to je prirodzene, po deratizacii budes trosku pokojnejsia.
@banana10 snad,panecku drzim ti prsty nech sa toho rychlo zbavite vy aj my a nech sa vratime do normalu:(
Ja sa idem asi zasa vyplakat
netrap sa, su aj horsie veci. Toto je neprijemne, ale co nas nezabije, to nas posilni 🙂
@banana10 hej len vies jak vycitky preco my,ci sa toho raz zbavime,no citim sa strasne
ja som zase drobnu zahrdusila na stene. Ano, no, mna to tiez trapi. Byvas v byte? Ale nenasla si plosticu ziadnu este?
@banana10 nic a to svietim vsetkym moznym,neviem kde su skryte svine,ako vyzera ta drobna?a ta ziva co si nasla velka bola akej farby?
male larvy su take priesvitne a ked sa nacucaju, tak tmave. Velka je tmava. Velku zbadas, ale tie drobne je tazke zbadat. Ja chodim s celovkou a striehnem kazdy milimeter na stene.
@banana10 a vysoko na stene?
pri sadrokartone a aj v strede steny
@banana10 no ja nespim cakam na nejaku hodinu ci uvidim
To ti verim, ja som este dosusila dalsie pradlo, dala do vriec a tiez idem do nocnej striehnut 😁
@banana10 ja nic nenasla
a stipance pribudaju?
@banana10 zatial dnes nie ale co pani pisala vyssie sa objavuju o 1-2 dni a u vaa
u nas tiez nic
@banana10 a stare stipance pomizli?u nas sa tie 3 co mal vcera rano stale drzia,asi to bude na dlhsie,,,kolko si ich vcera zabila?
stare zmizli niektore hned na druhy den, ine este miznu, take jazvycky su z nich. Vcera som zabila dve take miniaturne.
@banana10 hej aj maly ma take jazvy,vies mi sfotit na porovnanie?
@banana10 nas ma silnejsie
@banana10 ale pozeram ze podobnu ma len nas akoby zapallnu
Ja som jediná doma mala štípance od blchy...nikto iný...takže sa môže stáť, že tie mrchy poštípnu len jedného člena domácnosti....
ja som si na nohe rozsirabala a tiez som mala taketo, ako u teba na fotke
uz mam chrasty
@banana10 no synovi neviem vysvetlit aby si ich neskrabal
@earlgrey hej plostice a blchy su tie iste mrchy
Snad o par tyzdnov,rokov uz len hnusne spomienky na to budu a zbavime sa ich :(
@kittykat22 praveze on sa vobec neskriabe,len ho asi svrbela pokozka cca po 2h ked vstal,lebo rano nemal nic,rozskrabal si a hned sa spravili take kusance ako na fotkach co som davala

@banana10 najhorsie je ze stale citim ze pomne daco lezie,kriste pane ja som hodna na psychiatriu