Ako zabudnúť na nenaplnenú lásku? Už máme obaja vlastné rodiny..

miley33
11. aug 2019

Zdravím Vás
Chcem sem napísať príbeh tej mojej nenaplnenej lásky ktorá mi už 10 rokov nedá spávať.
Nemám nikoho komu by som sa mohla vyrozprávať a toto je asi jediné miesto kde to môžem dať zo seba von.
Možno že aspoň jedna z Vás si to prečítať celé a trocha somnou o tom pokeca.

Začalo sa to keď som mala iba 17 rokov. Bola sme v jednom parku zo zvieratami aj zo sestrami. Keď sme tak stali pri opiciach 😂 z diaľky niekto na nás zakričal "hej! Ty budeš moja teba si raz vezmem za ženu" keď som sa otočila tak tam stál muž vyšportovany modrooký blondiak,v prepotenom tielku a tlačil fúrik plný *h..ienok* 😂 bol to zamestnanec v zoo.. čuduj sa svetu ukázal priamo na mňa.. myslela som si že sa mi vysmieva alebo čo.. no nebolo tomu tak.. zoznámili sme sa a po pár minútach ako by sme sa poznali už roky.. zrazu sme boli veľmi super kamosi zistila som že ma 23 rokov . A že miluje zvieratá rovnako ako aj ja.. neskôr som v zoo pracovala na brigáde aj ja tak sme spolu boli skoro každý deň.
Boli to najkrajšie chvíle môjho života .. cítila som sa pri ňom ako princezná stal sa mojim veľkým ochrancom Hulkom.. všade dával na mňa pozor bol na mňa veľmi milý a dobry. komplimentamy na mne nikdy nešetril a cítila som že sú aj úprimne každý deň ma večer niekam pozýval a snažil sa somnou nadviazať aj bližší vzťah ako len priateľský ja som ale bola ešte veľmi mladá a čo bolo najhoršie on bol práve v rozvodovom konaní a mal vtedy ešte len 2 ročného synčeka.. /mladá nerozvážnosť/ ktorá skončila skorým tehotenstvom a nanutenou svadbou oboch rodičov.. kôli tomu sme nikdy nič spolu nemali aj keď sme po sebe veľmi túžili.. nedošlo ani k jednej puse..
Raz keď som bola v škole prišla k nám na nemčinu do triedy jedna blonďavá ženská sadla si k učiteľke a začala ma tam s ňou ohovárať.. zrejme asi kamošky.. bola to už v tú dobu jeho bývalá manželka.. po hodine si ma ucileka zavolala k stolu a začala sa mi doslova vyhrážať nech sa prestanem okolo neho krutit..ze by som sa mala hanbit..roznieslo sa to po škole a ja som zo všetkého mala zlý pocit.. začala som sa mu vyhýbať a on bol z toho neskutočne zronený. všade má hľadal každého sa na mňa pýtal.. ja som sa veľmi trápila.. do toho som spoznala iného muža a vstah s ním mi prišiel v tú dobu veľmi upokojujúci.
Boli sme dobre zladení nikdy sme sa nehádali a tak ten vstah trvá až do dnes.. už je to 10 rokov 🙂) pred nedávnom sme sa rozhodli aj pre dieťatko a už nám dcérka robí radosť dva roky 🙂
ALE neviem prečo.. nedokážem prestať myslieť na toho svojho Hulka.. koľko krát sa sem tam stretneme na nejakej akcii /robí všade sekuritaka/ tak sa za mnou rozbehne ako malé dieťa.. je mi to ľúto a aj si pre to poplacem.. keď sa dozvedel že chcem mať s partnerom dieťa/kôli mne sa spriatelil aj s mojou rodinou aby mal o mne info/ bol taký zúfalý že mi až začal písať správy.. do vtedy ma nekontaktoval . Písal že ma má hrozne rád že už 7 rokov je rozvedený a nemá nikoho lebo čaká na mňa.. skoro som mu vtedy neodolala musím sa priznať 🙄 no zistila som že som tehotná a tak som radšej s ním komunikáciu ukončila..
Poslednú dobu mám ale s mužom problémy.. a vždy keď sa niečo medzi nami stane,okamžite mi príde na um ten druhý. Casto krát sa mi s ním aj sníva 😭 som ako porobena!! Tak som ho vyhľadala na fb. Bola som udivna.. ! Má už priateľku a s ňou 1 rocneho syna. Požiadala som ho o priateľstvo a čo chvíľa po tom mi napísal dlhú správu o tom ako ma má veľmi rád ale že už nemôže somnou komunikovať lebo keby to jeho žena zistila prišiel by o malého a malý je jeho láska.. samozrejme že mu nechcem zničiť rodinu to ani náhodou nekomunikujeme spolu ale ja proste nedokážem zabudnúť.
Prejde to niekedy???? Či to tak bude až do mojej smrti.. je to vôbec normálne??? Mať niekoho tak dlho rád a pritom s ním nikdy nič nemať.. myslíte že nejaký psychológ by mi pomohol??

