Ako vnímate svoj život?
Ak by ste mali popísať svoj život jedným prídavným menom alebo slovným spojením, aké by to bolo?
Napr. normálny, bežný, výnimočný, nespravodlivý, zvláštny, bezvýznamný atď...
A prečo?
@lucky_girl Môj život je "živý" 😅. Raz výnimočný, skvelý a šťastný, inokedy smutný, nespravodlivý, či jednotvárny...ale nikdy nie bezvýznamný!
- naplnený. Prečo? Pretože mi dal život všetko o čo som prosila a o čo sa snažila. Manžela, domov, šikovné a pekné deti. 🤗😁
Spokojny. Mam vsetko, co potrebujem. Som skromna a vdacna. Uvedomte si, ze napriek tomu, ako sa tu zije, mame sa lepsie ako polovica svetovej populacie.
@lucky_girl pod vplyvom posledných okolností náročný - ťažký až sa môj život vráti do starých koľají tak spokojný
@fineta A (iba) toto ti stačilo k naplneniu? Normálne sa pýtam, nechcem aby to vyznelo negatívne.
@ada_alica prajem, aby to bolo čím skôr. ❤
@stanulienkat Uvedomte si, ze napriek tomu, ako sa tu zije, mame sa lepsie ako polovica svetovej populacie. - súhlas. A hlavne lepšie ako ľudia v minulosti.
@oceanahory živý - je super 🙂 🙂 teším sa z tvojej odpovede 🙂
Turbolentny, to je asi ten správny nazov 😀
Je super, je rýchli, je dobrodružný, všetko prežívam na 100%, žijem pre moment. Ale na druhu stranu niekedy tie ružové okuliare prasknú, a dejú sa zle veci, veľmi zle veci, ale riadim sa tým, že po každej búrke vyjde slnko a všetky prekážky ma posúvajú ďalej.
Ako vo filme Zmluva s diablom. Pomaly sa bojím niečo si želať.
@lucky_girl nedocenený
@lucky_girl ten dôvod prečo je to tak závisí od životnej priority (za mňa rodina). Preto cítim plnosť života.
Pre niekoho je najdôležitejší pocit slobody, možnosť cestovať, kariéra... Je to v poriadku. Sme rôzni. 😊🌷
Niekto by na moj zivot povedal ze nespravodlivy.
Ja som s nim zmierena, co uz.
Teda, jedna sa o zdravie.
Zivot celkovo by som nazvala asi bezny
@lucky_girl ďakujem ❤️
Nenaplnený (alebo zbabelý). Chcem a mala by som toľko toho spraviť, pohnúť sa ďalej, no strach mi v tom bráni. Nie som dosť odvážna.
vzostup , pád , vzostup - kopce ako Tatry a doliny
Chaoticky. Vsetko sa deje naraz, furt deti skacu po hlave, ziaden rezim, veci sa menia za pochodu
@lucky_girl nadmieru spokojný, prečo? Lebo som ja a moji blízky zdravý, nemusíme skúmať ceny, akcie a môžeme si dovoliť slobodne žiť, plniť svoje sny a sny blízkych.
Úžasný.
Žijem si svoj sen a ako bonus mám skvelého manžela, primerane neposlušné deti a priateľov, na ktorých sa môžem spoľahnúť.
Neštandardný. Dlhoročný singel a človeka, s ktorým, s ktorým by som chcela žiť, som stretla takmer pred 50.
Jedným slovom? Krátky
Jedným slovom by to bolo asi premenlivý..
@lucky_girl Zaujímavý 🙂
Pestrý. Prečo? Lebo som si prešla kadečim, aj životom v rôznych štátoch, aj rôznymi zamestnaniami, aj pocestovala a teraz mam po 40 tke dve detičky.
Moj zivot bol uzasny, perfektna rodina, prosperujuca firma, milion kamaratov, neriadena strela, vzdy som sa smiala, ze sama sebe zavidim….az sa mi prednedavnom zdravie pokazilo a uz to nie je celkom to, co by som chcela….ale este stale to nie je uplne zle….treba sa naucit tesit sa z toho, co clovek momentalne ma
@lucky_girl nespravodlivý, bezvýznamný, zbytočný
@martinadomianova fu,az tak zle?

spokojny...preco? nuz zije sa mi fajn, mam rodinu, nastastie dostatok vsetkeho, zdravie zatial tiez.