icon

Ako zvládnuť horúčavy bez klimatizácie doma?

15. aug 2024

Ahojte , čo robíte takto doma keď vonku je hic ? :D ja už sa z toho zbláznim , bývame v byte na najvyššom poschodí a bez klímy , takže tu máme saunu :D prenosnú klímu máme ale nejak nepomáha. Z toho tepla je dcéra nervózna, ja a aj malý :D doma sa hráme tak ze chvíľku ich to hranie baví kuchynka, kocky , kreslenie , nejaká hra a potom ide dcerka rozpravku kukať a ležať :D syn ten ma cez rok a ten len furt vymýšľa , hrá sa , tancujú spolu. Doobeda sme vonku max do 10 a potom až večer o pol 7 ideme na hodku von. Cez deň napúšťam vaňu nech sa pohraju, okupu, ochladia :D v takomto teple sa mi chce len ležať a nič nerobiť :D zajtra ideme aspoň sa kúpať k sesternici , na kúpalisko s dvoma deťmi nechcem ešte ísť lebo jeden vymýšľa druhý vymýšľa a to ťažko jedine keď ma voľno môj snúbenec co nie je nejak veľa. co zvyknete vy robiť ? Mám dcérku 3r a syna 1r a 2m 🙂

Strana
z3
saxana000
15. aug 2024

@chiara_elle teplozima

bosorkabb
15. aug 2024

Máme klímu.
A chodíme na chatu do bazéna tam máme tiež klímu vo vnútri.
Bez klímy to už bude ťažké.

bosorkabb
15. aug 2024

@chiara_elle tiež odporúčam teplo zima. sk

avicii18
15. aug 2024

Ja sa chodím kúpať u nás na rieku(-y). Nedám dopustiť na tečúcu vodu, len už aj tá mi postupom času príde teplá, takže premýšľam o nejakej kryokomore 🙂

danica2711
15. aug 2024

kamarátka, ktorá má problémy s klímou (bolesti zubov a uší) hovorí, že pestuje letný trojboj: piť, čurať, sprchovať

ivangeline
15. aug 2024

Ráno všetko nevyhnutne, aj obed a potom von. Na obed oddych. A zas von. ;D Vodné wellness a rýchla večera. ;D

sun_shine_2020
15. aug 2024

Ahoj, ja to mam vekovo podobne. Snazime sa ist von hned rano a max do 9,30. Potom sme doma. Von ideme az o 15.30. Medzi tym citame knihy, puzze, nalepkove zosity, malovanie prstami, ...pustam aj telku, ale to mladsiu vobec nebavi a starsia vydrzi asi 20-30 min. Najvacsia sranda je skakat na gauci alebo na posteli 🤪

svokrinjazykmonika
15. aug 2024

Normálne chodíme von na zmrzlinu a ihrisko v tieni, bazénik na balkóne, kúpalisko, priehrada

hara_vara
19. aug 2024

namontuj si klímu alebo ísť do obchodného centra alebo zmeniť byt 😄

findomatej
21. aug 2024

@beky223 ahoj, môžeš prosím napísať, aké fólie na okná. Najlepšie konkrétne aj firmu, aj do súkromnej správy. Ďakujem 🙂

Strana
z3