@janinamojka a svrbeli ta pred tym tie miesta?
@janinamojka a svrbelo pred objavenim vyrazok aj pocas?
+ kolko x vam striekali byt?
Ja som mala veľmi veľa tých stipancov akože fakt ..cele nohy chodidlá stehna zadok...a celé ruky.
A z toho podliatiny fialové..a trvalo asi 2 mesiace kým som prišla na to co to je.
Potom som volala majiteľa bytu(boli sme v podnajme)A ten objednal deratizera..
Prišiel vystriekal podlahu kúty..museli sme na par hodín odísť z bytu a potom asi 2 týždne,nepamätám si presne,nezmyvat podlahu..vraj je to nejaké jed ktorý účinkuje dotykom keď prejdu ci co🙂
Ale potom už bol pokoj
Bývate trvalo vo svojom??alebo ste niekde boli odcestovani?môže sa to držať cele mesiace niekde pod tapetami obrazmi v podlahe...alebo to môžete priniesť v batožine,v kufri atď...
@janinamojka vo svojom ,ale za tie roky sa to tu estw nestalo
Neviem odkial naozaj,ci mhd,ci praca clovek nikdy nevie
Takze ak utorok pride snad to da dokopy na 1x kedze to stoji velke prachy
A s vecami,nabytkom,oblecenim ste co robili?po postreku uz nic nestipalo?nasla si este nejake?alebo pred tym alebo derizatef masiel daco?
@janinamojka uz len tie otazky ,a vsetko,vdaka ja len ze som z toho k.o
Dufam ze za toe 2 dni sa to velmi nerozsiri,,,,,nasla si trusy alebo zive?alebo mrtve?
Tento co prišiel k nám sa dosť vyznal a už podľa mojich stipancov vedel hneď o co ide...aj mi hovoril ako odkiaľ sme ich mohli doniest domov ako spia aj niekoľko mesiacov ..čiže už dlhšie ich môžete mať doma.
Po tom ako všetko vystriekal celý byt bol pokoj..bála som sa ze by som musela meniť nábytok sedačku ale už sa nič neobjavilo..
Nenasla som práveže nič...ani bodku na plachte ani nič...ja som v noci mobilom svietila okolo seba už som ani nespavala..lebo všetci mi vraveli ze v noci vychadzaju ..ale tie moje nie...ani nevychádzali ani nekakali😁len stipali..
Len zaujimave ze sa neskriabe.....moze byt ze aj to pride neskor ze?
Úplne chápem...ja som bola psychicky už zle z toho..nikto mi nevedel pomôcť a hanbila som sa medzi ľudí taka postipana..hrozne som vyzerala..
Doteraz mam fobiu keď niekto povie plostica
A nesvrbi ho to vôbec???
Lebo pri plosticiach je výrazne svrbenie
@janinamojka a kedy stipali mrchy
@janinamojka ved to ze sa skrabal len par minut pred tym ako sa objavi kusanec
@janinamojka a on nenasiel tiez nic?
@janinamojka verim ja som totalne v riti
Ci to nemá ozaj alergicku reakciu nejakú..
Lenže ..ja som išla najprv na kožné a tam ma začali liečiť ze alergia..vôbec nepoznali ze sú to stipance od plostic..takže lekár ti tiež nezaručí diagnostiku.
Skus ozaj deratizera najprv..
Prezri všetko baterkou presviet..hľadaj..
Uvidíš.
@janinamojka myslis ze deratizer najprv prehlada?
Ale to bude hmyz pretoze neni mozne aby mal z nieco aalergiu a 3 stipance za sebou a dalsie na krku ako som dala druhu foto
@banana10 preco vyhodit?mala si to tak zamorene?
moje dieta malo rovnake stipance
@banana10 mas foto?
Keď sa dobre urobi deratizacia tak netreba nič vyhadzovať.....zničí ich
@banana10 vpichy nemala ziadne?a svrbelo ju?
@janinamojka ok zatial nevyhadzujem nic,uvidim co povie v utorok pan z firmy
mala aj vpichy. Nesvrbelo to velmi a uz na druhy den to zacalo miznut. Aj ja mam stipance a velmi to nesvrbi, komar svrbi viac, aspon mna.
@janinamojka ano, pre moj pocit sme to smarili prec
sme niekolko dni po deratizacii a zatial ziadne stipance, len musime spat v tej izbe, aby sme ich vylakali von na podlahu. No neprijemne, ale inak sa to neda.

Vpichy vidieť.. keď to navrie a zvlášť keď si to rozskrabe človek.. A je to najhoršie svrbenie aké som kedy zažila.. (komár je len slabý odvar)🫣