janulka1802
11. aug 2019

Zabudnúť sa nedá, ale vyškrtnúť zo života áno, je to len na Tebe...

kondaska1
11. aug 2019

Ako sa spieva, kratke lasky su tie najdlhsie... mas ho zidealizovaneho, prva laska, na tu sa nezabuda, ale zivot nie je iba to krasne, nenic si ho ak Vas vztah s muzom funguje a je plnohodnotny...

miley33
autor
11. aug 2019

@kondaska1 presne tak aj ja si myslím že ho mám zidealizovaneho tým že spolu nekomunikujeme tak jeden druhého máme len zidealizovaneho .. do akej miery to nezistíme .. ja si myslím že by mi pomohlo ho vyškrtnúť zo svojho života ak by sme sa mohli porozprávať o tom všetkom v kľude. Veľa je nevypovedaného a nesplneneho lenže to už nie je možné som z toho zúfalá človek by si myslel že to prejde ale neodchádza to čím dlhšie tým je to horšie

michelle567
11. aug 2019

No ale čo by ste si chceli vypovedať, čo by si chcela od neho počuť... On ma svoju rodinu, ty svoju. Svoju šancu ste prepasli, nehrajte sa teraz na veľkú lásku lebo trpieť budú len vaše deti. Ty ho nepoznáš. Poznáš len svoje pocity pri ňom keď si bola ešte pubertiacka a svoje spomienky. Nemysli na neho ako partnera do budúcna...nechaj ho v minulosti...

kondaska1
11. aug 2019

@miley33 no pretoze to je take nenaplnene, nedopovedane, akoze osudove... aj ked neviem co by ste si chceli povedat? Ze ty mas svoju rodinu a on svoju ktoru miluje a bohvie ake by to bolo keby ste boli spolu? Zbytocne pokusanie a komplikovanie si zivota, ber to tak ako to je, on ma svoj zivot a ty si zi svoj

miley33
autor
11. aug 2019

Tak hovoriť s ním napríklad presne o tom.. že máme svoje životy každý zvlášť že svoje sme si už prepiskli. Písal mi že nie je šťastný že má má stále rád ale kôli malému nemôže so mnou byť v kontakte aby ho nestratil..
Viem že je to asi zbytočne riešiť..
Najlepšie by bolo to úplne zahodiť za hlavu a aj sa mi to chvíľkami darilo.. no ako náhle som ho stretla vetko sa vrátilo späť. Preto som to aj sem napísala lebo mne to vyskrtnutie proste nepomáha 😭 samej sebe nerozumiem je to také niečo čo sa nedá opísať jednoducho to je a nespravím s tým nič.. ja ani len neuvažujem nad min ako nad partnerom viem že je to nemožné..

miley33
autor
11. aug 2019

My sme vlastne od toho jeho rozvodu už nemohli nikdy spolu porozprávať .. ak ho mám zidealizovaneho tak by som to pri rozhovore určite zistila . A ako sa poznám zhaslo by to všetko vo mne..

