icon

Ako vnímate výhody a nevýhody Európskej únie?

daniela2202
6. máj 2024

Milí priatelia, ako vnímate výhody a nevýhody EÚ ? ..... máme sa ozaj lepšie, bol to správny krok?

Strana
z5
ahhola
7. máj 2024

@cecilia29 tos spolocna pilnohospodarska politika, poliak odchova, nemec porazi, holandan naporcuje, belgican distribuuje, presne preto, lebo kazdy ma dotaciu na to, co robi. Na sk sa prebali, mozno. Ale ved sa tesme z krumpli z Egypta a kuracieho z Brazilie, Aj Greta ma radost, ked produkt prejde zbytocne polku rovnika, nizke emisie z elektrotankov to vyrovnaju. 😅

veto
7. máj 2024

@ahhola Trpela viac nez polovica Slovakov v tej dobe, ja som prisla tiez o predkov, ale to predsa neznamena, ze zahodim buducnost svoju a svojich deti.
Kto si koho napozyval, je jeho vec, s tym sa teraz neda nic robit ale je dolezite mat schopnu a silnu diplomaciu, ktora by SR dokazala na tych spravnych miestach obhajit, podporit nase zaujmy a nie kydat hnoj kade tade. Su krajiny, ktore to dokazu, tak preco si z nich nevziat priklad namiesto toho nostalgickeho spominania na doby minule, ktore tak dobre neboli.

maja249
8. máj 2024

No takto...cesta do pekla je dláždená dobrými úmyslami. A EÚ bola vo svojich začiatkoch veľmi dobrý nápad😉 Myslím, že ako zhrnutie politiky EÚ to stačí.

Strana
z5