Aktivity počas lockdownu
Ludia, dnes je len prvy den.. den kedy sme mali celkom vela cinnoti.. stromcek, pecenie, varenie, vyzdoba.. napriek tomu nas uz poraza, ze sa nemame ist kam prejst, myslim tak do mesta uzit si svetielka atd. S muzom sme si povedali, ze si na kazdy den musime vymysliet daku aktivitu.. takze zajtra mame umyvanie okien ako povinnu a zabavnu korculovanie/kolobezkovanie.. dnes este malovanie a pexeso.. poradte aj Vase napady ako zabit nudu.. aby sme to prezili v zdravi do toho 10 🧠
Dakujem tym, ktore to pochopili. Islo mi presne o tie typy, ktore mozeme robit ako rodina, kludne aj s partnerom vecer ked dieta spi, nebavi nas stale kukat telku. Dnes sme lepili tie krabick bavilo ho to az 2 minuty 😅.. varenie je tiez enormne narocne s tym nasim chlapcom, lebo bordel neskutocny. Urcite skusime aj tu mapu...
@mirola My sme uz parkrat skoncili zavreti doma kvoli inym dovodom a kedze vacsinou behame po turach, bolo to pre nas nove 😀 . Citame si, niektore knihy sme si citali navzajom nahlas, teraz pred Vianocami napriklad mam taku knizku vianocnych pribehov. Skoda, ze manzela nebavi to pocuvat, ale obcas si vecer precitame 😀 . Aj na nete sa rozne daju najst. Mame rozne spolocenske hry, to zozerie niekedy az privela casu, uz ked si nad ne sadneme, hlavne ked jeden prehrava, tak musime hrat dalej a dalej, aby aspon raz vyhral 😀 . Samozrejme, spolocne pecenie kolacov pred Vianocami, zvykli sme robit medovnikovy domcek, je to piplacka, ale kazdy ho vzdy obdivoval a my sme sa dost vyhrali s nim stale. Napriklad v takychto obdobiach sme si aj sadli za pocitac, dali dokopy nejake fotky z vyletov ci oslav a podobne a dali si ich vytlacit, objednali albumy, aby sme mali pamiatku. Inokedy na to nebol cas. Aj sme napriklad spolu cvicili. Deti nemame, ale ked sme tak raz boli s mojou malou sestrou, tak ju to bavilo asi najviac, pridat sa k nam a cvicit, mala z nas srandu. Krizovky mam nakupene, tiez sa vzdy chystame na ne, ale malokedy je cas, tak aspon teraz. Puzzle radi skladame, kupili sme si velke, ked mame chut, poskladame, potom opat rozlozime a vzdy sa k nim vieme vratit. Skusame rozne nove recepty, aj zlozitejsie, na ktore by sme sa pocas bezneho roka neodvazili kvoli casu. A na nete su tiez rozne tipy na hry s detmi a podobne, skusim najst a poslem ti.
@lenka2710 ale veď hej, veľa ľudí to tak má. ale kamarátke takto padla hacka s malinkou dcérkou, skončili v nemocnici s krvácaním do mozgu, jedným dychom ešte dodám, že to nakoniec dopadlo s nimi dobre. oni zle osadili hák do stropu. a nechcem dramatizovať, však koľko ľudí to takto má a dobre je, len keď som si vypočula celý ich príbeh, tak ma to na dlho odradilo vŕtať do stropu.
https://www.facebook.com/watch/?v=2702983299927954
A jasne, ze to, co som povodne chcela, som nenasla. Ak najdem, poslem.
@salome123 v case korony sa neda ist vencit
teraz ked sa otepluje, tak sa tešim, že sa budeme moct chodit vonku bicyklovat, jazdit na kolobežke. Konečne, už sa na to velmi teším
snad už žiaden lockdown nebude, lebo už chcem normalne žit a nie iba preživat. Ešte že byvame na dedine, kde nas nemal kto kontrolovat. Vonku sme chodili, hybat sa a športovat potrebujeme všetci

@mirola ja mam 6 ročnú slečnu a 6mesacneho drobca a poviem ti keby mal deň 48 hodín, tak aj tak je malo 😂😂 ráno ich dat do poriadku, rýchlo navariť, o 10 prechádzka do tej 12, obed, chvíľu sa pohrame, medzitým ak sa podarí, niečo napeciem alebo popracem, ďalšia prechádzka od 15 do 17, a potom už také bežné veci ako večera, kúpanie, kukneme rozprávku a spat, potom ešte žehlim keď potrebujem alebo podobne veci, večer niekedy o 22 sa konečne zastavím, kuknem co nám Igor nové priniesol a idem spať 😂😂😂😂
So staršou hodne hrávame slovné hry, pexeso, človeče, karty, tancujeme pred zrkadlom a s tým malým sa ešte moc toho robiť nedá 🤷♀️