elementissa
11. aug 2019

@miley33 joj dievča... 🤦‍♀️ Už chápem pre koho sa píšu tie nekonečné romány o nenaplnenej láske a pre koho sa točia telenovely. No pre také ako ty. Očividne si veľký snilek a emocionálne si asi nenasla samú seba.
Možno každý z nás má takýto nejaký príbeh. Ja mam tiež podobný. Ale viaže sa k vzdelaniu.
Vieš, v živote si môžeme vyberať z mnohých ciest, nič nie je nalinkovane. Nie som fatalistka, nemyslim si, že existuje niečo ako predpísaný osud a nejaká jedna cesta po ktorej ťa bude život viesť. Zároveň ani neverím na náhody. Je to niečo medzi tým. Sieť života vnímam ako labyrint s veľkým množstvom dvier. K niektorým ľuďom, okolnostiam a životným situáciám sa dostaneme viacerými dverami, lebo je to taky plán. K iným sa dostávame len jednými dverami. Avšak ak do niektorých vojdeme, už sa dá ísť iba dopredu a opäť si vybrať len z tej ponuky, ktorá je pred nami. Na určitom mieste stretneš určitého človeka a podla toho, aké rozhodnutia robíš si vlastne vyberás, či všetkými nasledujúcimi dverami budete prechádzať spoločne alebo sa na niektorom mieste rozdelite a každý pôjde vlastnou cestou.
Príbeh tvojej platonickej lásky je pre teba taky silný, lebo ostal iba snom. Iba ilúziou niečoho krásneho. Ty si svojho pána dokonalého nechala za sebou, keď si sa rozhodla mu vyhýbať. Prečo? Lebo ti pohrozila nemcinarka? No bola si mladá a hlúpa. Ak si s ním tak veľmi chcela byť, mala si o neho bojovať. Ale ty si ušla. Lebo si sa bála učiteľky?!? Lebo jej niečo povedala jeho exmanzelka? Keď sa na to s odstupom času pozrieš, čo ti mohla spraviť? Pohuckat proti tebe učiteľov a oni by ťa nenechali zmaturovať? Prosím ťa... Tak by si sa odvolala na školskú inšpekciu a niekto nezaujaty by prišiel na tvoje skúšky. Alebo by si odišla zmaturovať na inú školu. Ale ty si ušla. Co teraz riešiš? Potom si si nasla partnera. Máš s nim dieťa, vedies pekný život. Tvoj pan dokonalý bol nešťastný, ale čo mal robiť? Čakať na teba celý život? No nie, našiel si svoje šťastie inde. A co chceš akože teraz riešiť? Ze si mala byť radšej s nim? Pekná blbosť... A navyše, aj voči tvojmu partnerovi je to pekne chrapunske. Ty si si ho našla ako náhradu, aby niekto "zalepil" tvoju ranu, no v skutočnosti ho asi až tak nemilujes... Na kieho frasa si si s ním robila teda decko???? Keď si stále mala na pamäti iného? Joj, nikdy ma neprestane udivovat ľudská hlúposť... Spravila si sériu zlých krokov po sebe. Ok, aj to sa stáva. Prestan sa ľutovať a zi ten život, ktorý ti bol dopriaty. Nie v minulosti, nie v ilúzií co by bolo keby. Ale v prítomnosti, tu a teraz. Ušiel ti vlak, to sa stáva. Bud šťastná, že máš čo máš a neryp sa už v tom. On si svoj život zariadil, ty svoj tiež. Bola to platonicka láska 17 ročného dievčatka. Vieš koľko som takých mala? Ale nikdy som nerozmýšľala nad tým, čo by bolo keby som mohla byť s niektorým z nich namiesto môjho manžela. Môj muž je to najlepšie, čo ma v živote stretlo. Celá séria zlých krokov a toho, čo by som chcela zmeniť ma doviedla k nemu. A vďaka tomu mam krásny život, ktorý je síce iný, ako som si predstavovala, nemám to, čo som kedysi chcela, ale mam niečo viac, niečo hodnotnejsie,nieco, čo dalo môjmu životu zmysel a nový rozmer. Bez neho by bol ten život fadny a nenaplneny.
Ak si ale ty nezačnes vážiť to co máš, ak nepovažujes svoju aktuálnu rodinu za to najlepšie, čo sa ti v živote prihodilo, tak stále budeš žiť v minulosti a nikdy nebudeš šťastná. A tvoj vzťah skončí krachom, tvoje dieťa na to opäť doplatí ako jediné a nakoniec nebudeš ani so svojím vysnívaným princom, lebo on svoju rodinu a svoje šťastie už má. Gratulujem. To je presne tá cesta k plnohodnotnému životu.
Odstrihni sa od minulosti, napíš mu list, v ktorom mu predstavis celú tvoju predstavu, ako mal váš spoločný život vyzerať, popis tam úplne všetko, každý detail. Vymodeluj si ho. Daj doňho vsetku svoju lásku a nenaplnenu túžbu a potom ho spáľ (opovaz sa mu to poslať) alebo ho pusti dolu riekou. Daj tam všetko a nechaj to ísť. A potom si napíš druhý. Taky, v ktorom podakujes za život, ktorý máš, za svojho muža, za svoje dieťa, za to, čo ste spolu prekonali, zažili, vybudovali. A sustred sa na to, čo od života očakávaš. A to nrpáľ. To je tvoja realita, k nej sa vracaj. Keď budeš na vazkach, opäť si to precitaj. Váž si to, čo máš a neobzeraj sa späť, lebo inak skončíš sama a nešťastná ako posledná troska.

