Ako zaujať muža s malým zadkom?
Ako sa páčiť chlapovi, keď mám malý zadok, príde mi to ako niečo hlavné pre chlapa. Proste napr ho môžem zaujať ale ten zadok ako keby musel byť velký mi príde lebo proste nebudem dostatočne dobrá pre neho s malým.
@stanulienkat len som dostala naozaj dosť komplimentov a človek to vidí, keď sa im to proste páči. Som žena 😉
Cvicit? Tak po polroku bude vidno
A IQ je aké vysoké? 👎
@deti95060810 práveže ja mám pocit, že sú viac na pekne zadky zamerani.presne na to, čo mne chyba. 😅
Ako ja neviem, ale podľa mňa sa mužovi musíš zapáčiţ ako celok výzor a správanie a nie len zadnica.
co je to maly zadok, aky je ten akurat zadok,a aky je velky zadok?
Prisaham, ze nechapem... a ani by ma nenapadlo, ze sa mam pacit chlapovi, az potom co mam vyhovujuci rozmer zadku... ehm. To ze akutalne su moderne napichane, nafuknute zadky, a boky (otrasne mimochodom) neznamena, ze je to nadherne. CO sa tyka vysportovanych zadok, vypucenych v zarezanych leginach - nie je problem, treba cvicit. Ale zase, svalnate zadky a nohy atd = neviem ci pre kazdeho je toatraktivne, takze tiez treba vediet kedy je to dost.
Najlepsie by bolo, keby si bola ty ako celok ponukana, a aby si bola so sebou spokojna. A chlap sa prisposobi ;)
@stanulienkat ja mam opačnú skúsenosť, ale možno záleží aj od veku
Tým by som sa veľmi netrápila, ved najväčší fešáci majú najväčšie vychrtliny😄
@chodec15 Ano, zadok je u zien priblizne tak uzitocne kriterium, ako svaly u muzov. 100x radsej zoberiem zabezpeceneho s bruchom (aj som to urobila), ako svalnateho krasavca s minusom na ucte. Co sa najem zo svalov? Alebo si za ne kupim dom? Tazko.
@stanielka17 Keď máš muža len pre peniaze tak to ho neľúbiš 😉
@ondro1122 Asi ta to dost prekvapi, ale muz, co ma peniaze, moze mat aj ine kvality. Zivot nefunguje tak, ze ma niekto bud peniaze, alebo dobre srdiecko, vies?

@bluka2 ty si chlap? Ja co poznam muzov, tak drvivej vacsine sa pacia male ritky.
Mala gulata sa nevylucuje.