 mozno 😀

januska12323
8. apr 2025

Buď rada. Ja mám cez 30 a ešte stále občas pýtajú občiansky. Vždy mi to spraví deň.

lenvam
8. apr 2025

V deň mojich 25 som kupovala cigarety, pani si vypytala občiansky. Neboj nič ešte rok, dva a bude ti to lichotit

lenkasarka
8. apr 2025

U ľudí okolo 25 som si všimla že niektorí vyzerajú naozaj mladunko aj ja som mala takú kolegyňu vyzerala na max 18 a doma mala dve deti. No ale niektoré ženy nad 40 si myslia ako vyzerajú na 25 a teda pravda to nieje. Aj tu sa mnohé pasujú za mladíce,ale fotky rozhodne neukazujú žeby vyzerali tak mlado je to len ich zdanie.

majamat
8. apr 2025

to na kolko vyzeras je aj o prejave, nielen o vzhlade. kamsoke v 25r nechceli dat postu pre otca. mne tiez hadali vdzdy menej, mala som spoluziacky, co vyzerali na 40, pricom sa nemalovali.
to na kolko vyzerame zavisi teda ako som psiala od nasho prejavu, image a aj od crt tvare a tiez aj telesnych proporcii. niekto ma crty, kedy vyzera mladsie, iny zas starsie. bez phladu na licenie. co sa tyka telesnych proporcii, babe, ktore ma nad 170cm, je pevnejsia, prsata, ma boky a zadok budu ludia hadat via,c ako takej, co je stihlunka, drobna s malymi prsiami, ci uzkymi bokmi. a ak maju este aj crty tvare, ktore ich robia Mladsimi/starsimi a podla toho ako vyzera ich telo, tak to podtrhne celkovy vzhlad.

ja teraz nemam, daleko od 50-tky a ludia su prekvapeni, ked im poviem kolko mam rokov. hadaju mi urcite menej. a to ma celkom tesi.

rozculena
8. apr 2025

mne do 50tky hovorili slečna a v robote mi nikto neveril,keď som povedala,koľko mám rokov😂
Ja nechápem,ako si z toho môžeš vyrábať problém.

jana_eyre_2
8. apr 2025

To že z tohoto problému bude výhoda, je pravda.. 🙂 mňa teraz už vždy poteší ked je niekto prekvapeny koľko mám rokov.. kedysi ma to iritovalo.. a ešte keď už ma deti začínajú prerastať, tak sa medzi nimi strácam.. ak budem o ďalších 10rokov vyzerať stále o 10mladsie, budem rada 🤪 ale teda už mi všetci veria, že mám 30 a vykaju.. až na to, že mám 41 😅

nelka93
10. apr 2025

Mam po 30. a stále mi tipuju o 10 rokov menej. Úprimne? Absolútne ma to netrápi. Tiež sa nemalujem, som so sebou spokojna

ekira1
11. apr 2025

Buď rada, o chvíľu to bude výhoda, ja som v tvojom veku kočíkovala dieťa, pár dôchodcov malo blbé reči, či kočíkujem sestre a že prečo mám dieťa, keď som sama dieťa🤦 teraz si nové kolegyne mladšie o desať a viac rokov myslia, že sme rovesníčky 🤗

maryetta
11. apr 2025

Vies co? Ked som mala 18 tak mi tipovali 28. Ked som mala 28 tak mi tipovali 18 😂😂😂😂
Teraz sa uz neodvazim. Minule mi "susedka" ze-a ja ze si odo mna starsia... pritom ona je odo mna tusim 2-3roky starsia... a zas jedna znama ze.... taka mladucka a uz 4 deti.... myslela si ze mam minimalne 6-8rokov menej. Takze tak....
Ja si vek absolutne netrufam tipovat. A uz vobec nie mlade slecny. Tam ozaj vek 17-27 nemam sajnu odhadnut 😂😂😂

adonish
14. apr 2025

Kedysi som na mladší výzor frflala tiež. Koľkokrát si odo mňa v obchode pýtali občiansky (kupovala som víno) a mala som po 30tke. Teraz mám 37 a tipujú mi tak okolo 25-27 😂😂😂

siska53
15. apr 2025

Ja to nejak neriesim, lebo v dnesnej dobe sa to ani nejak uplne odhadnut neda. Mne na fotkach, kde mam 30, hadali 18... Teraz mi tiez vacsina ludi hada menej cca o 15 rokov. Ja som stihlej postavy, mensia a tiez sa nejak velmi nemalujem, tak asi preto. Su v soku, ked im poviem skutocny vek. Preto ako hore pisem, neriesim, ze kto ma asi aky vek, lebo to moze byt mylne.