gir
11. aug 2019

Má dve deti s dvoma ženami, čo chceš viac? Zidealizovaná prvá láska. A to zúfalé míňanie sa 🤷, čistá telenovela. Poviem ti len jedno "bolo koze dobre, išla sa na ľad kĺzať".

kondaska1
11. aug 2019

@miley33 po tom rozhovore by to urcite nezhaslo, praveze by sa to asi rozhorelo este viac, zbytocne pokusanie osudu, naco? Mas svoju rodinu, on svoju, nekaz to, neryp sa v niecom co bolo. Keby on tak strasne o teba stal, tak by to v minulosti dopadlo inak.

miley33
autor
12. aug 2019

Naozaj Vám veľmi pekne ďakujem hoc aj za prečítanie a za rady .. hlavne tebe elementissa cítim že mi pomohlo že som to mohla s niekým rozobrať akosi už dnes sa cítim lepšie.. verím že sa mi podarí raz úplne zabudnúť a na Vaše rady nikdy nezabudnem budem si toto citat stale dookola keď to zasa príde.

tarinka155
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iveta143
15. aug 2019

co by bolo keby....nad tym som aj ja niekedy premyslala,ale....potom som si povedala,ze co bolo, bolo...je to minulost,ktora ale mohla dopadnut inak, keby....no aj tak by som nikdy nevymenila to,co mam teraz...2 krasne deti a dobreho manzela...s ktorym sa sem tam aj pohadam, ale i tak by som ich nedokazala opustit pre nejaku mozno zidealizovanu prvu lasku

lucinkab
15. aug 2019

@miley33 poznam taky par ako ty ked mali po 60 tke velke deti boli vdovci dali sa dokopy 😍

nikinka82
16. aug 2019

@miley33 Ja si myslím, že to ani neodíde. Tieto nenaplnené lásky akoby stále držali nejakú iskierku, povedzme nádeje. Stačí stretnutie, pekné slovo, pohľad do očí a človek v tom zase lieta. Ale určite sa neoplatí pokúšať osud a do fungujúceho vzťahu vpustiť ďalšiu osobu. To nikdy neskončí dobre, minimálne jedno zlomené srdce a nevieš, čo ešte príde potom.
Čo tak trochu pomáha je viera, že ak ten Váš vzťah je "napísaný vo hviezdach", tak sa raz naplní. No tlačiť na pílu sa neoplatí. Veď nakoniec, to, že ho máš rada, Ti nik nemôže zazlievať. Pokiaľ nepodnikáš žiadne kroky, je to čosi ako bezpodmienečná láska... Takže, neprejde to celkom nikdy, ale môžeš žiť krásny život i bez neho. To je môj názor. A myslím, že v tom nie si ani zďaleka sama.

