Ako zistím, či je muž gay?

15. jún 2021

Ako otestovať muža či je gay?mám známeho a rada by som zistila ako je to s jeho orientáciou.nejake rady?

ofzuza
15. jún 2021

A nie je to jeho vec?

mariejenka
15. jún 2021

A rovno sa ho opýtať? Ja som sa priamo opytala kolegu,lebo všetci to riešili,az by som povedala ze sa mu posmievali. Nebol, bol obyčajný metrosexual🙂

opium29
15. jún 2021

Jasne ak kamos bude suhlasit chod do toho. Aj ked ja by som sa rovno opytala😂uz som to aj spravila… a ak je tak nu ulahcia trapenie lebo mozno trpi pred tebou ze sa to hanbi povedat a ked to bude von budete obidvaja spokojni🙂 ovsem ak myslis pojem muz ako nestranneho muza kamosa a nie zakoniteho😁👍🏻

kkovacovak
15. jún 2021

Sa ho spýtaj 🙂 ja som mala (mám) takého kamaráta čo sa snažil tváriť že je hetero ale neverila som mu to. Raz sme mali takú úprimnejšiu debatu a ja som ho dostala svojimi otázkami do kúta. Nejako som v tom rozhovore naznačila že by som s tým bola v pohode. Nakoniec to priznal a obaja sme sa rozplakali 🙂 Bol nakoniec rád že to viem a konečne sa mohol uvoľniť a rozprávať sa so mnou o vzťahoch. Preto som to aj zisťovala. Lebo som mala stále pocit že chce aby som to vedela ale bojí sa. Potom sme mali ešte lepší vzťah

autor
15. jún 2021

@ofzuza ani nie.lebo ho mám viac než rada 🙈

autor
15. jún 2021

@mariejenka ale takto na rovinu hej?

opium29
15. jún 2021

@kkovacovak presne ta ista prihoda aj u mna.)

autor
15. jún 2021

@kkovacovak to je pekné😊

mariejenka
15. jún 2021

Hej. Moj kolega,bol mlady, pekný chlap,trochu pojasenej povahy,a citlivý...obcas som mala pocit ze ma lesk na perach,a veľmi sa fintil, tak som sa raz pri kave a cige na neho zapozerala,on ue co?..Stanly??si gej?..

ofzuza
15. jún 2021

Jaj 🙂 a on neopatuje?

autor
15. jún 2021

@ofzuza áno.tak nejako

autor
15. jún 2021

@mariejenka Dobrá si😃😃

gladys_07
15. jún 2021

A nemala by si skor zistit ci ma o teba zaujem ako to ci je gay? 🤔

autor
15. jún 2021

@gladys_07 On má záujem asi taký ako o sestru alebo sesternicu 😃

mariejenka
15. jún 2021

Autorka, vieš ako...mne nešlo o nič,kolega to vzal s humorom,...tebe ale ide o to,ci je na baby,a ak je, či by chcel vzťah s tebou,tu je toho viac...a preto by som sa ho buplom opytala,...
A to o nom nevieš, či už mal frajerku? Chodil s niekým? Poznáš ho dlho?

ofzuza
15. jún 2021

No zapoj vsetky zenske zbrane 🙂

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. jún 2021

@mariejenka poznám ho asi rok.tak bojím sa troška opýtať😃

autor
15. jún 2021

@ofzuza vieš koľko krát som už zapojila a nič 😂

autor
15. jún 2021

@taskataska no veď to.je mi to také blbé sa spýtať na rovinu

katkamatka7
15. jún 2021

Ak by ma nepriťahoval, kamarátsky by som vystihla vhodnú súkromnú chvíľu, kde ani steny nemajú uši a opýtala sa ho. Ak by nedôveroval, neprizná. A ak nie je gay, mohol by sa uraziť.
Ak by som však cítila, že ako píšeš, máš ho viac než rada, on neopätuje náklonnosť, zmierila by som sa s tým. Jeho orientácia je jeho vec.

autor
15. jún 2021

@katkamatka7 ach jaj 😕

katkamatka7
15. jún 2021

Ak máte byť spolu, budete. Ak nemáte byť spolu, ani zistenie jeho orientácie, či takej či onakej, by neudržalo vynútenú pozornosť. Ak máš mať pri sebe niekoho na dlhodobý vzťah, niekde tam v živote ten pevný trváci vzťah bude.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lalenka33
15. jún 2021

