Ako zvládnuť obavy a úspešne získať vodičský preukaz?
Dobrý deň, začala som vodičák už mam za sebou 7 jazd takže dá sa povedať že za chvíľku koncim. Neskutočne sa toho obávam pretoze ja si vždy doma poviem že mňa aj šoférovanie baví a že si myslím že by som bola dobrý šofér len treba ešte trošku pocvicit ale vždy na jazde akoby mi vyplo mozog a robím také neskutočne chyby že sa sama za seba hanbím nechápem prečo. Teóriu ovládam a keby že som v tej danej situácii na sedadle spolujazdca presne by som vedela ako reagovať ale neviem ako to opísať skrátka keď som za volantom ja tak mám úplne prazdno v hlave a vždy spravím neskutocne množstvo chýb a hlave čo ma štve najviac dosť vážnych chýb že keby nezasiahne inštruktor tak by to nedopadlo dobre. Vždy sa cítim zle lebo sa ma on vždy pýta že prečo som to spravila keď mi veľa krát povedal že sa to tak robiť nemá a ja neviem ako mu vysvetliť že ja viem že mi to povedal mám to všetko v hlave ale v tej situácii mi to úplne vypadne z hlavy. Neviem bojím sa že skúšky nedám ale veľmi rada by som dala.
Gratulujem dúfam ze sa aj mňe podarí včera keď som citala tvoj prispevok ako keby som ja pisala teóriu viem perfektne šoférovaníe ma velmi baví na každú jazdu sa teším len tie chyby v meste nie rovnaké ako ty si robila ale veľa chýb robím stále
@ardnaxela1989 tak to je jasné zo začiatku je toho veľa naraz na čo sa sústrediť ak ale chyby neopakujes tak ako ja tak je to super a dáš to určite 💗

Gratulujem dúfam ze sa aj mňe podarí včera keď som citala tvoj prispevok ako keby som ja pisala teóriu viem perfektne šoférovaníe ma velmi baví na každú jazdu sa teším len tie chyby v meste nie rovnaké ako ty si robila ale veľa chýb robím stále