icon

Ako život v Európskej únii ovplyvňuje vás?

keira
10. mar 2024

Myslite si, ze by nam bolo lepsie, ak by sme v unii neboli? Ako vy pocitujete, ze ste sucastou takehoto spolku? 🙂

palta
Autor odpoveď zmazal
viestta
10. mar 2024

@palta jaj, tak to je sukromie...
Rypes tu do Slovenska, rozdavas nam tu mudra a pritom si uz davno zdvihla zadok z tejto "zeme zaslubenej". Vsak ked nie si na Slovensku ako mozes posudzovat co nam dala a vzala EU? Vsak teba sa to netyka. Ty cerpas benefity niekde uplne inde. A este nam budes odporucat vystupenie z EU. Nezda sa ti to tak trosku od veci? Rob poriadky tam kde zijes, nasu kapustu nechaj na nas, my si s nou nejak pradime
(a to som pouzila najcivilizovanejsie vyrazy, aj exaktnejsie by sa to dalo)

michaela329
10. mar 2024

@palta "Čiže výstup z EÚ a možný úpadok by pomohol. 🙂" Nie?

guiseppinka
10. mar 2024

@michaela329 krasny idylicky opis😂😂

michaela329
10. mar 2024

@guiseppinka akože už mi nedalo... že úpadok by pomohol🤦

guiseppinka
10. mar 2024

@viestta tak sa zatajuje, ze svoje prispevky aj v inych temach vymazala

palta
10. mar 2024

@michaela329 Tam som použila smajlíka na vyjadrenie irónie, keďže to bola reakcia na konkrétny komentár. Každý inteligentný človek to snáď pochopil. Verím, že aj ty.

palta
Autor odpoveď zmazal
viestta
10. mar 2024

@guiseppinka takze troll, aj takych treba

guiseppinka
10. mar 2024

@michaela329 slovenskemu narodu mam pocit, ze uz nepomoze nic... ale predsa len tu je mala nadej pred volbami.. ak to vyhra PP, tak to uz bude na slucku

viestta
10. mar 2024

@palta lenze ja som realne aj schudla a ty si realne zdrhla a hras sa tu na Salamunovo prave vajce

palta
Autor odpoveď zmazal
michaela329
10. mar 2024

@palta ja reagujem na všetky Tvoje komenty, kde sa to spájaním unie a konzumu len tak hemží - snáď Ti to ako inteligentnej nemusím vysvetľovať.

palta
Autor odpoveď zmazal
guiseppinka
10. mar 2024

@palta dost velky korcok nebude prava ruka fica...

anonymous87
10. mar 2024

Pane boze udri 🤷‍♀️🫢 ja dnes odpadavam 🫣

palta
Autor odpoveď zmazal
viestta
10. mar 2024

@palta PP prehlasil, ze bude prezidentom koalicie. Uz len toto (a tvoje rady) nam chybalo

palta
Autor odpoveď zmazal
viestta
10. mar 2024

@palta dost

palta
Autor odpoveď zmazal
viestta
10. mar 2024

@palta neodbocuj od temy. Je to sukromne 😅

palta
Autor odpoveď zmazal
greta90
10. mar 2024

@paradajkova a čo by si chcela vedieť? Meno máš paradajkova a v profile tiež nemáš nič. Čo ti nesedí? To musí človek mať verejne napísané, kde žije? 😅🤦‍♀️

michaela329
10. mar 2024

@greta90 a niekto sa pýta na mesto? Obec? Ona vie, že my žijeme na SVK. Tak nech napíše aj ona krajinu...to predsa nie je súkromie 😄

zeldia
10. mar 2024

@palta a ako si to účtuješ? Platia ta za počet slov alebo berieš od hodiny?

palta
Autor odpoveď zmazal
palta
Autor odpoveď zmazal
greta90
10. mar 2024

@stanulienkat existujú aj iné krajiny, ktoré nie sú v EÚ a nie je to len RUSKO. Takto sa to píše po slovensky, nie inak😉 ale chápem, že takí ako ty, ktorí nedokážu prijať fakt, že aj tá úžasná EÚ má nejaké tie svoje nevýhody, asi nevedia inak zareagovať ako označiť človeka, ktorý slušne kriticky prezentoval svoj názor za mentálneho atléta milujúceho Rusko, hoci o tom nebola vôbec reč

nelca0510
10. mar 2024

@keira dopriala by som diskutujicim stráviť čas mimo EU - a to nemyslím Egypt,Turecko,iný dovolenkový rezort či VB. Potom by ste videli,čo je to byť a žiť mimo EU. Za mňa je tento spolok skvelá vec. Snáď sa dostaneme niekedy na úroveň vyspelých krajín EU. Ale skôr nie,my ideme do pekla s touto vládou.