Prečo si myslíš, že je gay?Iba preto, že ťa berie ako sestru?Možno sa mu len páčia iné typy žien, ako si ty.U nás jeden chalan, ktorý si myslí, že je najkrajší na svete(neskutočný metrosexuál) každej babe,ktorá ho odmietne napíše, že musí byť lesba, keď ho nechce.Úplne antisexi chlap, ktorý si myslí, že je celebritný boh lebo dostal nejakú cenu v zahraničí za fotky, ktoré nafotil.

elizabet173
15. jún 2021

Nechala by som to tak, na co to vlastne potrebujes vediet? Mozno si to chce nechat pre seba

miadi
16. jún 2021

Ono v podstate je to jedno ci je gay . Uz teraz vravis ze Ta mà ako sestru. Cize je jedno ci je gay ci hetero .. s tebou Proste nic viac mat nebude. Poznas ho rok uz by Ta davno balil Keby mal zaujem. Ked tak sa ho mozes opytat priamo. Iba to bude dost odveci ked ti povie ze nie je gay. 😃iba Ta nechce. A ked je nie kazdy je otvorene vonku . Je to trochu nasilne takto niekoho nutit “priznat sa.” K orientacii. On musi stym byt clovek zmiereny ze ked to povie tebe akoby to povedal celemu svetu ( Lebo ludia vsetko vykecaju) a on nemusi byt na to este pripraveny jeho rodina kamosi Mozno nevedia.. Lebo je este taky homofobny svet. Nie kazdy otvorene krici som gay ., popripade zozen Niekto z LGBT a zoznam ich a ti povedia . Takes one to know one. To clovek vyciti. ( casto aj hetero ludia len musia mat dobry gaydar )

mariejenka
16. jún 2021

@taskataska zareagujem na to "negustiozne" ..ale prosím neber to,ze som sa urazila,alebo rypem..nie,to nie... vysvetlim.
Formujú nás zážitky, skúsenosti...mna sa pocas spovede,ako asi 15 ročnej neostýchal opýtať kňaz ci som lesbička! Bol to pre mna šok. Nedalo mu asi,ze sa nespovedam z takých hriechov, bozkávanie,chytanie sa s chlapcom! Normálne mi kládol otázky, páčil zo mna niečo,co som nerobila,tak zrazu ,ci som lesba...moja úprimná odpoveď bolo šokované hlasne ..ČO!!??.. všetci v kostole oči na nas! Rychlo to uhral,dal rozhrešenie...doma som povedala co sa stalo,lebo jasne ze v malej dedinke sa to rozkriklo,ze som sa hadala s knazom počas spovede 😃v ociach iných to asi tak vyznelo. Mama nabehla na faru,a neviem co uz bolo,ale knaza,vraj plánované presunuli na ine pôsobisko. Dosť mi ten zážitok,akoby otvoril oči! Aj knaz také pozná? uvažovala som ako dieťa. Casom som pochopila,ze nikto nieje neviniatko....
Mojim príbehom,som len chcela napísať to,ze som sa naučila,ze keď niečo chcem vedieť, opýtam sa,ale vhodne,po úvahe aby to v citlivej záležitosti, neublížilo.druhemu človeku.
Autorka, prepáč,ze som.sa.tu vyliala😂😂
Poznáš ho sice len rok,no uz ked si skúsila ženské zbrane a on nič, a ty velmi chces vedieť na com si u neho, nepýtaj sa ho ci je gej. Povedz mu,ze k nemu cítiš viac,ako kamaratstvo,a uvidíš čo povie on.

anjelicek26
16. jún 2021

Netreba sa pytat na rovinu, staci uplne v beznej konverzacii, no co ty, mas nejaky vazny vztah teraz? Priatelka, priatel, macka, pes...? On ti uz odpovie ako treba, hlavne ked sa poznate rok. A co sa tyka vztahu - ako pise @miadi ked ta berie ako sestru, kamosku, rozumiete si, obcas je to lepsie nechat to v takejto rovine, ako skusat ist dalej, ked on nechce, cele sa to pokazi...

klip0
16. jún 2021

Presne nemusíš sa pýtat priamo stačí téma o vzťahoch, či niekoho má, či mal vážny vzťah a s kým, môžeš aj ty o sebe povedať nech sa necíti ako na výsluchu.