gerrwie_girl
16. aug 2019

@kondaska1 tiez si myslim, ze si ho velmi zidealizovala. Poriadne ho nepozna, a vtedy sa nam ti chlapi zdaju taki uzasni 🙂. A potom ked spolu chvilu zijeme, zistime ze nam na nich hoodne vela veci lezie na nervy :D

gerrwie_girl
16. aug 2019

@miley33 nehnevaj sa....ale pochopila som to dobre? On ma uz druhe dieta? Teraz s tou druhou? Prve dieta bola mladicka nerozvaznost a toto druhe dieta ma tiez so zenou, s ktorou nie je stastny?

gabka109
16. aug 2019

Ahoj. Je to normálne 😉 Si proste romantička. A my ženy romantičky nikdy nie sme v dlhodobom vzťahu spokojné na 100%. 100% býva len zamilovanosť a myslím že veľa žien vrátane teba aj mňa tak stále podvedome túžime po tých 100% , ktoré nám zdanlivo ponúka nejaká platonická láska alebo spomínanie na niektorú predchádzajúcu nenaplnenú lásku. Ale je to pokušenie a tak sa k nemu aj treba správať - registrovať , že to je tak a nemusíš ani neviem ako bojovať lebo potom je to ešte ťažšie, ale hlavne nepodliehať, nerobiť žiadne kroky na základe toho, lebo ,,v hre" je veľmi veľa - vlastná rodina.Keby totiž podľahneš, môze sa stať , že vymeníš tých 85% čo máš doma za 15% čo by si mala s niekým ,, ideálnym" keby si rozbiješ rodinu. Pomáha podľa mňa aj predstava , že tvoj muž prežíva to isté - ako by si chcela aby to riešil? Rieš to tak 😉 Niekedy si myslím, že my ženy máme v sebe nejaký samotrízniaci systém a tak stále podvedone hľadáme tých stratených 15%, ale taký je život. Úplne však tvojim emóciam rozumiem a poznám ich. Ale nič nie je dokonalé. Život je dosť krátky , preto by sme mali byť vďačné za to, čo máme a neriešiť , čo by bolo keby. Lebo zajtra nemusí prísť a dnešok nechcem stráviť fňukaním nad tým ,čo nemám, ale vďakou za to, čo mám. Pekný dník, romantičky 😘

sbear
16. aug 2019

Mozte si s nim v hlave tolko predstavovat zivot a sex, az docitate vlastnu knihu a zabudnete na neho.

kassandra25
16. aug 2019

@miley33 strasne si nahovaras a zijes vo vsetkom, len nie v realite. Tvoj zivot mi pripomina zivot spisovatelky Danielle Steelovej, ktora napisala desiatky romanov typu, pamatam poprecitani mesiac a vydata a rozvedena cca 5-6 x za zivot. Tvoj pribeh sa nedal precitat ani do konca, lebo este aj tie romany od Steelovej su aspon o nieco lepsie nez toto tvoje

anickabasnicka
16. aug 2019

@miley33 a já si zase nemyslím, že by jsi byla špatná a nenormální, jak ti tady některé naznačují.ano, žiješ možná trošku mimo realitu, ale jak se říká, pokud je člověk štastný, nehledá jinde. a ty asi nemáš vztah ok, když ti pořád nedá pokoj myšlenka na toho "přítele"...určitě napiš ten list, jak ti radí @elementissa, já se takových dopisů za posledních deset let už napsala nepočítaně. a některým lidem i vícekrát. můžeš psát i sobě.divila by ses, co se o sobě dozvíš😔.a pomáhá to.papír totiž snese všechno.😎 ... nejdřív najdi klid ve své duši, až pak můžeš najít ten ve své rodiněa v lidech kolem sebe ... chce to jen čas.nejsem romantička a danielu steelovou vyloženě nesnáším, přesto věřím,že se lidi nepotkávají náhodou, ale proto, aby si něco spolu prožili, navzájem si dali, nebo se něco od sebe naučili. každý máme pro sebe vyhrazený společný čas. a když něco prošvihneme, přijde to znovu v trošku jiné podobě a dá nám to šanci znovu to pochopit....zklidni se a poslouchej sama sebe. srdíčko, ne rozum. sebe, ne druhé. ..držím ti pěstičky, at to zvládneš. nejsi v tom sama.

