icon

Ako zbaviť dieťa urieknutia?

24. feb 2021

Veríte na to ? Ak áno tak ako ho zbaviť urieknutia ?

Strana
z2
tenerifka
24. feb 2021

Zeny, ked si citate niektore tieto odpovede, aj si uvedomujete, ze toto je mozne v 21.storoci? A ze zena, co sa pretiera pocikanou plienkou ma legalne volebne pravo? Nenahaña vam to trochu strach?

oblecenie99
24. feb 2021

Takto pred rokom sme mali doma pár týždňové dieťa, išla som s ním k našim na pár dní, malý mal vtedy obdobie, že často plakal, najmä teda v noci.. a zostala som zdesená, že dospelí ľudia, starí rodičia, namiesto toho, aby mi teda aspoň poradili, z čoho to môže byť, ako mu mám pomasírovať bruško, ako ho nosiť, chytiť bez zavinovačky, aby sa skôr ukľudnilo, jak nepríčetní za mnou chodili s pohárom v ruke so zápalkami a denne trikrát nariekali, že decko má z očí či ako sa tomu hovorí, mám mu ponatierať tou vodou tvár.. kukala som na nich obarená, že AK už tomu veria, a ináč mi pomôcť nedokážu, tak prečo sa teda ako kresťania obracajú na čiernu mágiu? Ja osobne keby som na takéto veci verila, tak určite nedovolím aplikovať tieto veci na bábätku.. To isté ich suseda, mladá baba, dieťa pokrstené v kostole, ale na ruke mu musí visieť tá červená šnúrka...

oblecenie99
24. feb 2021

@tenerifka Kukám aj ja, ale vôbec ma to neprekvapuje, poznám takú, čo každý deň preventívne dáva svojim deťom tú uhlíkov vodu či čo to je.. že čo ak ich niekto "pozrelo" .. hej.. v čase lockdownu.. keď trčí doma s deťmi na materskej. Keď som jej to povedala, tak sa ohradila, že to aj ona môže kľudne takto sa pozrieť na vlastné dieťa, tak z prevencie.. dobré, nie?

petrisa213
24. feb 2021

@tenerifka áno mam volebné právo a dokonca som volila a dokonca svojpravne chodím po vonku a predstav si ze nikomu nedrzim pod krkom nôž a vnucujem svoje názory. Mne samej to pomohlo a fakt som sa cely deň trápila. A predstav si ze na ľudí tebe podobných neutocim a neponizujem len preto ze veria na niečo iné ako ja v 21 storočí. Takže klud 😘 ži a nechaj žiť

valeri_vyklad
25. feb 2021

Ahoj prosim ta len ziadne cervene snurky potri dietatku obcikanou plienkou oči a čelo 7-krat isto pomoze 🙂

elizabet173
25. feb 2021

@anjelicek26 tiez som si vsimla, ze su urieknute len deti rodicov, ktori na to veria.

mnamko
27. feb 2021

Tiez som par krst potrela dieta pocikanou plienkou

Strana
z2