Ako vyriešiť problém s adventným kalendárom Ikea?
Ahojte prosím vás nefunguje mi zistenie kartičky 6.12 na ich stránke. Vždy mi vyskočí že neplatný kód. Už som to dala všelijako možne alebo to dávam zle? Ja už neviem. Dávam tam to dlhé číslo na ľavo dole. Ako to zistím ďakujem
Tu sa zadáva kód, mne to toez funguje
@babushkaem mne vypisuje neplatný kod.
@gemerka17 a je to ten zo 6.12? lebo iba tie funguju. my mame dva kalendare a idu oba
@babushkaem áno áno zo 6.12., 24 som ešte neotvarala. Dávam ten kód dole v ľavo.
@gemerka17 Tak neviem, mne to hnednapisalo, ze tam je 5€.
Mne tiež nefunguje ani jedna z kartičiek (obe zo 6. okienka), niekde som ale čítala, že sa budú dať skontrolovať až od 24.12. a použiť od 27.12
@kessinka preco to potom niekomu ide a niekomu nie?
Mne tie zo 6.12. isli pozriet. No minuly rok niektore isli a niektore nie… mozno maju daky problem v evidencii.
Dobry den, ako ste to prosim minuly rok riesili ked kod nesiel? Nam sa to teraz stalo. Dakujem
Dobry den, ako ste to prosim minuly rok riesili ked kod nesiel? Nam sa to teraz stalo. Dakujem
@miriam94 mňa by to tiež zaujímalo. Mám kalendáre prvý krát a nejde mi to pozrieť.
@miriam94 treba pockat. Najneskor toho 24.12. to pojde. Ako som pisala v inej diskusii, kazdorocne im to nefunguje tak, ako pisu. Niekedy ide o par dni, niekedy az na Vianoce. To vydrzite 🙂

Jedna baba na yt tiez skusala a ze az 24. sa bude dat pozriet