kvetinka_andrejka
16. aug 2019

Mne to príde strašne nefér voči partnerovi s ktorým aktuálne si možno aj máte problémy ale strašne je to že hneď myslíš na druhého, ktorého si si dala na piedestál ako boha. Podľa mňa to už ani nie je ten istý človek ktorého si spoznala pred toľkými rokmi a ty si stále zamilovaná do toho 23 ročného. Aspoň teraz sa zachoval trošku lepšie že sa sám evakuoval, ale nechcela by som byť s takým chlapom čo natlačí kaleráby do hlavy zadanej žene, on si iba pošteklil ego a ty snívaš o princovi ktorý neexistuje. Netvrdím, žesi len ty tá zlá ale toto ti príde celé fér voči všetkým ktorých sa to eventuálne týka?

miley33
autor
16. aug 2019

@nikinka82 ďakujem pekne za milé slová ano presne tak to nejako cítim ..

miley33
autor
16. aug 2019

@kassandra25 tak načo ten blbý koment? Rovno môžeš napísať že som blbá jak tago láskavo sa nenavazaj do mňa ja to myslím vážne a trápi ma to 10 rokov ak ti to je smiešne tak sa kľudne zadnej ale nemusíš to tu vycapovat DAKUJEM

miley33
autor
16. aug 2019

Nie som zasnena romanticka v živote som neprečítala ani jeden roman a romantické filmy či telenovely som NIKDY nepozerala nelákalo ma to
Ďakujem Vám za rady a nie nepríde mi to nefér voči ostatným .. pretože ja s ním nič nemám a ani spolu nekomunikujeme akurát sa dosť často vidíme keďže býva vo vedľajšom meste .. preto je ťažké pre mňa to ..
Niečo čo sa nedá opísať a zrejme malo ktorá z vás to pochopí. Aj keby že sa s mojím mužom nedaj Bože rozijdem tak by som hneď nebežala za ním má už priateľku a s ňou aj synčeka.
Jednoducho zahliadnem ho v meste ,hneď odvrátim zrak idem radšej hneď iným smerom ale potom ho mám v hlave ešte dlho a nie nie je to SEX 😂 keby sme sa chceli len pomilovať,myslím že by sa to už dávno stalo príležitosti bolo dosť hlavne ako píšem robí sekuritaka úplne všade na všetkých akciách čo sa dejú u nás aj v okolitých mestách a keďže aj ja chodím von tak na sex by sa ta chvilka aj miesto vždy našlo.
Neviem sama čo to je asi to neprejde a budem sa s tým musieť zmieriť 🤔 alebo psychológ? Neviem

kvetinka_andrejka
16. aug 2019

@miley33 tak psycholog ti môže narobiť ešte väčší bordel v tom všetkom ja by som teda nešla. Proste iba racionálne myslenie a tešiť sa z toho čo máš. Ale ak máš peniaze a čas chodiť na terapiu tak choď. Len ja ako bývalá partnerka psychológa mám na terapie istých vecí opačný názor.

