icon

Ako zvládať choré dieťa a psa doma?

joja636
22. jan 2024

Ahojte prosím o radu ako riešite situáciu keď ste doma sama s dieťaťom a máte aj psa no dieťa vám ochorie. Ako chodíte von keď má dieťa teplotu a nemáte nikoho kto by vám pomohol? Ďakujem

Strana
z8
kissinka111
24. jan 2024

Ja som robila na 3 smeny a obcas proste s manzelom sme mali casovy vypadok skoro 1h takze musel vydrzat sam. Byvalo to rano takze prevazne ete o takom case spaval ale vzdy sme mu to vopred oznamili aby sa nebal ze je sam keby sa nahodou zobudil. 2x sa stalo ze uz bol hore a pozeral pekne rozpravku. 5r uz vie pochopit a vydrzat. Jasne aj ja som sa na zaciatku bala a bola z toho nesvoja nevravim ze to bolo bez strachu ale inak sa nedalo to riesit tak musel a zmakli sme to. Inak aj cez den sme ho nechali sameho chvilu ked sme odbehli na nakup. A koli 10min fakt netreba stresovat to ani si nevsimne mozno ze si odbehla.

tamitamitami
24. jan 2024

Ja keby som v takejto situácii tak keď dieťa spí zapnem video hovor (stačí kúpiť na bazáre starý telefón) a normálne idem na tých 5 minút vyvenčiť psa. Celý čas budeš vidieť a počuť čo sa deje. Keby sa dieťa náhodou preberie vieš mu povedať (aj ťa vidí) že venčíš psa a už ideš.

Strana
z8