Ako vrátim vymazaný inzerát späť?

edusik
16. nov 2011

Ahojte, potrebujem poradiť, ako vrátiť späť môj inzerát, ktorý som už vymazala, tak aby ho videla aj kupujúca. Predala som topánočky a nastal problém, pani sa nepáčia a tvrdí, že som v inzeráte napísala, že sú nové - a ja som mala uvedené, že boli kupované tu a že my sme ich nenosili, takže potrebujem jej to znova ukázať ako dôkaz, že nezavádzam. Ide to? Lebo zatiaľ si to viem pozrieť len ja a nie je tam žiadne "späť" "obnoviť" alebo niečo podobné. Veľmi pekne ďakujem za rady.

ivett1
16. nov 2011

@edusik ahoj...neviem, či sa to dá vrátiť, ale tá pani, ktorej si ich predala, má možnosť vidieť inzerát, aj si prečítať obsah, ak je registrovaná na MK...v hornom riadku klikne na "Moje nákupy", zobrazia sa všetky inzeráty, na ktoré reagovala....medzi nimi aj ten tvoj...takže.. 😅 ...ale, či sa dá ešte takýto inzerát aktivovať, na to sa treba spýtať adminov stránky (napr. martinjasen, danu...pozri vľavo dolu "Komu môžem napísať")

celinka856
10. apr 2012

No ja mam podobny problem.kupila si u mna pani macickovy overal a ja som inzerat vymazala skor ako som stihla si opisat jej adresu aby som jej to poslala.ako sa s nou mamspojit ked neviem ani ako sa votelala?poradte prosim

bashka
10. apr 2012

celinka to si najdes u seba v sekcii zmazane inzeraty-pravo pod pridaj novy inzerat 🙂

dajna11
10. apr 2012

no a ak si dáš moj bazár tak v pravo sú zmazané inzeráty a ked tam kikneš tak ti ukážer tvoje zmazané inzertky aj s komunikáciou s pani

stanislavao
10. apr 2012

do zmazanych inzeratov sa dostanete. v zlozke moj bazar mate aktualne inzeraty a potom zmazane inzeraty a ked si tam kliknete, tak mate vsetky vase zmazane inzeraty. cize adresu si najst viete. ale vratit medzi aktualne inzeraty sa uz viac neda.