silvike
16. aug 2019

@miley33 Ja len z vlastnej skusenosti...mala som tiez jednu velku lasku na VS...nenaplnena...realne sme ani nikdy spolu nechodili aj ked sme si nenormalne rozumeli a travili sme spolu kazdu moznu volnu chvilu a cas...po VS sa nam cesty rozisli...on siel do USA ja som ostala na SVK, pracovala som v hlavnom meste...nasla som si priatela...ale stale niekde v podvedomi som mala toho z VS, nazvyme ho Mišo....a cas plynul roky sli a mne sa z casu na cas ale celkom casto snivalo s Misom a pod. Prosteste som sa casto k nemu vracala a uvazovala co by bolo keby...mi on vyznala vtedy davno lasku, keby mi navrhol ze chce so mnou chodit keby mi on povedal ze je do mna alebo keby som toto vsetko urobila ja...no skratka uvahy a uvahy ako to mohlo dopadnut keby sme si vtedy navzajom normalne prejavili city...az jedneho pekneho dna cca 4 roky po skonceni VS som sa rozhodla ze mu vsteko pekne krasne napisem v e-maily. Ale aby bolo jasne...my sme teda mali ako taký bezny kamaratsky kontakt, casto sme si pisali ako sa mame, posielali foto a pod. On aj vedel ze mam priatela. Ale i tak...skratka mi to nedalo a napisala som mu vsetko vsetko vsetucko presne ako som to citilavtedy na VS, co som prezivala v tom e-maily a poslala mu ho. Fuuu. ked som klikla na tlacitko "send" az sa mi hlava zakrutila ze co som to prepanajana spravila...ale uz bolo poslane a uz som len cakala na odpoved s malou dusickou...a aj prisla, po asi 2 tyzdnoch... aj on sa mi tam vyznal zo vsetkeho ako som bola pre neho jedina a pod ako ma mal velmi rad...no a tymto to vsetko pekne skoncilo. Mne sa s nim prestalo snivat, uplne mi taky kamen spadol nejaky zo srdca. Mala som strasne dobry pocit z toho ze sme si to takto normalne hoci len pisomne vyjadrili, vysvetlili, ozrejmili...lebo ja som stale mala blby pocit z toho nevypovedaneho co bolo medzi nami. A bolo to fakt velmi silne, mna to nejako brzdilo, skrelo. Takze ja som to vyriesila takto a fest mi to pomohlo. ja neznasam nedoriesene vztahy ked ostanu veci nevypovedane. Proste ja to musim nejak uzavriet a dat do poriadku hoci aj po rokoch.

miley33
autor
16. aug 2019

@silvike je tak to je úžasné naozaj a vidíš aj toto ja potrebujem vyjasniť si to s ním lebo keď na mňa pozerá zronený alebo zvedavo.. ja neviem čo si myslí a keďže sa mi veľmi páčil a predtým som ho aj ľúbila tak mňa to trápi.
Preto vravím že povedať mu všetko či už sa stretnúť a povedať do očí alebo napísať. Len sa bojím že keď mu napíšem že to prečíta ta jeho žena alebo čo.. písali mi tu že to bude ešte horšie potom ale ja cítim že nie.. mám pocit že to vo mne proste zhasne

1akinom2
17. aug 2019

@elementissa super rada

vendulka80
17. aug 2019

Ako by si sa cítila, keby mal tvoj manžel/priateľ takeho pocity voči nejakej zene z minulosti. Keby namiesto upevňovania vztahu s tebou sníval o niekom inom a isiel mu vyznávať nejake nenaplnené city. Skus sa len zamyslieť. Mozno aj po tvojom muzovi sa pozerá nejaka “zronene.”Páčilo by sa ti to? Vies pohybuješ sa na velmi tenkom ľade. Keby ten clovek o teba stal, uz davno by ste boli spolu a nemal by potrebu hádzať pohľad ranenej srnky po vydatej zene. Tvojho muza poznáš a mozno sa ti nieco na nom nepaci. A tento ti pride taky bezchybný a dokonalý prave preto, ze ho nepoznáš. On uz ma ďalšiu zenu a aj tak nie je spokojny. Myslis, ze caka na teba? No omyl. Pravdepodobne je chyba v nom a mozno by stacilo získať info od jeho ex partneriek o tom aky naozaj je. A prepac uz len to jeho povolanie... nechcem nikoho uraziť ale ja nepoznám inteligentneho a rozumného securitaka.