icon

Ako zvládať teploty, ktoré idú na nervy?

13. aug 2024

Už mi ide mi na nervyyyyy to teploooooo🤒🤒🤒🤒🤒
Koniec hlásenia.
Prežite ďalší pekelný deň bez ujmy na zdraví.koniec hlásenia

Strana
z3
marianeta
13. aug 2024

Ja už som polomŕtva z toho tepla. Ani v noci neprichádza úľava. Dnu mám takmer 28 a idem tu zdochnut.
@elbejo môžem sa k tebe nasťahovať do jesene? Prosím si tu najchladnejsiu izbičku 😁.

sisska96
13. aug 2024

@lakebabe ja ešte aj v novembri sedím vonku. Však už pomaly není žiadna zima

lakebabe
13. aug 2024

@sisska96 to hej v altánku hej len teraz posledné týždne ešte užívam ležanie pri bazene do septembra

toscania
13. aug 2024

@jomarch súhlas, som aktuálne 32.tt a cez deň je to peklo a noc ešte horšia, keď sa nedá spať 😡😡😡

elbejo
13. aug 2024

@marianeta vieš čo zrovna tá izba je voľná 😁 v budúcnosti to bude spálňa, taký malý kumbal... ale kým je malá dcéra ešte malá tak spíme v jej budúcej detskej. Každopádne, ak ti nevadí spať medzi bicyklami, náradím a zaváraninami, kľudne príď 😁

cukroska
13. aug 2024

neboj sa cca 2 týždne a budrne len spomínať..

marianeta
13. aug 2024

@elbejo ja nie som fajnovka takže bicykle a náradie mi nevadia. Tiež som žila doslova na stavenisku keď sme prerábali dom.. Tie zaváraniny sú uvitaci bonus 😂.

autor
13. aug 2024

@cukroska budeme,budeme veru,,,ale ja osobne v zlom😆a budú má poty už popredu oblievať z nadchádzajúceho leta

fineta
13. aug 2024

Milujem horúco odjakživa. Mala som sa asi narodiť v inej krajine. 😅

elbejo
13. aug 2024

@marianeta ja som na stavenisku našťastie nežila😁 táto jedna izba slúži ako sklad všetkého pretože nemáme žiadnu garáž ani prístavbu, kôlnu, šopu alebo ako to nazvať :D môj manzel po rokoch kadejakého bývania by nešiel na stavenisko :D aspoň nie do interiérového staveniska. Ale hej tá izba vyzerá kadejak 😁 teším sa na letné noci v tej izbe...

mnamko
19. aug 2024

Nám v Nemecku skoro každý deň prší,tak si vyber,leto sme ešte nemali

sisska96
19. aug 2024

@mnamko
😵

Strana
z3