icon

Ako vyrobiť vianočný stromček?

magduska2
19. nov 2012

Ahojte mamičky,chcem sa spýtat či ste už vyrabali takyto alebo resp.podobný stromček?ja ich strasne zbožnujem,aj taky už mam ale chela by som si aj vyrobit..neviete mi poradit z coho?čo je to za lepidlo,špagat či drát? a ako sa to da dole z toho papiera-neprilepi sa to? Alebo nejaky link na stranku kde je postup prace.Dakujem moc 🙂

Ako vyrobiť vianočný stromček?
Strana
z2
mager
10. dec 2016

ja som robila takyto..zo škrobu na prádlo.akurát neviem, nezmakne to časom?

kubinka82
10. dec 2016

@janulkahal to je biely spagat? Mne na nom nechce chytit vodne sklo. Je taky povoskovany. Ako vam to takto krasne drzi?

katjaa
25. okt 2017

@romdid002 ten je krasny mozte dat postup? Vdaka

barcusska
5. nov 2017

@wecenko áno dá sa na balón s tým, že sa nenafukne úplne, my sme robili tiež tak, že sme si urobili guličku z novinového papiera obalili potravinarskou fóliou a potom sme to pinzetou vyberali, je to podľa toho akú veľkosť treba

skorvankova
9. nov 2017

Babule, ja som asi urobila chybu, stromčeky krásne a na druhý den všetky naklonené na jednu stranu. Neviete kde sa stala chyba?

06katka
9. nov 2017

@mager prosim aky vysoky mate ten stromcek a ako ste urobili konstrukciu?....ja som podobne zo skrobu robila snehuliaka a zatial drzi....dakujem

betka2402
6. feb 2018

@skorvankova mna by to tiež zaujimalo stalo sa mi to iste :(

kahlan1
14. dec 2018

@betka2402
@skorvankova nasli ste kde bola chyba? lebo aj mne to robilo a chcela by som vyrobit dcérke na vianocné trhy....

betka2402
14. dec 2018

@kahlan1 mama hovorí že som použila zlí škrob ale úprimne už som to neskúšala 😏

kahlan1
14. dec 2018

@betka2402 mne sa to stalo s tym vodnym sklom

marina447
14. dec 2018

@betka2402 môže byť, lebo nie je škrob ako škrob, aspoň kamoška mi tak hovorila, tiež by som chcela teraz cez víkend čosi takéto ešte spraviť, tak uvidím jak to vyjde 🙂

Strana
z2